פריסת יומולדת

פריסת יומולדת ../images/Emo13.gif

מה דעתכם? http://www.mitbahim.com/nathanael/spread_yearly_display.php?questionasked=%F0%FA%F0%E0%EC%2C+%E4%F9%F0%E4+%E4-25&card1=3cups&card2=wheeloffortune&card3=8swords&card4=10pentacles&card5=fool&card6=4pentacles&card7=2swords&card8=5wands&card9=3wands&card10=queenswords&card11=pagewands&card12=10wands במיוחד מעניינת אותי ברכת השנה 10 מטות, שאולי יחד עם עמדת "להחזיק בחוזקה" - נער המטות - יכולה לסמל מעבר דירה לחו"ל? המטרה שלי (עוד לפני הפריסה) זה לעבור לאירופה ב-2007... חלום שאני סוחב הרבה זמן

מוזר... לא העביר את הקישור

הנה: השאלה שנשאלה: נתנאל, השנה ה-25 תוצאות הפריסה השנתית: השנה שעברה בסימן - שלוש הגביעים למדתי מהשנה שעברה - גלגל המזל ממשיך לשנה החדשה - שמונה החרבות ----- השנה הבאה בסימן (1) - עשר המטבעות השנה הבאה בסימן (2) - השוטה השנה הבאה בסימן (3) - ארבע המטבעות הקושי - שני החרבות השיעור הרוחני - חמש המטות הפוטנציאל - שלוש המטות מה לעזוב - מלכת החרבות מה להחזיק בחוזקה - נער המטות ברכת השנה - עשר המטות

batgalim

New member
אכן, פריסה חזקה ../images/Emo45.gif

לא הבנתי את עמדה 10 - למה הכוונה ב"ברכת השנה"?

ב מ ב ו ש

New member
פריסה שנראית מעניינת במיוחד

אפשר הרחבה?? לא מבינה בדיוק את עמדות הקלפים או סדר הפתיחה. תודה מראש. אל-דנה

פרשנות:

השאלה שנשאלה: נתנאל, השנה ה-25 תוצאות הפריסה השנתית: השנה שעברה בסימן - שלוש הגביעים השנה שעברה הייתה שנה יחסית טובה. האלמנט החברתי שלט והייתה הרבה דינמיקה חברתית חיובית, אם כי אולי "קלילה" משהו. למדתי מהשנה שעברה - גלגל המזל למדתי כי הגלגל עגול ושדברים יכולים להשתנות. אכן היה אלמנט של שינוי מבחינתי, והכניסה שלי למעגל לימודים עורר בי התחדשות ואולי אף מעבר לרמה חדשה. ממשיך לשנה החדשה - שמונה החרבות פה קצת מתקשה. אני מתחבר לקלף, אבל זה קלף יותר כללי עבורי. בהחלט יש בי תקיעות מחשבתית ופחדים רבים בנושאים רבים, אם כי נדמה לי שבמקרה זה הקלף מתייחס דווקא לדחייה של התחלת הלימודים בעוד חודש (זו הפעם השנייה שהם דוחים!). ממשיכה התקיעות, וחוסר היכולת מצידי לשנות את זה. השנה הבאה בסימן (1) - עשר המטבעות נראה שאני משתקע במסגרת חדשה (לימודים כנראה, אולי גם עבודה בהמשך ובמקביל, אני מקווה). השנה הבאה בסימן (2) - השוטה תהיינה התחלה חדשה מבחינתי, בדרך חדשה. תהיה פתיחות נפשית והנאה. השנה הבאה בסימן (3) - ארבע המטבעות ניכר שתהיה בשלב מסוים דבקות לא בריאה ופחד לשבור מסגרת מסוימת. הקושי - שני החרבות עוד קלף שאני רגיל לו, הקושי מסתמן בחוסר בטחון בכיוון אליו עלי ללכת, קושי בעשיית החלטות ממשיות. השיעור הרוחני - חמש המטות גם פה קצת קשה לי לתרגם. אולי השיעור הוא לדעת איך לפלס את דרכי דרך ההתחבטויות הפנימיות? איך לשמור על אופטימיות ולא לתת להתחבטויות לתקוע אותי או להביא אותי לדיכאון? הפוטנציאל - שלוש המטות בהחלט פוטנציאל טוב. ניכרת אפשרות להרצת פרויקטים ממשיים השנה, התחלות חדשות. עזיבת דברים ישנים ופניה לעתיד. מה לעזוב - מלכת החרבות גם לזה דיי רגיל
מחשבה שלילית לא תתרום לדבר השנה. יש להיות אופטימי ולהעיז. מה להחזיק בחוזקה - נער המטות כפי שנראה בקלפים קודמים, ניכרת אפשרויות להתפתחות לאיזורים חדשים השנה. מומלץ לתמוך בהן, אף אם הן עשויות לשאת אותי לחו"ל. ברכת השנה - עשר המטות מעבר לא פשוט, אך חשוב עבורי יתברר להיות ברכה. תהיינה עשייה רבה, שתשים עלי לחץ, אך בסופו של דבר תתברר להיות ברכה עבורי, כאשר התוצאה הסופית תבצבץ לה. מה דעתכם? אני כבר חושב לקחת קורס לחזק את הצרפתית שלי

../images/Emo65.gifיום הולדת שמח נתנאל

מדוע 8 חרבות הינו קלף כללי בעיניך ? ממשיך אל השנה הבאה - חוסר היכולת שלך להגיע להחלטה (מתחבר חזק מאוד אל קלף 2 חרבות). האם יש משהו בבית או בהיבט הגשמי של חייך אשר מפריע לך להתקדם וכמו כובל אותך ? אין ספק שהשנה הבאה עליך לטובה היא בסימנים חיוביים במיוחד 10 מטבעות, השוטה, והצורך של 4 מטבעות - להעז, לשחרר ולעשות מעבר למה שיש בידיך ! 10 מטבעות הוא קלף נפלא המעיד על שלמות גשמית ואולי אף על עזרה כזו או אחרת - יותר חומרית - מן המשפחה. פירשת יפה מאוד את 5 מטות. הדרך לשחרור של 2 חרבות - להתחבט עם עצמך, להתעמת ולאמת עם עצמך על מנת שתוכל להגיע אל השחרור המיוחל ולהוריד את כיסוי העיניים ב- 2 חרבות. לדעתי ברכת השנה ב- 10 מטות מגיעה יותר מן המקום של שנה אינטנסיבית, עמוסה ומבורכת אשר מומלץ וככל הנראה תקבל סיוע כזה או אחר שיקל עליך את המסע. בברכת יום הולדת שמח אסנת :)

תודה רבה אסנת! ../images/Emo13.gif ../images/Emo140.gif

8 חרבות קלף כללי עבורי כי יש לי נטייה להרגיש תקוע או חסר אונים כלפי הפחדים והדאגות שלי. אגב ההתעמקות שלי בנושא הטארוט בא על הבסיס הזה, לספק לעצמי (ולאחרים כמובן
) תמיכה מול הפחד והחששות המשתקים. לגבי יישום ספציפי לשנה, נראה לי שזה קשור לחוסר בהירות כלפי הלימודים, שאני אמור להתחיל אבל כבר דחו את ההתחלה פעמיים ועכשיו אני לא יודע מה יהיה, אם ימשיכו ככה לדחות או שהביטוח לאומי יגיד לי ללכת לחפש מקום אחר במקום (למרות שממש רציתי ללמוד במקום הזה). יש גם את האפשרות לכך שאני מרגיש תקוע מבחינת רצוני לעבור דירה לגור לבד ולהתחיל עבודה (כל חיי לא הצלחתי להחזיק עבודה יותר מחודש). הרצונות הללו התגברו מאוד בחודשיים-שלוש האחרונים. לגבי עזרה חומרית מהמשפחה, זה תמיד שם מספק לי תמיכה בסיסית - אוכל ולינה - אבל אני רוצה לשבור את המעגל ולעבור לתלות עצמית. לדעתי במקרה זה ה-10 מטבעות יתייחס לכניסה למסגרת מעשית יום-יומית הרמונית כמו לימודים (פרקטיים) ועבודה. אני מכיר את התחושה של הקלף הזה ממסגרת ההכנה שהייתי הולך אליה עד לא ממזמן - המסגרת הייתה ללימודי מחשבים, כשהידע הרב שיש לי בתחום איפשר לי להיות יד ימין למורה ולעזור לתלמידים. זאת הייתה מסגרת לימודית מאוד הרמונית, מאוד אהבתי אותה. בהחלט הייתה שם אווירה משפחתית. בכל מקרה, יש לי הרבה תכנונים לשנה הזאת. אני מקווה שהפחדים לא יפריעו ליישום. הפריסה נתנה לי תקווה.... תודה רבה! נתנאל

למעלה