פריצת דיסק ...

GUNMAN 07

New member
פריצת דיסק ...

גילו לי לפני כחודש פריצת דיסק עם לחץ ניכר על השק הטקאלי בדיסקים שבין s1-L5 ו L4-L5 , מה שמוזר זה שאני מכיר אנשים שעברו פריצת דיסק והמצב שלהם היה כמעט נכות כלומר האנשים האלה בקושי יכלו לקום מהמיטה בבוקר , עכשיו המצב אצלי הוא כאבים חזקים מאוד בגב בזמני עמידה ממושכת ו\או הרמת משקל אבל אני מתפקד יחסית כרגיל כלומר אני יכול לצעוד ומסוגל אפילו קצת לרוץ אבל לא יותר מדיי כמובן , מה שבעיקר מפריע לי הוא שתפקידי בצבא מאלץ אותי לנסוע המון בשטח עם כלים שהם לא הכי נוחים כמו האמרים סופות ואבירים מקפצים ... מה אפשר להמליץ לי לעשות להבא , הומלץ לי ניתוח אבל לא נראה לי שאני מעוניין בניתוח כרגע .

אסתר11

New member
כהב גב

אני עברתי ניתוח תודה לה'ל עכשב אני מרגישה יותר טוב

פרפרזה

New member
אנשים שונים זה מזה

וכל בלט או פריצת דיסק שונה זה מזה המחקרים אומרים כי ל 25% מהאנשים יש איזושהי פריצה / בלט, אבל אנחנו לא רואים כל אדם רביעי (ממאה) לא מסוגל לזוז או סובל מכאבים עזים. צריך להבין מה המצב של הבלט, הגובה וכו'. בכל מקרה סביר להניח שתמשיך לחיות עם זה בצורה איכותית ככל האפשר :) אני ממליצה על תרגילי גב שיכולים להקל על הסמפטומים, בהתייעצות עם אורתופד / פיזיותרפיסט ולאחר שתיבדק הרגש טוב!

ניתוח

כאבי גב בשל בעיות בדיסק מאוד שונים מאדם לאדם, יש אנשים עם פריצה גדולה וללא כאבים ויש אנשים עם בליטה קלה וכאבים נוראיים.

yosi57

New member
תגובה לחייל בעניין פריצת דיסק

לאור שלום קיימת אפשרות לעזור לך ברפואת אונורי סו ג'וק. ראה באתר: פוקוס www.time2focus.com אם אתה חייל בסדיר תטופל ללא תשלום. לבריאות יוסי 050-5342196

למעלה