פריסטייל?

פריסטייל?

האם למישהו מכם החליפו את המכשיר הישן בפריסטייל? זה מה שנאמר לי בתחילה בקופ"ח - אולם עכשיו הם אומרים כי ניתן לרכוש את המכשיר אבל לא להחליף. יש לי מכשיר עלית ויש לי מכשיר אקוטרנד הקופה לא מוכנה לתת שני סוגי מקלונים אז אני יכולה להשתמש רק במכשיר אחד. אבל רוצה שיהי לי שני מכשירים אחד לגיבוי. מעדיפה לשדרג לפרסטייל (האצבעות שלי כבר פיתחו קרום הגנה
) ולא רוצה עוד מכשיר אחד נוסף שסתם ישב במגירה איך עושים זאת?

דואגת1

New member
רכישה

מחיר רכישה בכללית מושלם בסביבות 100 ש"ח. מענין אם ניתן לבקש מדי פעם מרשם לסטיקים של מכשיר אחר ? אולי קימת בעיה עם המופיע במחשב ?

Threat

New member
אמא שלי שאלה בקופת החולים

ולא הבינו על מה היא מדברת...

דואגת1

New member
רכישה

קניתי לפני חודשיים באמצעות כללית מושלם, שאלתי בבית מרקחת (אחד המרכזיים) ואמרו שיש להם כבר סטיקים. בררי שוב באמצעות הטלפון או האתר שלהם.

Threat

New member
בשרשור הזה מדובר על קופת חולים

כללית... בעקבות ההודעה הזו, של שושן צחור מה23.5

../images/Emo124.gifהחליפו לי הבוקר../images/Emo124.gif

באתי לקופ"ח שאלתי אותה אם במקרה היא בררה לי אם ניתן להחליף. אמרה כן יש לי כמה מכשירים ניתן להחליף עלית או אקטרנד בפרסטייל ללא תשלום. רצתי הביתה הבאתי את המכשיר הישן (האקוטרנד- את העלית בנתיים השארתי על כל צרה שלא תבוא). במבעוד מועד כבר הכנתי מרשמים לדוקרנים ומקלונים - היא היתה בשוק מן המוכנות
דוקרנים לא היה לה, אבל קיבלתי חבילה חדשה דנדשה של פרסטייל וארבע חבילות מקלונים בכלל בלי לצפצף

Threat

New member
../images/Emo13.gif

קפצתי לקופת החולים בעצמי הפעם, אבל לזו של רופא המשפחה שלי (הנחתי שאני צריכה את הרוקחת סך הכל, כדי לברר) הרוקחת אמרה לי לפנות עם זה אל קופת החולים זמנהוף (שבה אני מטופלת)... אז אני מניחה שאני אלך לשם מחר...

אמא שלי החליפה את המכשיר שלה

לfreestyle. לא עשו לה שום בעיות. היא ביקשה מכתב מהרופא הכללית שלה, ולפי מה שאני יודע היא הלכה לבית מרקחת עם המכתב והמכשיר הישן. בבית המרקחת החליפו לה את המכשיר על המקום ללא שום בעיות. היא שייכת לשירותי בריאות כללית. מאחר שהיא בחו"ל כרגע, אני לא יכול לוודא איתה מה בדיוק היה התהליך, אבל בעוד שבוע היא תחזור, ואני אוכל לשאול אותה בדיוק מה היא היתה צריכה לעשות.

לזר

New member
אני מקבל כבר חודש השני סבטיקים

בקופה שלי כללית. אני רוצה להחליף את המכשיר של אמא ויש על כך אישור, אבל בבית המרקחת טוענים שההזמנה שלהם לא מכובדת זו פעם השניה. יתכן שאגש למרכז רפואי גדול יותר לעשות את ההחלפה

לי החליפו הקופ"ח קטנה

כנראה לא עשית עניים לרוקחת - קשרים קשרים חיוך לפעמים פותר את כל הבעיות

לזר

New member
שוש, עשיתי לה עיניים...

לא עזרו העיניים שלי כנראה. גם רוסית דיברתי איתה...אם אני רוצה ממש, הכל אפשרי.

לא יודעת אצלי בקופה

הרוקחת היא זו שאמרה לי שמחלפים לפרי-סטייל (בפ לא דגושה
). אח"כ אמרה שהחזירו את כל המכשירים כי הם לא היו טובים
אח"כ שיש לה מכשירים למכירה ולא להחלפה
והיום בבוקר ששאלתי אם בררה לי החלפה ענתה- פתאום כן מחליפים אין בעיה יש לי שלוה ארבעה מכשירים

לזר

New member
אהההה, יש דברים בגו..

לבסוף, הכללית תתישר עם כולם. כך אני מקווה.

hilapo

New member
את הפריסטייל שלי קיבלתי מהאחות שלי

במכון סוכרת...בחינם פשוט כך.{והיא גם מסמפטת אותי
}

לי לא החליפו../images/Emo7.gif

הלכתי היום שוב לקופה לברר אם הגיע והיא אמרה לי שכנראה שלא יגיע בקרוב וצריך לברר את זה דרך המושלם . ואני הייתי בטוח שיחליפו לי ....אוף

תנסה בסניף אחר

לא יכול להיות שלאחד כן ולשני לא. תנסה לחפש מהו סניף המרכזי באיזור מגוריך ולהגיע אליו או לפחות להרים טלפון ולברר.

דור חדש של פרייסטייל

ברכות לכללית שמאפשרים להחליף את הגלוקומטרים הישנים בפרייסטייל. אולי בין השאר כי בארה"ב כבר משווק הפרייסטייל פלאש. דגם מתקדם של פרייסטייל. בארה"ב עלות המכשיר.... 35$ בלבד!

למעלה