פריסת שאלה

שרית271

New member
פריסת שאלה

שלום לכולם הבנתי שפורום זה נועד ללמידה ולכן אנסה לנצל את הבמה. זו הפעם הראשונה שאני מנסה לפרש לעצמי פריסה ואודה לכם על העזרה. הרקע לסיפור הינו: לאחר שנוצר קשר יפה ביננו הוא פתאום התרחק. הוא מבולבל ולדעתי ייתכן ויש לו עדיין דברים לא סגורים עם האקסית שלו, אבל הוא מתחבט ביני לבינה. אני רוצה לדעת כיצד למשוך אותו לכיווני, כי איני רוצה לפספסו. שאלתי מה עליי לעשות כדי להשיג את X? פריסת שאלה 5 קלפים + קלף סיכום. 5 מטות, 6 מטות, 2 מטבעות, 7 גביעים, 4 מטות וקלף סיכום - יום הדין. מהפריסה עולה כי הימצאותם של ריבוי קלפי מטות מדובר על מאבקים פנימיים. 2 מטבעות מדגיש את התלבטותו. אני חושבת שהקלפים מזמינים אותי לא לוותר על מקומי (5+6 מטות) ומצד שני להתפכח מאשליות. קלף הסיכום מדבר על התפכחות וראייה מציאותית של פני הדברים. לא יודעת כמה קלעתי אבל אני עדיין לא באמת מרגישה שקיבלתי תשובה מהקלפים אולי אפילו יותר בלבול והתלבטויות נוספות. תודה לכל מי שיעזור

הבה ננסה.../images/Emo140.gif

שאלתי מה עליי לעשות כדי להשיג את X? פריסת שאלה 5 קלפים + קלף סיכום. 5 מטות, מה = השאלה נובעת מבעיות שיש בניכם ומאי הבנות שלכם אחד את השניה. סתם דברים לא רציניים שחבל שאת מוטרדת מהם. 6 מטות, עלי = עליך להיות גאה במה שאת, לדעת בבטחון שתשיגי אותו כי יש לך מה לתת לקשר. 2 מטבעות, לעשות = להפסיק את ההתלבטויות שלך ביחס לקשר. 7 גביעים, כדי להשיג = לצאת מהבילבול הרגשי שלך מהחלומות הרגשיים שלך. מהמחשבות החוזרות ונשנות ביחס אליו ולקשר 4 מטות, את X = לדעתי הוא יותר בטוח ממה שאת חושבת, את צודקת שזה עוד לא נגמר והוא צריך לעשות עוד משהו כדי להחליט. אך היוזמה היא בידייך. תחיה, יום הדין. סיום = המצב בטטה, הוא מעדיף לחזור לקשר הקודם. אבל בידייך לשנות זאת בתנאי שתזמי מהלכים שיגרמו לו ולה לא לחזור לקשר. לדעתי הפרוש שלך היה טוב מאוד, אבל כדאי לנתח זאת קלף קלף.

שרית271

New member
../images/Emo6.gif "המצב בטטה" קרעת אותי מצחוק

ייתכן שעל פי קלף יום הדין אני למעשה מקבלת מענה לחששותיי ואולי עדיף לי לצאת "מהמשחק" בזמן. יש כאן אמירה נחרצת "הוא מעדיף לחזור לקשר הקודם" שהכניסה אותי לחשש נוסף. החששות שלי מהפגיעה עצומים ולעיתים אני תוהה האם כדאי לאסוף את שבריי ולהמשיך הלאה או להמשיך ולהתעקש. לגבי 4 מטות לא הבנתי במה הוא כל כך בטוח? האם תוכל לחדד קלף זה ? תודה על התייחסותך

שרית271

New member
דבר נוסף.....

אני מצטערת שאני מסרבלת את המשמעויות השונות של הקלפים, אבל שאלתי למעשה הייתה באיזו פעולה עליי לנקוט על מנת להשיגו. האם על פי הקלפים התשובה החד משמעית הינה לנקוט בכל האמצעים האפשריים (בגבול הטעם הטוב
, כמובן) על אף רצונו להיות איתה ולא איתי? האם זה הגיוני? ברגע שליבו נמצא אצלה כל מה שהוא יעשה איתי זה להעביר את הזמן, לא?? שוב סליחה על הבלבול, אבל כך הם תמיד ענייני הלב.

באהבה ובמלחמה הכל מותר.

את השואלת אז אני לטובתך ומנסה לעזור. תארי לך שהחברה שלו הייתה השואלת, הייתי עוזר לה להיות איתו. בתכלס תפקידי לעזור לשואל גם אם זה למגינת לבי. אגלה לך סוד כמוס הידוע לכל. בקלף ארבע מטות רואים את הנשים עולצות וחוגגות, ונותנות תחושה של שימחה וסיום נושא בהצלחה. זה נכון הם סיימו את עבודתן, את הבציר של הענבים. אך הבעה שהענבים עדיין בגורן הם טרם נמכרו, לכן הבעלים של הכרם טרם סיים את עבודתו, הוא עורך חגיגה לכל הבוצרים/ות, ו,,,,, קחי זכוכית מגדלת וראי, הוא יושב מאחור ונושא ונותן על המכירה של הענבים. לכן זה סיום פרק, כמו אירוסין, כמו הצלחה במבחן מסויים, כמו גמר שלד של בית, כמו סיום שנת למודים בהצלחה. אבל זה לא גמר, תואר, סיום. זה סיום חלק מנושא מורכב בהצלחה. הבנת חמדתי.
מיקי

בלי קשר לקלפים

מה את עושה כדי להשיג את עצמך? כדי לחיות בשלום אתך? זוגיות טובה מתחילה באהבה עצמית. אם את חיה טוב עם עצמך ואת מעל לתחרות עם כל אדם אחר, כלומר, את אוהבת להיות מי שאת ואת בוחרת להיות מי שאת, תהיה לכל בן זוג שתבחרי האפשרות לאהוב אותך במידה דומה. האם את באמת בתחרות עם אישה אחרת? ואם כן, מה יש בה, שחסר בך בעיניך? ועכשיו לקלפים: מה - 5 מטות - את יוצאת מנקודת מבט של מאבק. מהו המאבק היומיומי שלך עם עצמך? באיזה תחום חיים הוא מכה שורשים חוץ מהביטוי שיש לו בזוגיות? איך את בעבודה, בלימודים, בבית, במשפחה, מבחינה בריאותית? האם את מרוצה ממצבך האקולוגי או שאת נאבקת עם עצמך? עלי - 6 מטות - עליך לנצח במאבקים הפנימיים שלך עם עצמך. לנצח את החששות. לעשות - 2 מטבעות - לשקול. מכאן הגעתי בעצם לערעור האקולוגי שלך עם עצמך. קודם כל להגיע ליציבות חומרית, עצמאות כלכלית, שיש לך אותה, אבל משום מה, את לא רוצה לסמוך עליה, ואת קושרת את שיפור המצב איכשהו לזוגיות. השיגי לעצמך יציבות כלכלית וחומרית. כדי להשיג - שבעה גביעים - התלבטתי עם שבעה גביעים אומר לך לבחור או אומר לך שאת שוגה בחלומות. לדעתי יש לך בעיה עם בחירת בן הזוג. את בחרת מישהו שמזין אצלך מצב בלתי יציב, וזה נותן לך סיפוק בתחום אחר בחייך (אחד התחומים שציינתי בתחילת הפירוש שלי). X מצוין על ידי ארבעה מטות. את תקצרי את אשר תזרעי. ארבעה מטות הוא קלף של שמחה שבאה כתוצאה מעבודה יצירתית (מטות), פרי שנקטף אחרי השקעה שלך. את תשיגי את X אם תשיגי עצמאות. אם תחושי שלמה בפני עצמך מבלי להזדקק לו, ואם תאהבי אותו גם כשיש לו רגשות גלפי אישה אחרת (לאו דוקא רגשות אהבה, אלא רגשות שונים). קלף הסיכום מאשר את הפריסה כולה. זהו קלף מהארקנה הבכירה, ומה שתעשי עכשיו, תהיה לו משמעות לכל חייך ולא רק לתקופה הקרובה. זהו אינו קלף רגשי או יצרי, זהו קלף שבעיניי הוא חומרי, ומתייחס לדבר הבסיסי ביותר - חיים. התעוררי כלפי עצמך. הפיחי רוח בעצמותיך היבשות. דאגי לעצמך, אהבי את עצמך. התעוררי להיות מי שאת רוצה ומסוגלת להיות. סגרי תחומים מבולבלים בחייך, סגרי מעגלים מהילדות. את בתחילתו של תהליך של שינוי פנימי. עשי את השינוי המבוקש, וX יהיה שלך אם רק תרצי בו עדין. בהצלחה

תוספת קטנה לפירוש שלי

שימי לב לריבוי יסוד האש בפריסה שלך, לעומת חוסר בולט ביסוד האויר. יש כאן ממש מדורה שבוערת מתוך עצמה. מי מסדר את העצים (יסוד האדמה) לאש? האם יש מים (רגש) כדי לשלוט בה? ככל שהדברים יהיו יותר בשליטתך, כך הזוגיות תהיה יותר מבוקרת ויותר מספקת מבחינתך, פחות שורפת.

שרית271

New member
למיקי ועפרה ../images/Emo140.gif

מיקי תודה
את כל כך צודקת, אני לא מצליחה למצוא שלווה בעצמי. אני הייתי במהלך תהליכים פנימיים כשהוא נכנס לחיי בסערה טלטל את ליבי ופתאום התבלבל והשאיר אותי שבורה. אין לי שום רצון לעשות תחרות עם אף אחד או אחת זה אחד הדברים שאני מתרחקת מהם, התחרות והמאבקים הם כנראה כפי שאת אומרת עם עצמי בלבד! אהבתנו קיבלה ביטוי מיידי, התאהבנו ממבט ראשון ואני הרגשתי שלאחר תקופה ארוכה אני עולה על הגל ומכאן למעשה הכל פתוח. המאבק הפנימי שלי נובע כעת אך ורק מפחד להיפגע (כמובן כתוצאה מאירועים בעבר). הרגשתי שאני כל כך בוטחת בו ובאהבתו כלפיי וכשהוא התחיל להתבלבל סגרתי את עצמי שוב כדי להגן על עצמי, הרגשתי שהוא שואב אותי ביחד איתו לתוך הבילבול שלו והיה קשה לי לשאת זאת רגשית. אז כשאני יושבת עכשיו וחושבת הוא כנראה נכנס לחיי כדי להראות לי שאם עד אותו רגע לא האמנתי שעדיין קיימת אהבה כזאת, היא אכן קיימת אך ישנם עוד פינות בחיי שעליי לסגור כדי להיות נוכחת בזוגיות איתו או בכל זוגיות אחרת. אני אדם שמודע לעצמו מאוד וכבר תקופה ארוכה אני נמצאת בהתבוננות פנימית עמוקה, אבל כנראה שאין לי מספיק כלים ביד כדי לעזור לעצמי במקומות שאני יודעת שאני צריכה עזרה. אני מודעת אבל כלואה בתוך עצמי..... תודה על חידוד הבעיה עכשיו אני בטוחה שאני כבר אעשה מעשה ואלך לחפש עזרה במקומות הנכונים. יום נפלא

למעלה