פריסת קלפים

nicewoman

New member
תעזרו לי בבקשה !! ../images/Emo13.gif

בוקר טוב, עשיתי פריסת פוטנציאל זוגי ביני לבין ה-X שלי (קראתי שזה מה שאתם ממליצים) - מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין האקס שלי ב4 החודשים הקרובים ? שנינו כמעט בני 32 והוא עזב אותי בטענה מגוחכת לחלוטין בפתאומיות. יצא לי מימין לשמאל: 10 חרבות האיש התלוי מרכבה אביר המטבעות קוסם סיכום: כוכב מה זה אומר?

nicewoman

New member
פריסת קלפים

שלום רב, אין ברשותי עדיין חבילת קלפי טארוט ושמעתי שישנם אתרים המבצעים פריסה אוטומטית. האם כדאי להסתמך על קריאה אוטומטית או לא? במידה וכן, הייתי שמחה לקבל שם של אתר כזה. תודה מראש.

טורנדו1

New member
שלום אישה../images/Emo14.gif

כדי לשאול לתקופה של 4 חודשים קדימה הייתי מציעה לך לעשות פריסה קלטית,אבל בואי נתייחס לקלפים שיצאו לך בשאלה זו.אין ספק שהוא עובר משבר קשה,הוא מאד מאוכזב או מפוחד.הייתה לכם שיחה על קשר מחייב או על בניית מסגרת משותפת?כנראה שהוא ניבהל והחליט לוותר.אבל שום דבר לא תלוי בך,הוא פשוט צריך את הזמן כדי להתאזן.לא הייתי אומרת לך להיכנס ללחץ ולדאגות,פשוט תרפי ממנו קצת.תני לו לנוח ולנקות את הראש,ולחשוב ביותר מתינות,אין לך מה לדאוג כי הוא יחזור אליך,והדברים יתבהרו יותר ויסתדרו.מקווה שעזרתי לך.חג שמח.

צ ל י ל 8

New member
כמו שאת רואה , אישה יפה

גם הודעות שעוברות לעמוד הקודם נענות. אז אנא, לא לפתוח את אותו השרשור כפי שעשית. כולם מקבלים תשומת לב. כולם, כמעט, חוץ מאלה שמנסים להקפיץ, ואותי זה מרתיח.

nicewoman

New member
אלפי סליחות. אני חדשה..

ממש מתנצלת. אני חדשה בזה.. חשבתי לתומי שאם לא עניתם לי, כנראה לא שלחתי את ההודעה כמו שצריך ואיפהשהוא זה התמסמס בגללי.. מתנצלת שוב..וחג שמח..

batgalim

New member
ערב טוב לך אישה נאה...../images/Emo171.gif

תוכלי להכנס לאתר של אורי רז - הלינק נמצא בראש העמוד. את בהחלט יכולה להסתמך על קריאה אוטומטית. לגבי ניסוח השאלה - את יכולה להעזר במפרשי הפורום הזה, ולשם כך עלייך לציין את גילך, את הנושא הספציפי בו את מעוניינת לקבל ייעוץ ואת הרקע לשאלתך.

nicewoman

New member
תודה רבה..יש לי שאלה חשובה - אפשר??

שלום רב לך בתגלים. תודה על תשובתך המהירה. קראתי בעניין את ההודעות בפורום. עשיתי עכשיו פריסת פוטנציאל זוגי ביני לבין ה-X שלי (מה הפוטנציאל הזוגי ביני לבין..ב4 החודשים הקרובים..קראתי שהמלצתם לעשות פריסה כזו). שנינו כמעט בני 32 והוא עזב אותי בטענה מגוחכת לחלוטין די בפתאומיות. יצא לי מימין לשמאל 10 חרבות האיש התלוי מרכבה אביר המטבעות קוסם סיכום: כוכב מה זה אומר? האם לפי דעתך אנחנו נחזור?

צ ל י ל 8

New member
היי אישה יפה ../images/Emo19.gif

מה - 10 חרבות הפוטנציאל הזוגי - האיש התלוי שלי - מרכבה לבין X - אביר המטבעות ב-4 החודשים הקרובים - קוסם סיכום: כוכב את שבורת לב ומרגישה שעכשיו הכל תקוע לאחר כברת דרך שכבר עברתם ביחד. אני חושבת שהפוטניאל הזוגי שלכם כרוך בכמה וויתורים (אחד מכם נשוי?). X נראה אדם שלא עושה דברים בפזיזות. הוא שוקל כל צעד שלו, אולי אפילו "כבד" במידת מה. אבל אני חושבת שאולי צפוי לכם להיות יותר טוב ב-4 החודשים הבאים. לדעתי את תופתעי לטובה. ניסית לדבר איתו?

nicewoman

New member
ניסיתי אבל..מה את אומרת?

שנינו רווקים ולא כבולים רגשית לאף אחד אחר..(זה מה שהוא טען לגביו..). כאשר הוא נפרד ממני - ניסיתי להבין למה ואז הוא טען שטוב לו איתי (זה היה בולט לעין לאורך הקשר) אבל אין לו "פרפרים" -הייתי מופתעת לחלוטין כי ידעתי והרגשתי עד לנק' זו שאני מאוד מוצאת חן בעיניו. ניסיתי לדבר איתו והרגשתי שהוא דבק בהחלטה שהחליט ולא ניתן (כרגע) להניע אותו מהחלטתו הפתאומית.. מה את אומרת? לנסות לדבר על ליבו או לעזוב אותו לנפשו ולראות איך יתפתחו הדברים? אלפי תודות וחג שמח

צ ל י ל 8

New member
ערב טוב ../images/Emo29.gif

אני חושבת שיש איזה סיכוי כלשהו. תני לו זמן, אל תפעילי עליו לחץ. אולי הוא זקוק כרגע למרחב מחייה. כמו שכתבתי לך קודם, הוא אדם מאוד שקול וכבד. תכבדי זאת. הפריסה מראה שעוד צפוי משהו טוב. אולי הוא יתפכח.. בהצלחה

למעלה