פריצת דרך

כן, משהו כזה... דומה שהצלחנו לתקשר בינינו את העיקר.

כל הכבוד לנו

זאת אומרת, לא בלי מחשבות... אלא עם תפישה שמודעת את עצמה, את המחשבות ואת שאר הצורות הזמינות לה לתפישה... ואיננה מהופנטת על-ידי מחשבות או צורות אחרות...

neophile

New member
אני גם חוויתי פלאשבקים בהקשר הזה , גם אצלי יש כעס

למרות שזה כעס שבאופן רגיל אני לא לוקח עליו בעלות אלה משאיר אותו בנבכי התת מודע כדי שיצור לי מציאות כזאת או אחרת.

אני אוהב לקרוא את הודעותיך כשלעצמן. בהקשר להודעה אליה אתה

מגיב - שוב, אני פשוט לא רואה את הקשר, אם יש... (כלומר, לא מוצא שענית על השאלה שהעליתי או על משהו שכתבתי בהודעה)
&nbsp
אך אם אני נוטל את הודעתך החדשה (זו שהכותרת שלה היא "המיינד משתתף גם במסע מחוץ למיינד") בנפרד מהשרשור, כשלעצמה - אז היא לטעמי נהדרת, מובנת וברורה (במיוחד למי שיודע למה אתה מתכוון ב"התעוררות", כמובן, שזו מלה מאוד כללית שאומרת דברים רבים ושונים לאנשים שונים).

הוא לא אשם בדבר...

...כלי מופלא והכרחי.
השימוש שלנו בו, התפקיד שהטלנו עליו -
מותיר אותנו בלופ

סינבד

New member
נ כ ו ן

אז מה?
&nbsp
(ממליץ לך למצוא ולקרוא את הספר PARANORMAL ABILITIES מאת Dr Pang Ming)

סינבד

New member
טוב...

זה לא כזה פשוט ופשטני.
&nbsp
כי אם אפשר לסכם במשפט או שניים את המסר של ספר כל שהוא, מה הטעם בכתיבת הספר כולו?
&nbsp
בעקרון הספר הזה מתיימר ללמד איך לבצע "ניסים" וכל מיני דברים שנחשבים כבלתי אפשריים לאדם הנורמאלי.
&nbsp
אני למשל בקטע של לרפא את עצמי מסרטן (שלב 4) ובינתיים הטכניקה שלהם עובדת לי די יפה

&nbsp

מצטרף במלוא הכוונה לאיחול הפלאי של מגדלאור1

ומחכה לשמוע על השלמת תהליך הריפוי

(שתי מחשבות שהופיעו בתודעתי בעת שכתבתי את ההודעה [אנסה לתרגמן למלים]:
אם מישהו יכול לעשות זאת זה אתה
כמו שאפשרת לו להיווצר ככה אפשרת לו להתפוגג)

lightflake

New member

אני קצת בשוק ממה שכתבת.
אתה כבר הרבה זמן יודע על המחלה? איזה סוג?
אם לא מפריע לך לספר אשמח לשמוע עוד פרטים ואיזה טיפולים אתה עובר או מנסה דרכים אלטרנטיביות ? ... אני בדיוק כבר שבועיים נדבקתי בחיידק החפירה על ביוטיוב על כל השיטות שאנשים שטוענים שריפאו את עצמם או אחרים מסרטן ומחלות אחרות וניקוי הגוף מרעלים והבראה בכל הרמות וזה כמויות של אינפורמציות שהרבה פעמים משאירות אותי המום... מנסה כרגע להכנס לזה בכל הכח (כולל להוציא סתימות כספית)
&nbsp
אפשר גם בפרטי אם יותר נוח לך
טוב אני יבין כמובן גם אם לא תרצה לדבר על זה בכלל
&nbsp
בכל מקרה מתפלל שתצליח לעבור את זה ולהגיע לרפואה שלמה

זה פשוט

New member
רוצה להתייחס לעניין הכספית

למרות שמיענת לסינבד. פשוט, העניין של הוצאת סתימות כספית בלט לי כי יש לי ניסיון חיובי עם זה. ניסיון שעשוי היה להיות חלק מהסיבות שהמחלה *שלי* נעצרה. לך על זה בלי לחשוב פעמיים, הכספית מחוללת שמות אצל אנשים שיש להם גנים רגישים לפירוק מתכות.

סינבד

New member
תראה...

הרפואה המערבית מתמודדת עם הסימפטומים ולא עם הבעיה עצמה. למה הדבר דומה?
כשהתאשפזתי במחלקה פנימית ה' בבית החולים, השכיבו אותי במיטה מזופתת ולמחרת בבוקר, בנוסף לכל מה שהיה לי נוסף כאב גב בלתי נסבל. אחות המחלקה הציעה לי לקחת אופטלגין נוזלי כדי להעביר את הכאב. לא עלה בדעתו של אף אחד שהבעיה היא לא בכאב הגב אלא במיטה שגרמה לו.
&nbsp
באותו אופן הרפואה המערבית מנסה להרוג את התאים הסרטניים ובכך "לרפא" את המחלה.
אף אחד לא מתמודד עם השאלה מדוע התפרצה מחלת הסרטן. וזו בדיוק השאלה שאני שאלתי את עצמי כשמצאתי את עצמי נאלץ להחלים ממחלת הסרטן.
&nbsp
כאן החלו להצטבר תובנות, שחלקן דומות מאד למה שכתבה מגדלאור1 בפתיחת השרשור הזה. עד שהגעתי לתובנה שעומדת בבסיסו של הזיננג צ'יקונג (Zhineng Qigong), תובנה שאומרת שכל מה שאנחנו רואים וחווים כ"מציאות" איננו אלא רטט של צ'י (בהמשך אומר כמה מילים קצרות על צ'י). וכל מה שאנחנו צריכים כדי להיות בריאים זה להביא את הרטט, או הרטטים שיוצרים אותנו להרמוניה.
&nbsp
קצת על צ'י, כי אין שום דבר שאפשר לנו באמת לומר על "צ'י".
הצ'י הוא מה שיוצר את העולם. אלא שכמו שאי אפשר לדעת כלום על הצייר מהתבוננות בציורים שלו. כך אי אפשר לדעת כלום על צ'י מהתבוננות במציאות שאנחנו מסוגלים לראות ב"עיני הבשר שלנו" (כפי שקורא להן כ"כ בחכמה בן).
&nbsp
כדי לעשות את הצעד הזה שמביא את הרטטים להרמוניה חייבים להבין שהמציאות, כפי שאנחנו רואים אותה, נראית לנו באופן שבו היא נראית משום שהחושים והמודעות שיש לנו מאפשרים לנו לראות את מה שאנחנו רואים.
אלא שבין המציאות שאנחנו רואים לבין המציאות כהוויתה אין כמעט כלום, למעט ה"תרגום " שמציעים לנו החושים והמודעות שלנו. ובגלל שאלו החושים וזו המודעות שעומדים לרשותנו המציאות נראית לנו כפי שהיא נראית והצ'י שיוצר אותה נעלם מעינינו ממש כמו שהצייר נעלם מעינינו בשעה שאנחנו מתבוננים ביצירותיו.
&nbsp
פעם שאתה מוכן לקבל את העובדה שאין לך שום שמץ של מושג לגבי המציאות כהוויתה, אתה יכול להתחיל לתרגל הרמוניזציה של תדרי הרטטים שיוצרים אותך ושאתה מייצר.
לפי הבנתי המחלות שאנחנו "סובלים" מהן נובעות מזה שאנחנו חיים בדיסהרמוניה עם היקום כולו. היקום מצדו מנסה "לשחוק" ולהזיז את את הגורמים לדיסהרמוניה.
ממש כמו שאם אחד הכנרים בתזמורת יזייף בנגינתו, בהתחלה יעירו לו עמיתיו לתזמורת ואם זה לא יעזור יגערו בו ואף ירחיקו אותו מן התזמורת.
באותו אופן כאשר אנחנו בדיסהרמוניה עם עצמנו ועם היקום, היקום מנסה להזיז ולסלק אותנו כדי לחזור להרמוניה.
&nbsp
כל הסוד כולו מצוי בהרמוניה.
&nbsp
(אשמח להרחיב, אם תרצה, בנושא הרמוניה ודיסהרמוניה בהודעה אחרת)

תודה לך

אני תמיד נרגש וננגע כאשר אתה מזכיר אותי ככה בהודעותיך

לבי חווה זיהוי, חמימות וקשר

למעלה