פריסת בריאות

זה נכון !

אבל מיקי עפ"י הרבה קלפים אפשר לדעת נטייה או רמז למחלה מסויימת... כמו למשל: בעיות של דם... שאפשר להמליץ לפנות לבדיקות בנושא... אתה בוודאי יודע על כך... ונראה לי שבהזדמנות תתן לנו גם מאמרים בנושא - איך רואים עפ"י הקלפים מחלות... מה דעתך מיקי ? להשמע, דפנה

היתי נזהרת מלהתיימר להיות רופאה

ולהפנות לבדיקות. איזו הסמכה יש לך כרופאה שאת יכולה לשלוח אנשים לבדיקות ע"ס משמעויות הקלפים שלהם את יכולה במקרה מסוים זה או אחר על פי בחירתך להחליט שזה שייך לתחום רפואי x או y? סייג לחוכמה שתיקה ענייני בריאות-לרופאים!!

בלי שום כוונה...

דיי.... לא נסחפת מידי... מי בכלל מתיימרת להיות רופאה (כדברייך) - בסה"כ כתבתי שעפ"י מספר קלפים אפשר ויש רמזים לבעיות בריאותיות ורמזים בנושא... ומכאן ועד "מתיימרת"... תרגעי !!!!! החוכמה שמורה לא למתפלספים... בוקר טוב, דפנה

אני לא עוסקת בענייני רפואה

וזה בשום פנים ואופן. ממש לא מוכנה להתפשר על כך. לא אקח על עצמי אחריות מסוג שכזה.

וסתם לראייה...

פתחתי למישהי קלפים ונתקלנו במלכת הגביעים... באינטואיציה אמרתי לה שעליה לגשת לרופא נשים, שנראה לי שיש לה בעייה ברחם... ועובדה ! כיום היא אחרי ניתוח - רחמה הוצא... (יכול להיות שזה מקרה... ויכול להיות שלא...) ובמקרה נוסף, ביקשתי ממישהי לפנות לבדיקת דם שגרתית... (ע"ס קלף הכוכב והמזג... ששם הכדים מככבים...) בקיצור, שווה בדיקה... ואף אחד לא לוקח את תפקידם של הרופאים - בסה"כ אני מפנה לרופאים שיעשו את מלאכתם המקודשת... אני מרגישה שאני עוזרת בזה שאני מפנה לרופאים... עפ"י תחושות שהקלפים משדרים לי... תסתכלי על זה באיזה אופן שאת רוצה... עם עובדות לא מתווכחים... שיהיה לך בוקר טוב, דפנה

אני דווקא מסכים עם דפנה

אני לא פורס לעולם על בריאות אך יש הרבה קלפים המצביעים לי על רגישות (בריאות) ולכן אני כן ממליץ לפנות לרופא כי אני לא מבין ברפואה דבר. במרבית המיקרים כשאני אומר יש לך רגישות בכליות או ברחם, אני מקבל תגובה חיובית מהשואל, ובזה מסתיי העניין. אך אם יש בפריסה (פירמידה, קלטית) קלפים כמו 10 חרבות, מגדל, גורל, כמובן שאתריע בפני השואל על המצב הבריאותי שלו. הרבה אנשים ניצלו עקב האזהרות שלי. אין פה התפארות חלילה כי כל מי שיודע הוא בדיוק כמוני. בקרוב אעלה את קלפי הרגישויות (מחלות) בפניכם. אוהב מיקי

חזק ואמץ...

כמה טוב שיש חבר כמוך... שמבין ויודע... חיזקת אותי... שיהיה לך יום נפלא ושמשי... דפנה

כל אחד ודרכו הוא.

אני הרבה סומכת על האינטואיציה שלי ולא רק מסתמכת על התאמות של הקלפים. לא שוללת חשש שלי לקרוא בעניינים מסוג זה.

למעלה