פריסת מסר בשלוש
בחרתי לערוך פריסת מסר בשלוש, לשאלה "מה עלי לדעת בנושא של קידום מציאת זוגיות?" (כאשר אני מתייחסת ל-X כיוונים ידועים שבמסגרתם אני פועלת כרגע). יצא לי: המגדל בוער שני הגביעים תשעת הגביעים קצת התבלבלתי בפירוש, כי שמתי לב שאני נוטה לפרש כאילו מדובר בהווה-עצה-תוצאה (גם היתה פריסה מאוד דומה בפורום שואלים את הקלפים, על הווה-עצה-תוצאה...). אז אני שמה לב שלא לפרש כאילו מדובר בסיבות ותוצאות או ב"תחזית" שמתמצה בקלף החיובי של 9 גביעים. ייתכן שגם מדובר בכלל בתיאור משאלת הלב שלי
המגדל בוער - שינוי תפיסות, שינוי מהותי, היערכות מחדש וגם היעזרות בכוחות חיצוניים (מה שנכון). שני הגביעים - נטילת יוזמה. (זו לא עצה בעצם, נכון? זו לא עצה ליטול יוזמה. אלא מסר חיובי לגבי השינוי התפיסתי והנכונות למציאת זוגיות. כך אני הבנתי את זה. או אולי הבנתי לא נכון). תשעת הגביעים - כאן זה לכאורה נהדר כי מדובר בשביעות רצון רגשית גדולה מאוד. מצד שני אחרי קלף החיזור של שני הגביעים, פה יש פתאום קלף של דמות היושבת לבדה. או אולי זה לא משמעותי בהקשר הזה? שמתי לב גם, שלכל 3 הקלפים יש "מרכז סימטרי" מאוד חזק, כלומר משהו שחוצה אותם לאורכם - המגדל, הסמלים המחברים את הזוג, והדמות היושבת במרכז. בנוסף, ב-2 קלפים מופיעים גביעים ובהקשר חיובי, כך שהמסר הרגשי ודאי חיובי. עד כאן הניסיון שלי לפירוש. אשמח אם יש זוויות שלא עמדתי עליהן. תודה
בחרתי לערוך פריסת מסר בשלוש, לשאלה "מה עלי לדעת בנושא של קידום מציאת זוגיות?" (כאשר אני מתייחסת ל-X כיוונים ידועים שבמסגרתם אני פועלת כרגע). יצא לי: המגדל בוער שני הגביעים תשעת הגביעים קצת התבלבלתי בפירוש, כי שמתי לב שאני נוטה לפרש כאילו מדובר בהווה-עצה-תוצאה (גם היתה פריסה מאוד דומה בפורום שואלים את הקלפים, על הווה-עצה-תוצאה...). אז אני שמה לב שלא לפרש כאילו מדובר בסיבות ותוצאות או ב"תחזית" שמתמצה בקלף החיובי של 9 גביעים. ייתכן שגם מדובר בכלל בתיאור משאלת הלב שלי