פריסת כוכב זוגי

New Chance

New member
פריסת כוכב זוגי

בוקר טוב
אתמול קראתי לראשונה על פריסת כוכב זוגי וממש אהבתי
קלף הראש יצא לי 6 חרבות וקשה לי ממש לפרש אותו, הקלף מדבר על סיוע ולכן ממש קשה לי לקשר אותי לפעולה מחשבתית. קלף נוסף הוא קלף הלב העולם שלדעתי מדבר על אהבה מושלמת. האם אני צודקת? שיהיה חג שמח וכיפי לכולם

רשף כשף

New member
קשה להתייחס מבלי לדעת

את כל הפריסה. ממליצה לך לכתוב את הפריסה, כולל כל הקלפים ועמדותיהם בפריסה, ולהוסיף את הפירוש שלך על מנת לקבל עזרה.

ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif

כפי שרשף כתבה לך, אכן קשה להבין ולנסות לעזור כאשר אין את כל הפריסה כולה. אנא עכשי כעצתה של רשף חג שמח אסנת :)

New Chance

New member
חג שמח

תודה על קבלת הפנים. זוהי פריסה כוכב זוגי שנכתבה פה בפורום על ידי מיקי הקורא ולהלן מיקומי הקלפים: 1 - ראש (מה אנחנו חושבים אחד על השני) - 6 חרבות 2 - רגל ימין (מה מפריע לי אצל הבן זוג) - נסיך המטות 3 - יד שמאל (מה הבן זוג מביא לקשר) - 5 מטות 4 - יד ימין (מה אני מביאה לקשר) - 4 חרבות (הפוך) 5 - רגל שמאל (מה מפריע לבן זוג אצלי) - 7 מטות 6 - לב (מה אנחנו מרגישים אחד כלפי השני) - העולם אני אנסה לפרש אך אני ממש לא טובה בזה אז אני מתנצלת מראש. 6 חרבות - מדבר על סיוע אז אולי מבחינת חשיבה אנחנו חושבים שאנו ביחד על מנת לסייע אחד לשני. נסיך המטות - קשור למזל קשת (שזה מזלו של הבן זוג) ומדבר על חופש ונדודים ומפריע לי שהוא לא מתמקד בדברים אלא חי בחופש ללא גבול. 5 מטות - מדבר על התמודדויות. הוא מביא לקשר שלנו את קשייו ואת התמודדותיו האישיות שמשפיעות עלינו. 4 חרבות - מדבר על המתנה. אני מביאה לקשר הרבה שקט ויושבת ומחכה עד שהוא יפסיק את נדודיו (נסיך המטות). אבל כאן בגלל שיצא לי קלף הפוך אני לא יודעת אם יש לזה משמעות שונה. 7 מטות - הקלף מדבר על הגנה אבל אין לי מושג איך לפרש אותו ספיציפית לפי מיקומו. העולם - כאן בגלל מיקומו (הלב) אולי קשור לאהבה כנה ואמיתית. טוב זה נסיוני לפרש את הפריסה אני אשמח לשמוע את רעיונתיכם. חג מקסים

אני מנסה את הפריסה הזו פעם ראשונה.

ראש - 6 חרבות כל אחד מכם בעצם חושב שהשני צריך להוביל את מערכת היחסים, להיות זה שעושה למען השני. מה מפריע לך אצלו ? נער המטות. נכון אמרת נער המטות הוא מזל קשת וזה המזל של בן זוגך ופתאום זה מרגיש לי כאילו הוא בכלל לא נכון לך. שימי לב, המזל שלו הוא זה שמפריע לך אצלו. כאילו כל כולו מפריע לך. דבר נוסף - מזל קשת מתאפיין באהבת החופש וייתכן שמכאן בעצם זה מה שמפריע לך. שהוא לא נאמן ואיתך עד הסוף - בהמשך לפירוש של 6 חרבות. מה הוא מביא לקשר - 5 מטות. בלגן והתנצחויות מצד אחד אבל מצד שני זה נפלא, סיעור מוחות. לא אומר לך אמן על כל דבר - ואולי בעצם זה מה שמפריע לך ? מה את מביאה לקשר ? 4 חרבות. אני לא מתייחסת לקלפים הפוכים ברשותך ועל כן אפרש את הקלף כאילו את בעצם לא מביאה לקשר "כלום". מחכה שהוא יעשה. שהוא יהא האביר על הסוס הלבן, אבל בעצם הוא נער המטות. מזל קשת. שוב אני רואה כאן חיבור לקלף 6 חרבות המעיד שכל אחד מכם מחכה שהשני יעשה. מה מפריע לו אצלך ? 7 מטות. הגנה ? למה כוונתך ? אני רואה את הקלף כקלף של מישהו שעושה דרמה מכל דבר. אני תמיד מספרת על הקלף הזה שכאילו גם שהכל טוב? אז ממציאים ויכוחים על מנת שלא יהיה משעמם. וייתכן שזה מה שמפריע לו אצלך למעשה. הוא יותר חופשי וזורם ולא מתחייב ואילו את שקטה, פסיבית ולעתים גם לא מסופקת. מה אתם מרגישים זה כלפי זה - העולם. העולם מייצג מבחינתי השלמה, סגירת מעגל. הוא קלף מצוין כשלעצמו אבל אצלכם הוא נמצא בלב וא אולי זה בעצם מה שאתם מרגישים בלב.... סגירת מעגל.

New Chance

New member
היי הילה

בהמשך לנער המטות לא הסברתי את עצמי כראוי, אני בעצמי מזל תאומים כך שגם אני באופיי אוהבת מאוד את החופש והנדודים, אז מהבחינה הזו אנחנו באותו ראש אך כנראה שאצלו הדברים מוקצנים יותר מכל אדם ואני מנסה לאזן אותו ולראות שיש קצת דברים יותר חשובים ומשמעותיים בחיים..... בכל אופן אני מרגישה שיש דברים שכנראה אני צריכה לשפר אצלי והייתי מעוניינת להתייעץ עם הקלפים שוב. איזו שאלה עליי לשאול אם כך?

כוכב זוגי

6 חרבות 4 חרבות 5 מטות עולם נער המטות 7 מטות בעיקרון מתחילים בקריאה של ראש ולב אחר כך בידיים מה אנו מביאים לקשר. אחר-כך מה מפריע. הסדר חשוב בקריאה כי כך מתגלים לנו קונפליקטים בן הראש ללב. ראש 6 חרבות = אופן החשיבה והדיבור שלכם הוא רגשי מאוד. אתם נעזרים אחד בשני כדי לפתור את בעיותכם הרגשיות וזה חיובי מאוד. לב, עולם = הקשר בניכם הוא כרגע טוב מאוד, יש שלמות ברגשותיכם אחד כלפי השני. 4 חרבות לדעתי את אינך עושה מספיק למען הקשר. משאירה בידיו את היוזמה. 5 מטות = הוא בא עם הרבה טענות כלפיך שחלקם אולי ילדותיות או לא רציניות. נער המטות = מפריע לך חוסר הבגרות שלו, התמימות שלו, והצורך שלו להיות צודק בגלל שהוא מאמין בכך. 7 מטות = מפריע לו שכשאת אומרת את דיעותיך ועומדת על כך או בקיצור הוא שונא להפסיד בוויכוחים איתך. נער המטות ו5 מטות בהצלבה, דומים בילדותיות שלהם לכן מה שמפריע לך הוא נכון ואמיתי. 7 מטות ו4 חרבות בהצלבה. אינם דומים הם ממש הפוכים. לכן מה שמפריע לו אינו נכון בכלל. לכן הוא לא צודק הוא משליך עליך את מה שהוא עושה לך. (שיקוף של מראה) הוא לא אוהב אצלך את מה שהוא כלפיך. ההצלבה חשובה כדי להבין מהיכן האשמה.

צ ל י ל 8

New member
יש לי קצת בעיה עם העמדות של הפריסה

הזו. מה שלא מסתדר לי זה העמדות המשותפות כביכול, כמו "מה הם חושבים". מי אמר ששניהם חושבים אותו דבר? הם בכל זאת 2 אנשים שונים עם רצונות אחרים. לאו דווקא הם חושבים או מרגישים אותו דבר..

היי צליל. חג שמח לך ולכולם.../images/Emo24.gif

נסי להפוך זאת כיצד התקשורת בניהם. כי ראש זה חשיבה ודיבור. אם מופיעה שם כוהנת ברור שיש הסתרת דברים אחד מהשני. לגבי רגשות איך הם חשים אחד כלפי השני, בקלף אחד את תדעי. מדובר במערכת רגשית בן שניים. בידיים אני אגלה מה הם מביאים לקשר, מי צועק סתם ומאשים, ומי רומנטי או קנאי. בהצלבות בן רגל ויד אדע מי באמת מרגיש רע או סתם מאשים. כשיש קיסרית בלב זה ברור שיש אהבה, אך מתלווה לכך 5 מטות בראש, זה אומר שהרגש הוא אהבה בניהם אך המריבות המילוליות שלהם מפריעות לקשר. כאן נתחיל בחיפוש מהיכן נובעת הבעיה. באהבה לך ושוב תודה רבה. נחשי על מה????????

למעלה