פריסת מילים

idanmeri

New member
פריסת מילים

חג שמח לכולם!
עשיתי פריסת מילים בקשר ליחסים שלי עם אקסית.
אתן קצת רקע: היינו יחד לפני כמה חודשים וזה לא הלך כ"כ בגלל המרחק בינינו,
ולא יוצא לנו כ"כ להיפגש. אנחנו ממשיכים להיות בקשר מדי פעם,
ויש תחושה בינינו של רצון להיפגש שוב ולנסות הכל מהתחלה.
אני לא כ"כ בטוח שאני רוצה את זה, אבל לא איכפת לי להיפגש איתה פעם אחת,
ומקסימום בפגישה נדבר על הכל ואולי נסכם בינינו שזה לא זה.
היא רצתה שניפגש ואמרתי לה שהיום אולי אוכל להיפגש איתה.

רציתי לברר אם ההתנהלות שלי איתה נכונה, וכיצד עלי להתנהל עימה.
פריסת מילים בשאלה: האם דרך ההתנהלות שלי על X נכונה?

האם- 3 חרבות
דרך ההתנהלות שלי- תלוי
עם X- הנזיר
נכונה- הנאהבים
תשובה- הכוכב

הפירוש שלי:
לדעתי ריבוי קלפי הארקנה הבכירה מייצגים את השיעור הרוחני שאני עובר בעקבות הקשר שלי עם X.
האם- 3 חרבות מייצג את הגישה הפסימית שלי, שלדעתי אין סיכוי שיהיה בינינו משהו.
אני- התלוי לדעתי מציג את תחושת הקרבן שלי (כפי שדנו בנושא השבוע), ומציג מצב שבו אני ממשיך להיסחף בזרם הזה של הקשר.
היא- הנזיר. לטעמי הנזיר מראה עליה שהיא מתבשלת עם עצמה בעניין הזה, ונראה שהיא אכן מעדיפה להיות לבד ולא להיכנס לקשר (למרות שהיא מציגה לי את זה אחרת).
נכונה (הפוטנציאל)- הפוטנציאל גם נראה לא משהו. יש התלבטויות אם לחזור או לא, הססנות וחשש להתחייב שוב לקשר הזה.
תשובה- הכוכב. לדעתי הקלף מציג כאן מסר של לדבר איתה על הכל ולשים את הקלפים על השולחן. בעצם להבהיר בינינו מה כל אחד מרגיש ו/או רוצה / מצפה מהשני.

אשמח לשמוע דעות נוספות

רשף כשף

New member
הי עידן שבוע טוב

האם- 3 חרבות
דרך ההתנהלות שלי- תלוי
עם X- הנזיר
נכונה- הנאהבים
תשובה- הכוכב

לפני שאתחיל בפירוש, היה כדאי להפריד בין המילים "דרך התנהלות" למילה "שלי" בקלפים, על מנת לקבל את הצד שלך בפריסה, בנפרד מדרך ההתנהלות. אבל מכיוון שפרסת, עדיף לפרש ולא לפרוס בשנית

האם- אכן מייצג את האכזבה והפסימיות שלך מהקשר ומהמקום אליו הוא הוביל אותך. עם זאת, אכזבה זו היא קצרת מועד שכן השיעור הכולל בפריסה הוא על הזוגיות בחייך באופן כללי ולא בהכרח על הקשר הספציפי הזה. זאת ניתן לראות בריבוי קלפי הארקנה הבכירה בפריסה.

דרך ההתנהלות שלך בקשרים זוגיים (קלף התלוי) מלווה בהקרבה של העצמי שלך לטובת הזוגיות. אתה מוצא את עצמך עושה הכל בכדי לשמור על הקשר, גם במחיר גבוה שאינו שווה את ההשקעה שלך, ובעצם לא מביא לתוצאות זוגיות.

X המיוצגת על ידי קלף הנזיר, בעצם מסמלת כל בת זוג פוטנציאלית שהקשר לוקח אותה להביט פנימה ולבחון את עצמה במקום לראות כיצד היא משתלבת בזוגיות איתך. כדאי לך לבדוק עם עצמך מדוע הדבר כך, ואיפה בהתנהלות שלך אתה גורם לבנות הזוג לעשות זאת.

כך שגם הקלף שמייצג אותך (התלוי) וגם הקלף המייצג את בת הזוג (הנזיר) בעצם אינם קלפים שמצביעים על גישה זוגית של אף אחד מהצדדים, ואינם מצביעים על פעולות זוגיות או משותפות שמתרחשות מטעם מי מהצדדים.

מה שנכון לך לעשות בקשרים זוגיים מיוצג על ידי קלף האוהבים (אני מבינה בתחילה התכוונת שהקלף הזה יאשר או ישלול את דרך ההתנהלות שלך, אבל מכיוון שהפריסה גלשה לפן כללי ולא בנוגע לקשר הזה באופן ספציפי, אני נוטה לפרש אותו כפי שכתבתי). קלף האוהבים הוא קלף של בחירה והתבגרות, שבעצם קורא לך לשים לב כמה מקום אתה נותן לרגש וכמה מקום אתה נותן לשכל, כי הקלף מצביע על חוסר איזון בין השניים. בעבר הפריסות שלך הראו על עודף שכליות, והשאלה היא אם היום הצחת או ניסית למצוא איזון בין השכל לרגש.
להרחבה בנושא קלף האוהבים ראה מאמר שכתבתי על שתי פנים למטבע:
http://www.reshef-keshef.co.il/2011/10/22/שני-פנים-למטבע/
לא ברור למה הוספת קלף נוסף שייצג את התשובה, אבל אני אתייחס אליו בתור עצה נוספת או עצה כללית שאפשר להוציא מהפריסה. קלף הכוכב מדבר על כנות, שמתחילה בכנות עצמית. האם אתה בהתייחס לקשר הזה (וגם לקשרים קודמים) יכול לומר שהיית כנה עם עצמך כאשר נתת סיכוי לקשר, או שהקשר הזה היווה עבורך בעצם בריחה ממציאות זוגית, בשל חוסר יכולת המימוש שלו? רק אתה יכול לדעת את התשובה לשאלה הזו, ולקחתאת קלף הכוכב לכיוון שיפרה אותך. גם קלף הכוכב אינו קלף זוגי, אבל יש בו דרך המובילה לזוגיות, ואתה יכול למצוא אותה באמצעות מבט עמוק ורחום פנימה

רשף כשף

New member
עוד בקשר לקלף הכוכב בזוגיות

הקלף מתאר טוהר ותמימות, שיכולים גם להתפרש כנאיביות יתר כאשר הוא מופיע בתחום הזוגי. הוא יכול להצביע מחד על מערכת זוגית בוסרית או נאיבית, ומאידך על ניצול של אחד הצדדים, בשל החשיפה והפגיעות של הכוכב לעומת כמעט כל קלף אחר.

נננ21

New member
עידן

ברצוני להוסיף על דבריה החשובים מאוד של רשף כשף:
הבחורה שמיוצגת על ידי קלף הנזיר, ניגשת בזהירות רבה לרעיון חידוש הקשר ובינתיים אך ורק בוחנת אותו. למרות שהיא זאת שנקטה יוזמה ראשונית לחידוש, היא מרוקנת מכוונות כרגע
אצלך זה הפוך: אתה מגיע מלא ופתוח לנסיון ההתקרבות ובהמשך תבדוק, צעד צעד, אם זה מתאים לך.

מה שכן עידן: קלף התלוי המתאר את התנהלותך, בשילוב עם יתר קלפי הפריסה, אומר ש...
אתה פוחד לפתוח את ליבך לאהבה

קלף הכוכב מהווה בעיניי מעין סיכום, ומציע שלא להתיאש מאפשרות של קשר - במידה ושניכם, כל אחד בדרכו,תסירו את החסימות הפרטיות על ידי מודעות לקיומם.
ובכל מקרה, דך ההתקרבות המחודשת, תתברכו שניכם גם במודעות חדשה

לכן אני מציעה לך להמשיך ולהגיע למפגשים איתה בתקופה הקרובה

idanmeri

New member
היי נננ21,

ברצוני לחדד שאתמול בערב נפגשנו והייתה אווירה נעימה לאורך כל הערב.
הפגישה הסתיימה באווירה פחות טובה כשנאמר מצידה שהיא לא רוצה לחזור ושהיא מבולבלת מאידך.
ניתן היה להבין מהתנהגותה שהיא הייתה ברורה בהחלטתה שלא נחזור, ומאידך האינטימיות שהייתה הכחישה את דבריה.
אני הגעתי לפגישה במטרות של לפתוח תיבת פנדורה, ולדבר איתה על הכל כדי שהדברים יהיו ברורים בינינו.
לא רציתי שישאר בינינו המתח שהיה בינינו עד כה. היה זה מתח ובלבול.
אני חושב שהפגישה הבהירה לשנינו את כוונותינו ואת הדברים שבינינו. אני מרוצה.

לגבי התלוי- זה נכון במקרים מסוימים, כאשר אני לא בטוח שאני רוצה להתחייב לקשר מסוים.
אני חושב שקלף הכוכב מתאר את העניינים שהתבהרו בינינו אתמול בפגישה

תודה על התייחסותך

idanmeri

New member

באופן כללי השבוע עשיתי מדיטציה וקיבלתי מסר שאני צריך להתנקות ממערכות יחסים עם בנות שיש לי,
שבכלל לא מועילות לי ולא נכונות עבורי,
ושהם דורשות ממני אנרגיה רבה שגורמת לתשישות.

התחלתי בתהליך ניקוי הנתיב שלי (מתקשר לקלף הנאהבים), ואכן ניתקתי קשר עם אנשים מהסוג הנ"ל.

אני חייב לציין שאני מרגיש הרבה יותר אנרגטי ובעל יותר שמחת חיים.
אני מרגיש גם יותר פתוח למסרים, יותר נקי.

ממליץ בחום על ניקוי הנתיב הרוחני

idanmeri

New member
תודה על התוספת החשובה

בקשר לניצול- לעתים אני מרגיש מנוצל על ידי בת הזוג.

idanmeri

New member
פורים שמח רשף

באמת יתכן והפריסה גולשת לנושא הזוגיות בכללי בחיי.
הפירוש שלך לקלף התלוי- זה נכון מאוד. לעתים אני יודע שלא כדאי לי להישאר בקשר עם בת זוג כלשהי, ולמרות זאת אני ממשיך את הקשר איתה, לעיתים קרובות מתוך תחושת "לא נעים לי". וזה נכון שלא תמיד זה שווה את ההשקעה שלי.

מעניין הפירוש לקלף הנזיר: לא עלה בדעתי שבנות הזוג מביטות פנימה ומנסות לבחון את השתלבותן בזוגות איתי. אני צריך לבחון את זה.
לגבי הנאהבים: לקחתי לתשומת לבי את המסר של קלף הצדק מהפריסה הקודמת, ואני מנסה יותר להתחבר לרגש בזמן האחרון. אני מנסה לתת יותר צ'אנס למערכות יחסים, כאשר אני שוקל אותן על פי הרגש ולא לפי ההיגיון.

הוספתי עוד קלף של תשובה, כי ככה למדתי לפרוס פריסת מילים
.לגבי הכוכב, אני חושב שלא הייתי מספיק כנה עם עצמי כשנתתי סיכוי לקשר כלשהו.

תודה על פירושך המעמיק! זה נתן לי פרספקטיבה שונה על התנהלותי בתחום הזוגיות.

idanmeri

New member
.

אבל הפירוש הנ"ל הוא לא שלי. אני למדתי אותו.
מה שכן שלי זה קישור פירוש הקלף לחג פורים

למעלה