פריסת השוואה
שלום
אם אפשר עזרה בפירוש. עשיתי פריסה של שתי אופציות לבחירת מטפל.
קלפים המתארים מצב נוכחי: אס הגביעים והשטן
אופציה 1:
התנהלות העיניינים: צדק ונסיך הגביעים.
מסכם: שמונה חרבות (הוצאתי קלף שיחדד יותר ויצא תשע חרבות)
אופציה 2:
התנהלות העיניינים: ארבעת הגביעים והאוהבים
מסכם: יום הדין (גם פה הוצאתי קלף שיחדד יותר ויצא מוות)
אז ככה... לי נראה מצב נוכחי שיש התחדשות בכל הקשור ברגשות אך יש מצב של כבילה וחוסר יכולת מימוש.
באופציה ראשונה נראה שמהלך הטיפולים מראה על דרך פורה וחיובית, איזון. אך המסכם פשוט לא התאים כי מראה על כך שהבחירה פה תביא את הטיפול למצב של כבילה ודרריכה במקום ודאגות, כלומר נראה מצב שבמקום להתקדם הופך ליותר גרוע.
אופציה שניה נראית כאילו יש דחיה ואי קבלה או אי רצון להשתתף ולקבל וכמו כן הגעה לנקודה בה יש לעשות בחירה (להפתח או לא להפתח) ואז המסכם מראה לי משהו יותר חיובי בעצם, החלטה או התעוררות כל שהיא ויחד עם קלף המוות יש התחדשות.
אז מבלבל באמת שמהלך העיניינים וקלף הסיכום לא זורמים על אותו הגל....יש הארות? תודה
שלום
אם אפשר עזרה בפירוש. עשיתי פריסה של שתי אופציות לבחירת מטפל.
קלפים המתארים מצב נוכחי: אס הגביעים והשטן
אופציה 1:
התנהלות העיניינים: צדק ונסיך הגביעים.
מסכם: שמונה חרבות (הוצאתי קלף שיחדד יותר ויצא תשע חרבות)
אופציה 2:
התנהלות העיניינים: ארבעת הגביעים והאוהבים
מסכם: יום הדין (גם פה הוצאתי קלף שיחדד יותר ויצא מוות)
אז ככה... לי נראה מצב נוכחי שיש התחדשות בכל הקשור ברגשות אך יש מצב של כבילה וחוסר יכולת מימוש.
באופציה ראשונה נראה שמהלך הטיפולים מראה על דרך פורה וחיובית, איזון. אך המסכם פשוט לא התאים כי מראה על כך שהבחירה פה תביא את הטיפול למצב של כבילה ודרריכה במקום ודאגות, כלומר נראה מצב שבמקום להתקדם הופך ליותר גרוע.
אופציה שניה נראית כאילו יש דחיה ואי קבלה או אי רצון להשתתף ולקבל וכמו כן הגעה לנקודה בה יש לעשות בחירה (להפתח או לא להפתח) ואז המסכם מראה לי משהו יותר חיובי בעצם, החלטה או התעוררות כל שהיא ויחד עם קלף המוות יש התחדשות.
אז מבלבל באמת שמהלך העיניינים וקלף הסיכום לא זורמים על אותו הגל....יש הארות? תודה