פריצקי ופורז

ardata

New member
פריצקי ופורז

מחפשים ויטמין פי אצל המחבלים. הם הזדרזו להודיע כי התנגדו לחיסול של יאסין. זה לא אני אדוני השוטר הם זועקים ומתחננים על נפשם. טומי -מומי עומד בצד ונותן להם יד.

תגובת נציגי שינוי לחיסול

שר המדע: ההתנקשות ביאסין היתה צריכה להתבצע מזמן שר המדע, מודי זנדברג, אמר ש"ההתנקשות בשייך יאסין היתה צריכה להתבצע מזמן, שכן אז היתה מצטמצמת פעילות הטרור" Ynet --------------------------------------------------------------- ח"כ חמי דורון בירך את צה"ל על הפעולה המוצלחת והמדויקת בעקבות חיסולו של השייח' אחמד יאסין הגיש ח"כ חמי דורון (שינוי) הצעה דחופה לסדר בה כתב: "על ראשי הטרור לדעת שאיש מהם אינו חסין מפני פגיעה". ח"כ דורון חבר ועדת חוץ וביטחון של הכנסת, בירך את צה"ל על הפעולה המדויקת והמוצלחת. NFC

נכון, מה רע בשינוי?

שינוי זו מפלגת מרכז, אבל היא קפיטליסטית והמדיניות שלה קרובה יותר לימין. בגלל זה שינוי כמה פרשה ממר"צ (אין לי מושג למה היא נכנסה לשם מההתחלה). ר"צ ומפ"ם היו סוציאליסטיות, שינוי קפיטליסטית. ר"צ ומפ"ם תמכו במסירת שטחים ובמסירת הגולן, שינוי נגד. הקואליציה המושלמת בשבילי היא: הליכוד-שינוי-האיחוד הלאומי-מפד"ל (זות ממשלת מרכז-ימין, חילונית-דתית. בלי חרדים ובלי שמאלנים).

masorti

New member
למה שלא תאיר את עינינו...

כמה מתוך 15 הח"כים של שינוי תמכו בחיסול וכמה התנגדו?

masorti

New member
לא עשית בדיקה, או שאינך רוצה לומר?

אתה יודע מצוין שרוב הח"כים של שינוי הם תואמי-מרצ והתנגדו לחיסול.

שינוי מפלגת מרכז-ימין מצויינת

שינוי פרשה ממר"צ (אין לי מושג למה היא נכנסה לשם מההתחלה). ר"צ ומפ"ם היו סוציאליסטיות, שינוי קפיטליסטית. ר"צ ומפ"ם תמכו במסירת שטחים ובמסירת הגולן, שינוי נגד. הקואליציה המושלמת בשבילי היא: הליכוד-שינוי-האיחוד הלאומי-מפד"ל (זות ממשלת מרכז-ימין, חילונית-דתית. בלי חרדים ובלי שמאלנים).

שאלה מחוכמת ביותר

למיטב ידיעתי ההצבעה לא הייתה במליאה אלא בישיבת הממשלה (ואולי בוועדת חוץ ובטחון?) מה הקשר בין 15 ח"כים לישיבת ממשלה?

masorti

New member
עוד אחד שמתחמק...

אתה הבנת מצוין את כוונתי. לא מעניין אותי מי תמך בחיסול בישיבת הממשלה, אלא מי תמך בחיסול באופן עקרוני. אני טוען שהרוב המכריע של חברי סיעת שינוי בכנסת התנגדו לחיסול.

מי יודע....

צריך לשאול אותם לא? אני לא מכיר מישהו ששאל אותם לדעתם. אם מישהו מכיר נשמח לקבל תשובה...

למעלה