פריסקו-רמס

puppi

New member
פריסקו-רמס ../images/Emo58.gif

היה קשה, הנינרס כמעט בעטו בדלי, אבל ההגנה עשתה את שלה. משחק הריצה של הניינרס פשוט מזעזע, קווין ברלו, למרות שלפני שנתיים נתן עונה גדולה כמחליף של גריסון הרסט, לא משחזר את היכולות שלו. 22 יארד מ14 ניסיונות... עוד עובדה מעניינת על המשחק: לראמס היו 82 סנאפס, ולנינרס רק 39. ה"רז זונ דיפנס" של הניינרס היו מצוינים כאשר 4 מחפש הפעמים הם הצליחו לעצור את הרמס. לסיכום - יש תקווה.

ranatz

New member
יש תקווה ועוד איך!

סה"כ הניינרס משחקים בבית הכי חלש בליגה אז באמת יש סיכוי לסיים ראשונים. טים רטאיי הפתיע אותי לטובה. יאללה ניינרס!

אל תזכיר לי את זה...

ואני מדבר בתור אוהד ניינרס מהיום שבו גיליתי שיש משחק כזה כמו פוטבול. אני רואה ב-ESPN את אריזונה נגד הגיינטס ובסיכום מחצית הניינרס "שלי" מובלים 21-6, 3 דקות אחרי זה ברבע השלישי כבר 21-9. אני רגוע, 12 נקודות יתרון זה המון, אפילו הניינרס יכולים להחזיק כזה יתרון. נגמר אריזונה-גיינטס, אני הולך לישון. :) מתעורר בבוקר ובודק תוצאות... את החור בקיר שעשיתי כשדפקתי את הראש אני אצטרך לתקן עם המון שפכטל. בחיית דינק... איך?! איך?! איך מגיעים מ 21-9 ל 28-25?! אני כבר לא לובש אדום יותר. אני ממשיך לאהוב אותם כי אחרי ש-20 שנה אני איתם אני לא אפסיק פתאום אבל לא צריך שכל שאר העולם, מי שמבין משהו בפוטבול, יצחק עליי ברחוב. (שנה שעברה בסוף העונה עשיתי "קריעה", לא צוחק).

למעלה