פריקה..ועזרה:]

vitush

New member
פריקה..ועזרה:]

לפני איזה חודש ככה כתבתי פה על חבר שלי ששיקר לי כמה פעמים.. תיזכורת-כשהוא אמר שהוא יוצא עם חברים יציאת בנים או משו בסיגנון והבטיח לי שזה רק עם ברים שלו..ופתאום כשהייתי צברה הוא כיבה את הפלא ועוד 3 חברים שלו ובהפתעה כשרצתי עם חברה כי רדפו אחרינו שיכורים אז מצאתי אותו בגינה עם עוד 3 ידידות שלו..וזה ממש הציק לי.. וגם שהוא היה נפגש עם ידידה שלו [לא ממש טובה] אחת ששונאת אותי...והוא אף פעם לא סיפר לי כשהם נפגשו ראיתי את זה בהסטוריה שלהם..[בלי כוונ] ודיברתי איתו על זה מלא ועכשיו הוא משתנה בשבילי.. וגם היה קטע מציק עם הידידות שלו..אוליי אני קצת קנאית אבל מה אני יכולה לעשות עם זה? אני פשוט לא מצליחה להחזיראת האמון בו..ואני כל כך אוהבת אותו ואניי יודעת שהוא אותי..ואני רואה שהוא משתדל בשבילי והכל..אבל תמיד אני רבה איתו על הדברים הקטנים...למשל היום כשהוא היה בממתינה ובדיוק התקשרתי והוא לא עבר מהממתינה ואחרי זה גיליתי שהוא דיבר עם ידידה שלו..וזה הרגיז אותי כי הרי הוא בצבא והוא לא יכול לדבר איתי במשך היום לפעמים.. ואני כל כך רוצה לחזור להאמין בו כמו בהתחלה כשהיינו 4 חודשים ביחד:] (עכשיו יש לנו 10 חודשים וקצת] ואני לא מצליחה ואני כל כך מתשדלת.. אווף=[[[ ובחיים לא אהבתי ככה אפחד..אפילו לא את האקס שלי שהיינו ביחד שנה.. ולמעשה החבר הנוכחי רק איתו הסכמתי לשכב.. וזה כל כך מרגיז=[ איך מחזירים אמון? אני חייבת עזרה בבקשה... אני פשוט לא יודעת מה לעשות.. וסליחה על החפירה הקטנה חח:]

דעתי היא כזו...

תראי, אם באמת בן אדם בוגד, אז באמת קשה לתת אימון באותו בן אדם. ולא משנה כמה שאת אוהבת ומאוהבת באותו אדם. הצלקת תמיד (בגידה) תזכיר את מה שהיה. השאלה היא, האם חבר שלך בגד בך? או לא? דנייי

vitush

New member
חבר שלי בתכלס לא בגד בי אבל...

הוא שיקר לי פעמיים שהם היו השקרים הכי משמעותיים.. וירד לי מהאמון שלי כלפיו=[

sugar lips16

New member
......

נשמע שהחבר שלך לא ממש בוגר, ושהוא לא ממש משתנה כמו שאת חושבת שהוא.. אם הקשר לא מתאים לך אל תשארי, גם אם את אוהבת אותו את תמצאי אחר שיעניק לך את מה שאת צריכה ולא רק את מה שהוא מסוגל לתת שזה יחס מועדף לידידות שלו

אמון זה בסיס הכרחי מבחינתי...

אם את רוצה לנסות להחזיר אותו (קודם כל תחשבי היטב אם כדאי) אז אולי תנסי להתייעץ עם איש מקצוע?

vitush

New member
....

לא דעת אם להתיעץ עם איש מקצוע.. אבל כן אני חושבת שכדאי כי אני רואה שהוא משתנה בשבילי אבל כבריש לי ת'הרגל לחקירות וכאלה אבל חקירות חופרות...של אי אמון..ואני מאוד רוצה להחזיר:]

Svetik In Love

New member
=(

אני ממש מצטערת שככה זה יצא לך עם חבר שלך... אני מבינה את העובדה שאת קשורה אליו ואוהבת אותו ויש לכם קשר ביניכם. אבל אם הוא עושה לך רע וגורם לך להרגיש רע אז את צריכה לחשוב איזה עדיפות הוא נותן לך בקשר הזה. (איך יכול להיות שהוא משקר בעיניים עצומות? למה לידידות יש עדיפות עלייך?) תבחני אם עצמך מה את באמת רוצה ולמרות שזה קשה אם זה לא מתאים לך אז עד כמה שזה קשה תעברי החאה למישהו שיעניק לך 100 אחוז מעצמו.

ילדת 91

New member
אמון זה הדבר החשוב ביותר במערכת יחסים

ואם אין ביניכם אמון... אני לא חושבת שמערכת כזאת יכולה לתקתק. אם היית רואה את חבר שלך מדבר עם בחורה פצצת על, והיית יודעת שהיא רוצה אותו, היית פוחדת שהוא ילך איתה? אצלי גם אם הבחורה הייתה עומדת ערומה ומתחננת בפניו שישכב איתה- אניודעת ששלי לא היה עושה את זה. ומה עם הבחור שלך? לפי הכרתך אותו, מה הוא היה עושה? תשמעי אמון זה הדבר הכי חשוב עליו נשענת מערכת יחסים. את יודעת שאם את טסה לחול לכמה שבועות, או לא נמצאת איתו כל השבוע, שהוא לא יבגוד בך ושהוא יחכה לך. אם אין לך אמון בו... מערכת יחסים כזאתי נועדה לכישלון. בקשר לשקרים... דברי איתו על זה. אין מה לעשות, חייבים לדבר על זה... שקר אחד מוביל לשני, ועכשיו הוא משקר לך בדברים קטנים, אח"כ זה יהיה בדברים גדולים.

למעלה