פריצת דיסק..

tingumi1

New member
פריצת דיסק..

שלום, אני שואלת כאן עבור גבר בן 50, שעבר לפני בערך 10 שנים פריצת דיסק, ומאז יש לו מן התקפי כאבים שבאים וחולפים (שלפעמים גם מקרינים לרגל...). לפעמים זה כואב לו עד כדיי כך שהוא נעזר בכדורים מאוד חזקים (במרשם רופא כמובן), נגד כאבים...

חשוב לציין שהוא עושה ספורט, אפילו דיי אינטנסיבי (זה משהו שהוא מאוד אוהב..), בתקופות שהוא מרגיש טוב.

מאחר וחוץ מכדורים נגד כאבים לרפואה המערבית אין כל כך מה להציע לו, רציתי לנסות כאן.., מה דעתכם?..
איזה סוג טיפול יכול הכי הרבה לעזור לו?...
חשוב לציין, שהוא קצת נרתע ממגע (נניח, לא אוהב מסאז'ים וכאלה), אבל אם אין ברירה אחרת, או שטיפול שכולל הרבה מגע הוא זה שיטיב איתו ביותר, אז אני כבר אנסה לשכנע אותו....

תודה רבה!:)

טיפול בפריצת דיסק

טיפול בשיאצו יכול מאוד לעזור.
זה טיפול במגע אבל בשונה מעיסוי הוא מתבצע בלבוש מלא והמגע הוא יותר עדין באיכותו וכולל מגע בהישענות (יציב ומתמשך), רוטציות, ומתיחות בעיקר, תוך הקשבה מירבית לצורך של המטופל - כך שיתכן שזה ירתיע אותו פחות מאשר טיפול בעיסוי.
יש אפשרות לטפל גם בדיקור סיני, וגם תרגול כגון צ'י קונג רפואי יכול לעזור אם כי אני לא בטוחה שהוא מספיק בפני עצמו במצבים אקוטיים.

michaelgor

New member
אפשר להקל על כאבים

טיפול מבוסס על שילוב של טיפול מגע (עיסוי רפואי, שיאצו, תרפיה מנואלית) ותרגילים שעושים בבית. כמובן אין אפשרות לרפאה לגמרי את הפריצה אבל בהחלט אפשר לשפר איכות חיים ולהוריד התקפים

למעלה