פריצה לחשבון איביי

sbenari1

New member
פריצה לחשבון איביי

אתמול משהו פרץ לחשבון שלי והעלה אייפון ואייפד ב Feature , כמובן שלאיביי אין מה לעשות חוץ מלשאול אותי אם החלפתי סיסמא, ככול הנראה הפריצה נעשתה שנכנסתי לאיביי עם הבלקברי דרך ה wifi בארה"ב. אני רוצה להזהיר את הקונים שבשום אופן לא להתפתות להצעות שנראות מפתות. התקשרות עם המוכר רק דרך איביי !!!

nordinho

New member
Key Scrambler

אולי זה לא הכלי שיגן על המחשב שלכם מעוד פריצה, אבל בכל הוא בחינם ונותן עוד הגנה.

ronnyil

New member
"נעשתה שנכנסתי לאיביי עם הבלקברי דרך ה wifi "

כול פעם כאשר אתה משתמש ברשת פתוחה כול ילד עם תוכנה של 5 מגה יכול לראות את מה שאתה כותב כולל שם המשתמש והסיסמא - אני לעולם לא מתחבר דרך רשת פתוחה לשום אתר שחשוב לי לשמור על הסיסמא !!

The Experience

New member
הילדים היום מסניפים

אני מבין שעם SNIFFER אפשר לראות כל מה שעף בWI FI אם זה לא מאובטח כראוי

ronnyil

New member
הכול רואים ולא רק זה - ניתן לעבור למצב בו

נפתח הדפדפן אצל אותו מסנייף שבו הוא רואה ממש את אותה תמונה שרואה הגולש שעליו הוא "התלבש" - עולם מפחיד מאוד

ozitex

New member
כניסה לאיביי או פייפל

אף פעם לא חיבבתי כניסה לחשבונות כלשהם ממכשירי טלפון ניידים, זה תמיד נראה לי פרוץ לכל רוח. אני נכנס רק ממחשב נייד או נייח בבית ואם ממחשב נייד לא דרך WI FI אלא דרך מודם סלולרי בלבד.

sbenari1

New member
בדרך כלל אני זהיר

הנזק שיכול להגרם הוא מינימלי, פירסמתי את זה על מנת שאנשים יזהרו, יצרתי קשר עם "המוכר" וביררתי אם האייפון אורגינל, להלן תשובתו: The total price for 10 Apple iPhone 3GS 32GB is 3000 USD. Sorry but i accept paypal only from UK buyers. We will close the deal through eBay Buyer/Seller Protection Program. In this way we are both protected. I will explain you how it works: eBay will contact us (seller and buyer) with payment and delivery instructions. You will have to send the money to eBay. Once they have your payment, eBay will notify me to start the delivery (it will take 24h to 48h to receive the package) and i will give you a tracking number after is done. After you receive the phones , you have 7 days to inspect them to see if they are original , new , unlocked , working ...etc. If you are satisfied , you will notify eBay that everything is OK and they will send me the money . If you are not satisfied, send them back at my costs and eBay will cancel our transaction and you will get your money back in 24 hours. Let me know if you are interested because i need some details from you in order to start this transaction . Thanks

noam weissman

New member
../images/Emo6.gif מעניין אותי אם יש שנופלים בפח ?

צריך להיום חמור טוטאלי בשביל לקנות מאחד ששולח תגובה שכזאת ???

למעלה