פריסת הכוכב

idanmeri

New member
פריסת הכוכב

מה שלומכם?

עשיתי פריסת הכוכב לעצמי, לשאלה של זוגיות.
זאת לא פריסה שאני משתמש בה הרבה, ולמיטב ידיעתי לרשף יש ניסיון בפריסה הזו, אז אשמח לשמוע דעותיכם ולקבל עזרה נוספת מכם

השאלה ששאלתי היא: כיצד עלי להתנהל בזוגיות בחודש הקרוב כדי להביא את הקשר שלי עם X לאיזון?
שאלתי את השאלה כיון שלאחרונה ישנם לא מעט וויכוחים וריבים בקשר, ונראה כי הוא עומד להסתיים.

הקלפים שיצאו:
ראש: התלוי.
לב: 6 גביעים.
יד ימין: הכהן הגדול.
רגל ימין: הכוכב.
יד שמאל: 10 מטות.
רגל שמאל: יום הדין.

הדבר הראשון שבולט לי לעין בפריסה זה הריבוי של הקלפים מהארקנה הגדולה.
דבר זה מעיד על שיעורים פסיכולוגיים וארוכים שאני עובר בתקופה הזאת ובתהליך הזה עם X בזוגיות.
כנראה שיש משהו עמוק ושורשי שאני צריך לעבוד עליו, אז בואו נראה מהו:

נראה שהקשר מלא באהבה ובנתינת חום, ושאני אוהב אותה (הלב), אבל יש לנו מצבים שהם קשים בקשר, שגורמים לי לעומס, ואין לי כל כך מקום לבטא את היצירתיות שלי בקשר כיוון שאני עמוס ביום יום (יד שמאל). האהבה גדולה אבל היא פחות באה לידי ביטוי כיוון שהריבים לוקחים את כל המקום שלה. הכהן הגדול מראה שבקשר אני מנסה לרפא את המצב ולהגיע להרמוניה בינינו, ואפילו עוזר לה בתקופה לא קשה שעוברת עליה. התקופה שעוברת עליה והעזרה שאני נותן לה, זה מעייף אותי (יד ימין לעומת יד שמאל).
אני צריך להיות יתר פתוח איתה בקשר, ולא שהיא זאת שתהיה במרכז, ואני רק אעזור לה בחיים האישיים שלה, אלא שיהיה איזון וגם ההיפך הוא נכון.
החשיבה: התלוי מרמז שאני מרגיש קושי בקשר ושאני חש קרבן, ושאני לא מבטא את עצמי נכון, ונדרש ממני להתנהג אחרת ממה שאני.

זה בינתיים מה שעולה לי מהפריסה. אשמח לשמוע דעות נוספות, ואני מקווה שבמהלך היום יעלו לי עוד רעיונות.
אני פשוט ממהר לצאת מהבית ;)

יום טוב לעולם!

idanmeri

New member
רשף, כך פירשתי

לפי המאמר שלך. אך לא ציינתי כל קלף מה בדיוק הוא אומר, אלא יותר התייחסתי בכללי.

רשף כשף

New member
בוקר אור

עמדות הקלפים בפריסה:

1. ראש: דרכי חשיבה של השואל ותכניות לעתיד, יסוד האוויר (חרבות).
קלף התלוי בעמדה זו מסמל דרך חשיבה ששמה במקום ראשון את הצד השני, תוך הקרבה של הרצונות או הצרכים שלך לטובת הקשר.

2. יד ימין: דרך פעולה וביטוי אישי של השואל, יסוד האש (מטות).
קלף הכהן בעמדה זו מספר לך שאתה פועל "לפי הספר", ובצירוף עם התלוי בעמדה הקודמת הוא מספר לנו שכשאתה נותן אתה נותן את הכל, עד הסוף, ומשרה אווירה של בטחון לצד השני.

3. רגל ימין: הישגים עליהם מומלץ לשואל להתבסס, יסוד האדמה (מטבעות).
קלף הכוכב בעמדה זו ממשיך את המגמה של התלוי בעמדת הראש ומצביע על דרך פעולה שחושפת אותך לחלוטין, אין לך מה להסתיר.
זה מחזק את שני הקלפים הקודמים בהשראת תחושת בטחון לצד השני. הבעיה בהשראת אווירה כזו היא שדרך כזו אינה מאפשרת לה (לצד השני) להתמודד עם אתגרים, כי אתה פותר לה הכל. "החיים הקלים" שאתה עושה לה יכולים לבוא כנגדך כאשר תצפה למאמץ מצידה (פיזי, רגשי, נפשי, רוחני).

4. לב: רגשות השואל ונטיית ליבו, יסוד המים (גביעים).
קלף 6 גביעים בעמדה זו מצביע שאתה אכן פועל מהלב, תוך תקווה שהקשר יחזור לשלב קודם שבו הרמה הרגשית היתה יותר מפותחת.

5. יד שמאל: כשרונות בהם מומלץ לשואל להיעזר, יסוד האש (מטות).
קלף 10 מטות בעמדה זו מצביע על כך שאתה צריך לחתוך את הגישה הקיימת של פתרון כל הבעיות, ההליכה לחלוטין לקראת הצד השני, וחוסר שיתוף בכמה קשה או לא נעים לך לעשות זאת. רק גישה כזו תאפשר לך להשיג את התוצאה הרצויה בקלף הבא.

6. רגל שמאל: הישגים אליהם השואל יכול להגיע, יסוד האדמה (מטבעות).
קלף יום הדין בעמדה זו מאפשר התכווננות לקראת התעוררות לגבי מהות הקשר, שכרגע היא לא לגמרי ברורה לך לחלוטין.

לגבי היסודות, חלק מהקלפים מתיישבים עם היסודות של האיברים (הראש, הלב, יד שמאל), וחלקם באים כהמלצה לשנות את היסוד הקיים כרגע (יד ימין- הכהן, לעומת יד שמאל- 10 מטות).

הקלפים שאינם מתיישבים עם יסודותיהם מצביעים על חוסר איזון או פעולה או תוצאה חד צדדית, בשל הנתינה האינסופית שלך לטובת הקשר.

בהצלחה!!!

אוRנה

New member
עידן, השאלה שלך מבקשת ליצור איזון

קלפים כמו הכוכב והכוהן הגדול מלמדים שאתה בדרך הנכונה לשם. ריבוי קלפי הארקנה הגבוהה אומר שאתה בסוג של מסע להתבגרות, או מקצה שיפורים רוחני, בתחום הזוגיות.

אוRנה

New member
שבת שלום רשף כשף

לגבי קלף יום הדין שמייצג את ההישגים אליהם יכול השואל להגיע

בנוסף לכל מה שכתבת עליו, האם לדעתך הוא מספר על תובנות שיתקבלו אצל עידן , על האסימון שירד, במידה והוא יפסיק את הגישה הנוכחית, את יתר ההתחשבות ויתר תשומת הלב שהוא מעניק לה, את זה שהוא שם במרכז רק אותה ולא את שניהם?

רשף כשף

New member
אכן
ומעבר לכך

לפעמים אנו תוהים לגבי מהותם של קשרים בחיינו, ומייחסים להם מהות אחרת ממה שמתברר בדיעבד.
לעידן יש כאן הזדמנות יחסית נדירה לקבל תובנות שבדרך כלל מתקבלות רק שנים לאחר מכן, לגבי הקשר הזה, שהוא מעבר ל"רק" זוגיות (כמובן שזוגיות איננה רק, לכן כתבתי במרכאות כפולות).

idanmeri

New member
אני אכן שם לב

למצב כרגע בקשר שהיא נמצאת יותר במרכז, ואני מעורר את תשומת הלב שלה לכך, ושם דגש על עצמי ומנסה לתת לעצמי להתבטא יותר בקשר. אני מרגיש שאני מצליח לאט לאט

idanmeri

New member
זה נכון אורנה :)

אני מרגיש שבימים אלו אני עובד מאוד על עצמי בתחום הזוגיות ואני לומד שיעורים חשובים בקשר הזה, במיוחד בשלב הזה

למעלה