אני מנסה את הפריסה הזו פעם ראשונה.
ראש - 6 חרבות כל אחד מכם בעצם חושב שהשני צריך להוביל את מערכת היחסים, להיות זה שעושה למען השני. מה מפריע לך אצלו ? נער המטות. נכון אמרת נער המטות הוא מזל קשת וזה המזל של בן זוגך ופתאום זה מרגיש לי כאילו הוא בכלל לא נכון לך. שימי לב, המזל שלו הוא זה שמפריע לך אצלו. כאילו כל כולו מפריע לך. דבר נוסף - מזל קשת מתאפיין באהבת החופש וייתכן שמכאן בעצם זה מה שמפריע לך. שהוא לא נאמן ואיתך עד הסוף - בהמשך לפירוש של 6 חרבות. מה הוא מביא לקשר - 5 מטות. בלגן והתנצחויות מצד אחד אבל מצד שני זה נפלא, סיעור מוחות. לא אומר לך אמן על כל דבר - ואולי בעצם זה מה שמפריע לך ? מה את מביאה לקשר ? 4 חרבות. אני לא מתייחסת לקלפים הפוכים ברשותך ועל כן אפרש את הקלף כאילו את בעצם לא מביאה לקשר "כלום". מחכה שהוא יעשה. שהוא יהא האביר על הסוס הלבן, אבל בעצם הוא נער המטות. מזל קשת. שוב אני רואה כאן חיבור לקלף 6 חרבות המעיד שכל אחד מכם מחכה שהשני יעשה. מה מפריע לו אצלך ? 7 מטות. הגנה ? למה כוונתך ? אני רואה את הקלף כקלף של מישהו שעושה דרמה מכל דבר. אני תמיד מספרת על הקלף הזה שכאילו גם שהכל טוב? אז ממציאים ויכוחים על מנת שלא יהיה משעמם. וייתכן שזה מה שמפריע לו אצלך למעשה. הוא יותר חופשי וזורם ולא מתחייב ואילו את שקטה, פסיבית ולעתים גם לא מסופקת. מה אתם מרגישים זה כלפי זה - העולם. העולם מייצג מבחינתי השלמה, סגירת מעגל. הוא קלף מצוין כשלעצמו אבל אצלכם הוא נמצא בלב וא אולי זה בעצם מה שאתם מרגישים בלב.... סגירת מעגל.