פריצת דיסק התייעצות אישית

adigreen

New member
פריצת דיסק התייעצות אישית

בוקר טוב, אני כאן בעקבות המלצה שקיבלתי מידידה וירטואלית לפני כ 5 שנים עברתי ניתוח פריצת דיסק בחוליות מותניות L4 או L5. בסה"כ אני מתפקד באופן סביר. אם לפני הניתוח סבלתי מכאבים ברגל השמאלית, הרי שעכשיו כואב לי עד כדי הגבלת תנועה לפעמים דווקא בגב התחתון באיזור הניתוח. אני לא מתעמל ולא שוחה והכאבים באים וחולפים לפי מה שמתחשק להם. האם יש המלצות פשוטות אותן אוכל לבצע בהתמדה תודה אלעד

היי אלעד

היי אלעד רק שאלה קטנה האם מכתוצאה של תאונה נגרם לך או ממשהו אחר אם זה ממשהו אחר אני ממליץ לך בחום מה כתבתי אל כאבי גב בפורום ושיהיה לך יום קסום וזכור שהכלי הריפוי היחדי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

פריצת דיסק

אלעד בוקר טוב. ראשית התעמלות מתונה ושחיה בהחלט יכולות לעזור ( אפילו מס ´תרגילים כל יום - לא מחוייבים בשילוב עם תרגילי סיבולת לב ריאה- אם כי מומלץ...). הרעיון הכללי הוא לחזק את חגורת הגב התחתון. האם יש לך בטן קטנה הבולטת החוצה - אם כן אז כדאי להוריד אותה
כיוון שהיא גורמת לחוסר איזון בן הבטן לגב. כמו כן הייתי ממליצה לך לגשת לטיפולי כירופרקטיקה הידועים כעוזרים במצבים מעין אלו. דבר נוסף. האם יש לך צלקת גדולה מאזור הניתוח? הצלקת משבשת את זרימת האנרגיה במרידאנים שבגב ויכולים לגרום לכאבים. אם הצלקת אינה יפה ואם אין הגלדה במהלך ה 5 שנים. ההיתי ממליצה לך על טיפול בדיקור ושמנים לפתיחת הצלקת- לפעמים זה עוזר. הרבה בריאות יעל

adigreen

New member
תודה ליעל

הצלקת קטנה ויפה מאד. מכירופרקט אני פוחד יותר מאשר הניתוח שעברתי. והכי חשוב עבורי. איזה סוגי תרגילי התעמלות קלים כדאי לבצע????? ושוב תודה אלעד

אני לא בקיאה בהתעמלות ../images/Emo5.gif

וצריך לראות מהי בדיוק ההגבלה בתנועה, ממליצה לך לגשת למורה לטאי צי או יוגה או שיטת פלדנקייס אפילו פיזוטרפיסט טוב יוכל להדריך אותך. בהצלחה

טוב אז אולי אני יצליח להסביר לך משה

אוקי בגלל שעברת ניתוח לפי מה שאני מבין הדבר הכי גרוע זה ללכת ולהתאמן אני ממליץ בחום 2 חודשים ה 1 לא ללכת לעשות אף סוג מסויים של היתמלות כי הגב זה נושא רגיש במיוחד ועוד שמדובר בפריצת דיסק לא הייתי ממליץ על יוגה או טאי צי וכו הייתי ממליץ דווקא על מדיטאציה שעובדת על הצאקרות זה לפי דעתי מה שיעזור אחרי חודשים תתחיל לחזור להתאמן מקווה שהצלחתי לעזור לך במידת האפשר שלך ושיהיה לך את היום הכי קסום שיש ותזכור שהכלי הריפוי היחדי בעולם הינו האהבה שלך עדי קצמן

אה אופס !!!.... אבל בכל זאת ....

טוב סורי פשוט אני הבנתי שזה מדובר לפני חודש חודשים לא משנה אוקי אז אתה מוזמן לפנות אם אתה רוצה באמת לשפר את עצמך כנס לאינטרנט אפילו בתפוז רשום פאלון קונג כנס לשם תוריד את החוברת ובה תרגילים שעוזרים לחיזוק הגוף ונפש והרוחניות של האדם אני אישית עושה את זה כל יום אגב בהתחלה קשה לילקלוט את השיטה אבל אחרי שהכל מתחיל ליתבהר מתחילים להבין אני ממליץ בחום לעשות את זה בסיבת ים ככה שאתה מקבל את כל האנרגיות מסביב שלך עדי קצמן ושיהיה לך יום קסום וזכור שהכלי הריפוי היחידי הינו האהבה

עטרה ב ט

New member
גב זה ענין רגיש ומאוד מומלץ שלא

לקבל עצות דרך האינטרנט אלא ללכת לאיש מקצוע. כל דבר אחר הוא ממש חוסר אחריות ויכול לגרום נזקים.

עטרה סליחה ??!?!?../images/Emo10.gif

כאילו את אומרת שכל מה שאני כותב שזה סתם ?! רק בגלל שאני בא מאינטרנט זאת הגישה הכי שלילית ששמעתי באינטרנט מאוד נעלבתי !!! ככה לא מתיחסים אם אין לך מה להגיד אל תגידי רק אל תבואי ותצאי עם הצהרות כאלה כמו מה שכתבת מה את חושבת על רופאים הם לא לומדים דרך האינטרנט תדעי לך שכל הרעיון של אינטרנט זה שיתוף מידע במקום שאני יהיה בבית ויצא עם התאוריות שלי החוצה לספר לאנשים יותר קל דרך האינטרנט כי זה מסרים עברת מסרים אז אל תשללי אף דעה ואני בטוח שלא נכנסת לאתר הזה בכלל אז בבקשה תחשבי פעמים לפני שאת כותבת אני אישית מאוד נעלבתי מיחס כזה

עטרה ב ט

New member
עדי שלום, לא התכוונתי לפגוע בך

אישית. אני מרפאה בעיסוק ועובדת הרבה עם פגיעות גב וכל מיני דברים מהסוג הזה. אלו דברים נורא רגישים וצריך מאוד להיזהר בהם. הבן אדם מבקש תרגילים ובלי שיראו אותו כל תרגיל שיתנו לו יכול להזיק בצורה מסוימת (אפילו אם התרגיל טוב, יכול להיות שהאיש לא יעשה אותו נכון). יכול להיות שאתה מטפל מדהים, אבל אם אתה מציע הצעות בלי לראות את הבן אדם כדאי שגם תסייג את עצמך. זה ענין של אחריות מקצועית (וגם מוסרית ואנושית). (ואחרת, אגב, יכולים גם לתבוע אותך על רשלנות רפואית או משהו). ובאמת לא התכוונתי לדברים ספציפיים שאמרו פה, אלא לעצם הרעיון בכללית.

היי עטרה

אוקי אז יש לי שאלה קטנה את אוהבת להיות צמודה לחוקים ותקנות כל הזמן ? הרי מזה רפואה אלטרנטיבית זה בעצם לתת למטפל כח לעזור לאנשים נכון שהרבה פעמים אני אומר לאנשים שאני מטפל בהם תשמעו גשו לאתר מסויים תקראו ואני מאמין שזה יעזור לכם ואם את רוצה לדעת טיפלתי גם במישהו שהיה לו סדק באגן וגם אותו שלחתי לאתר הזה ותתפלאי הבנ-אדם החלים וכל הרעיון של פורום זה לא לקחת כל דבר אני לא מאמין שיש פה מישהו שכל דבר שאומרים לו הוא לוקח ועושה ברור שטיפול אלטרנטיבי עדיף אבל פה אנחנו בקטע של עזרה תמיכה ואם יש משהו לתת אז לתת בלב שלם ולא להתחיל לחשוב על מה שאת קוראת דרך מוסרית דרך מוסרית בשבילי זה גם לעזור לאנשים מעבר להגיון זה לתת מה שיש לך בלב לאותם אנשים שזקוקים לזה את יודעת מה עם ככה כל דבר שאדם פה ממליץ את בחיים לא תנסי למה כי תגידי אני לא מאמינה אני רוצה לראות הוכחות וכו זה הדבר הכי גרוע שיש לפי דעתי ואם את רואה אפילו אתר שממליצים לך למה שלו תנסי למה שלא תבדקי ???!? ואני בקיע מאוד חזק בגב ואני לא סתם נתתי את האתר הזה שמעבר לכך הגב כולו הוא נפשי ותקראי את מה שכתבתי על הגב אולי זה יבעיר לך משהו אני אישית מאוד פגוע מזה שאנשים לא מאמנים בעצמם ובגלל זה הם סגורים בתוך עולמם וקשה להם לפרוח זה מה שיש לי להגיד אני לא יגיד עוד כלום בנושא ושיהיה לך יום קסום שלך עדי קצמן

פוחד?

שלום אלעד. קראתי שאתה פוחד מכירופרקטיקה ואני די נדהם. כירופרקטיקה היא תחום רפואי בטוח למדי והיא למעשה אחד הפתרונות היעילים ביותר לבעיות דיסק. הטיפול אינו כואב וההבראה מהירה בדרך כלל. אתה יודע, רבים "פוחדים" מרופא השיניים, אבל ברור לכולם שכדי שיהיו לך שיניים בריאות צריך לבקר אותם כל חצי שנה. צר לי שאתה פוחד, אולי כדאי "לטפל" בפחד הזה קודם, ואז לטפל בהצלחה בבעית הדיסק.

עזרה לחולים של פריצת דיסק

פריצת דיסק לא ניתנת לריפוי מכוון שסחוס בין חוליתי נהרס. אפשר רק להקל או אפילו להשקט כאבים.זה ניתן לעשות בעזרת שילוב בין תרגילים נכונים וטיפולים. חיבים לעשות זה קכוע אחרת כאבים יחזרו.כל עיקרון בטפולים ובתרגילים הוא הזרמת דם ושיחרור עצב הישבן שיוצא בין חוליות L4-L5. אם יש לך שאלות נוספות תתקשר אליבטל:025002297,או שלח דואר אלקטרוני. תודה ורפואה שלמה.

adigreen

New member
עדי, תודה על העצות.

חיפשתי חומר על פאלון קונג בתפוז אך לא מצאתי. אודה לך אם תוכל לכוון אותי אלעד

m_katzmann

New member
פרוץ את המחסום שהגוף שם בפניך../images/Emo73.gif

לאלעד שלום, פריצת דיסק 4 ו-5 בעמוד שדרה מותני מצביעה על בעיות של חוסר בטחון כלכלי,פחד מקרירה, קשיים בתקשורת, כעס, חוסר יכולת לקבל הנאה. ולכן יש שני משפטים שעליך לחזור עליהם בכוונה מלאה שאם תשדר לתת מודע שלך שאינך רוצה עוד בדפוס התנהגות זה - הדפוס הזה יעלם ואיתו גם הכאבים. המשפטים הם: אני אוהב את מי שאני אני ראוי להנות מהחיים. או משפטים שיביעו פחות או יותר את אותו הדבר. על משפטים אלה אתה צריך לחזור תוך הבעת כעס,שמחה, עצב וקלילות ולערב כמה שיותר רגשות. מאיה

פריצת דיסק וכירופרקטיקה

שלום אלעד. בעיקרון בבעיות גב כמו שלך, עדיף להיות בתנועה מאשר לא בתנועה. פעילות גופנית כמו שחיית גב מאד מומלצת (לאחר שתעבור בדיקת גב יסודית).ניתן לטפל בבעית דיסק בהצלחה רבה בכירופרקטיקה וגם בדרכים אחרות. הטיפול הכירופרקטי מתבסס על תיקון של בעיות בתפקוד עמוד השדרה ועל ידי הסרת לחץ הדיסק מהעצב הפגוע.רצוי לבצע מתיחות ספציפיות לשרירי הגב ולהימנע מישיבה ממושכת. בשלב הזה מומלץ להתחיל טיפול. אשמח לתת יעוץ נוסף בטלפון או במרפאה ברמת-גן 5751586 03

למעלה