פחזנית מאוהבת
New member
פריסת ייעוץ
היי
טוב, פעם ראשונה שעשיתי פריסה עבור חברה (כמובן שבנוכחותה וברשותה)
בחורה בת 31 שהתחילה קשר עם מישהו שלומד איתה בדוקטורט
הם יצאו מספר פעמים (עדיין לא היה מגע מיני) והשבוע הבחור התרחק ממנה בצורה מאוד פתאומית ובולטת
היא מאוד מעוניינת בו והשאלה היא איך להתקרב אליו
בחרתי לערוך את סוג הפריסה שעשיתי עבורי, פריסת ייעוץ
השאלה שנשאלה: (היא בצעה את הפריסה ולכן השאלה היא כיצד עלי - מקווה שזה נכון)
כיצד עלי להתנהל מול ++++ על מנת לקדם איתו את הקשר בשבועים הקרובים?
תוצאות פריסת ייעוץ:
מצב נוכחי
הכח :
אחד הקלפים שאני יותר מתחברת אליהם....האישה מלטפת בעדינות את האריה שבעקרון אמורים לפחד ממנו. הקלף מסמן כוחות נפשיים, הכל אפשרי באמצעות הנפש. עלינו לגלות חמלה, סבלנות, נדיבות, האישה מול האריה – אפשר להתמודד עם הכל
התלוי -
דווקא את הקלף הזה אני פחות אוהבת (אוהבת וודאות) , הקרבה, השלמה, להניח לאחר- י
הכיוון הטוב ביותר
- השמש – חופש, הארה, שמחה, בטחון ,לתת לילד שלנו לצאת החוצה? זה מראה כי הבחורה מאוהבת אך מסנוורת ומתעלמת מדברים רבים. לקחת בפרופורציותץ
מה להמנע
– נזיר – התבודדות, שקט, התנזרות. כרגע היא בוחרת בלקחת צעד אחורה ולהתרחק ממנו... יכול להיות שזה לא הצעד הנכון
התוצאה האופטימלית:
קיסר
(במידה ותפעל לפי השמש) – קשה לי להבין את משמעות הקלף בהקשר הפריסה... יכול להיות מבטא מערכת יחסים בו הגבר מעל האישה?
(במידה ותפעל לפי הנזיר)- מלכת המטבעות
מערכת יחסים של הסתפקות במועט – מערכת יחסים המבוססת על מין?
תוצאה לחילופין – שוטה
חופש, התחלות חדשות, הרפתקאה, ללכת בעקבות הלב? מערכת יחסים ללא הגדרות.? שום דבר לא בטוח?
כביכול אני לא מוצאת מסר אחיד בפריסה, אבל זה נראה כאילו היא כן צריכה לחדש התקרבות?
אגב, רוב הקלפים בפריסה הם מהסדרה הראשית , אני מבינה שזה אומר שזה נושא שמאוד מעסיק אותה... יש לזה עוד משמעויות?
תודה
היי
טוב, פעם ראשונה שעשיתי פריסה עבור חברה (כמובן שבנוכחותה וברשותה)
בחורה בת 31 שהתחילה קשר עם מישהו שלומד איתה בדוקטורט
הם יצאו מספר פעמים (עדיין לא היה מגע מיני) והשבוע הבחור התרחק ממנה בצורה מאוד פתאומית ובולטת
היא מאוד מעוניינת בו והשאלה היא איך להתקרב אליו
בחרתי לערוך את סוג הפריסה שעשיתי עבורי, פריסת ייעוץ
השאלה שנשאלה: (היא בצעה את הפריסה ולכן השאלה היא כיצד עלי - מקווה שזה נכון)
כיצד עלי להתנהל מול ++++ על מנת לקדם איתו את הקשר בשבועים הקרובים?
תוצאות פריסת ייעוץ:
מצב נוכחי
הכח :
אחד הקלפים שאני יותר מתחברת אליהם....האישה מלטפת בעדינות את האריה שבעקרון אמורים לפחד ממנו. הקלף מסמן כוחות נפשיים, הכל אפשרי באמצעות הנפש. עלינו לגלות חמלה, סבלנות, נדיבות, האישה מול האריה – אפשר להתמודד עם הכל
התלוי -
דווקא את הקלף הזה אני פחות אוהבת (אוהבת וודאות) , הקרבה, השלמה, להניח לאחר- י
הכיוון הטוב ביותר
- השמש – חופש, הארה, שמחה, בטחון ,לתת לילד שלנו לצאת החוצה? זה מראה כי הבחורה מאוהבת אך מסנוורת ומתעלמת מדברים רבים. לקחת בפרופורציותץ
מה להמנע
– נזיר – התבודדות, שקט, התנזרות. כרגע היא בוחרת בלקחת צעד אחורה ולהתרחק ממנו... יכול להיות שזה לא הצעד הנכון
התוצאה האופטימלית:
קיסר
(במידה ותפעל לפי השמש) – קשה לי להבין את משמעות הקלף בהקשר הפריסה... יכול להיות מבטא מערכת יחסים בו הגבר מעל האישה?
(במידה ותפעל לפי הנזיר)- מלכת המטבעות
מערכת יחסים של הסתפקות במועט – מערכת יחסים המבוססת על מין?
תוצאה לחילופין – שוטה
חופש, התחלות חדשות, הרפתקאה, ללכת בעקבות הלב? מערכת יחסים ללא הגדרות.? שום דבר לא בטוח?
כביכול אני לא מוצאת מסר אחיד בפריסה, אבל זה נראה כאילו היא כן צריכה לחדש התקרבות?
אגב, רוב הקלפים בפריסה הם מהסדרה הראשית , אני מבינה שזה אומר שזה נושא שמאוד מעסיק אותה... יש לזה עוד משמעויות?
תודה