פריצת דרך

פריצת דרך

אני מחפשת כבר המון זמן צאצאים למשפחת פרישברג. לחמי קוראים יהושע פרישברג. לאביו קראו יעקב פרישברג. לסביו קראו גרשון פרישברג. אין לי מושג איך קראו לסבתא שלו ולשאר המשפחה. ידוע לי שהם נולדו ב- wlodova. אתמול מצאתי מסמך ב- JewishGen שם מצאתי מאותו מקור 3 שמות פרישברג. עדיין אין לי מושג מה היה הקשר ביניהם, אך סביר להניח שהם מהמשפחה. אם למישהו יש רעיון לאן להמשיך מכאן, זה יהיה נהדר.

פרישברג

את השמות מצאתי בדף הבא: http://www.jewishgen.org/yizkor/Wlodawa/wlo005.html פרישברג

קוד 1269

קודם כל טעיתי בדף אז אני מצטערת. הנה המדויק עם האות F http://www.jewishgen.org/yizkor/Wlodawa/wlo003.html זה מה שמפורסם שם: 1269 Frishberg Eliezar 2424 1269 Frishberg Zelda M/ Gittle 2423 1269 Frishberg Gittle Wlodova 2422 השאלה היא אם יש אפשרות לבדוק לפי הקוד מי שלח את הפרטים וליצור אתו קשר

הערה מתודולוגית והסברים לגביך

ראשית, חשוב מאוד - על מנת לייעל את התקשורת בפורום - להביא כאן גם את הדרך שהובילה אותך לתוצאות, ולא רק את השורה התחתונה. היכן חיפשת? מאין הגעת לדף הזה (המסלול כולו, היינו: JewishGen
Reserach
Poland וכו'...)? מה הקשת? באיזו שיטת חיפוש השתמשת? הדברים הללו חשובים ביותר, ובפרט אם מישהו מעוניין לשחזר את החיפוש שלך. לגבי השאלה שלך - הדף שהגעת אליו הינו רשימת נספים מספר יזכור של העיר Wlodowa, פולין. מתוך הספר, רק רשימת היזכור מקוונת. הנה הדף המבאר את מהות העמודות, ושם תראה כי העמודה ששמה code מכילה את מספר העמוד בספר המקורי בו מופיע השם, והעמודה ששמה order מכילה את המספר הסידורי של השם ברשימה המקורית. יש גם הערה: שמות המופיעים בסמוך זה לזה, אינם בהכרח קרובי משפחה... כעת, משאנחנו יודעים זאת, ניתן לחפש ולמצוא כי ספר יזכור של Wlodawa מופיע בגירסה מקוונת מלאה במסגרת פרוייקט "דורות" של הספריה הציבורית של ניו-יורק
אם תדפדף לתמונה (Image) מס' 639, תמצא את העמוד והשמות הרלוונטיים. ארנון

תודה ואני אראה מה אוכל להוציא משם

ארנון! אני מאוד מודה לך על העזרה. אמנם רק לאחרונה התחלתי את החיפוש באינטרנט, אך מאז שהגעתי לפורום אני מגלה המון טיפים. אני חייבת לציין שהפורום אותו אתה מנהל פשוט ממכר. תודה ענת

תודה ואני אראה מה אוכל להוציא משם

ארנון! אני מאוד מודה לך על העזרה. אמנם רק לאחרונה התחלתי את החיפוש באינטרנט, אך מאז שהגעתי לפורום אני מגלה המון טיפים. אני חייבת לציין שהפורום אותו אתה מנהל פשוט ממכר. תודה ענת

קישור לרשימה (ולודובה) בסוביבור

הקישור שנתת לי על יוצאי וולודובה והסביבה מציין בעמ' 628 רשימה של כל קדושי וולודובה והסביבה שניספו בסוביבור. לכל מי שמעוניין.

bilen

New member
ברכות !! באיזה אזור נמצאת העיירה

הזו? כי יש בפולין 17 רישומים של FRYSZBERG אבל יש נוספים שכתובים שדרכים שונות שגם יכולים להיות רלבנטיים. כדאי להתמקד תחילה באזור שבו נמצאת העיירה ורק אז להמשיך.

DGL242

New member
מתוך הנסיון הדל שלי בטור האחרון

יש מקום שאת יכולה ללחוץ עליו נפתח חלון אימל עם הכתובת של האדם ואת יכולה לכתוב לו.

למעלה