פריסת השוואה

starot

New member
פריסת השוואה

שלום לכם. מישהו מוכן לספר כאן מהי פריסת השוואה? בתודה מראש.

פריסה דיי טבעית

שלוש קלפים שמתארים את האפשרות הראשונה שלוש קלפים שמתארים את האפשרות השנייה קלף אחד של עיצה בעניין לדוגמה האם לענות ל-X או לא? לענות: - יום הדין - השטן - הצדק אם אענה ל-X אני יכול לצפות להתפקחות גביו, אולי תהיה הוצאה של דברים לאור (יום הדין). יתכן קונפליקט בינינו, דינמיקה שלילית, האשמות (שטן). ולאחר מכן זה יגיע לביקורת / עושים צדק / חותכים את מה שלא בריא לנו. לא לענות: - ארבע הגביעים - מלך הגביעים - נער הגביעים אם לא אענה יהיה בילבול רגשי, הסתגרות והתכנסות (ארבע הגביעים). יהיה הליך פנימי של ריפוי, איחוי ושל צמיחה פנימית (מלך הגביעים). אם זאת ישאר בילבול מסויים ואי-ודאות עיצה - האיש התלוי לא לפעולה, כן להעמקת המחשבה. אהבתי את המשפט - ויתור על דברים משניים כדי לשמור על העיקר. למה להכנס בקיר? גם ככה את האדם לא תוכל לשנות.

אההה הפריסה הזו ../images/Emo163.gif

זו פריסה שאני משתמשת בה - אבל קלף אחד מקסימום שניים לכל עמדה.

רשף כשף

New member
זוהי פריסת האופציות

משווים בין 2 אופציות שיש לגבי נושא מסויים ורואים איזו מהן טובה יותר. אני נוהגת לפרש כל אופציה (שלישיה) על פי סדר כרונולוגי: מה יהיה קודם, מה יקרה אח"כ ומה תהיה התוצאה, אבל ניתן גם לפרש כל שלישיה בצורה אחרת: הווה-עצה-תוצאה או עבר-הווה-עתיד וכך הלאה מה שחשוב הוא להשוות בין 2 אופציות שונות בכל תחום בחיים.

למעלה