פריסטייל למלחמה

mc bige

New member
פריסטייל למלחמה

הגעתי לשלב בחיים שאני חייב לראות כדי להאמין אבל עכשיו אני רואה ועדיין לא מבין הלב דומם,מצד אחד שותק מצד שני רק מת להלחם שהמון ערבי שלם עלינו מאיים,ניפול נקום,אבל עדיין נדמם כי בפתח מלחמה,בשטח יש לנו עוד נשמה שגמרה באדמה אנחנו רק יושבים בחדר מגבירים את קצב הנשימה סופרים רגעים כשנים ומוסיפים שמות לרשימה ומאחורי היחיד שסמכת עליו עומדת מזימה אין לאן לברוח ואין על מי לסמוך נשאר רק לצרוח עד שיגמר הכח את האקדח לדרוך תקועים במבוך,ולאן שלא נברח-אין שום מוצא לפני שתתן קריצה תנחת עליך עוד פצצה שנים תקועים במסדרון שנעלמה בו יציאה אבל אני מצאתי דרך,שתהפוך את העולם לפחות צפוף עם שותים לא נוהגים,אז בואו נעשן ואז נעוף עולם שבו לאף אחד אתה לא כפוף,שאתה חצוף ושם זין,לא מרגיש יותר ת'גוף,מקום שבו גם 0 אלוף,עדיין עולם אחר שבו אפילו דבורה רוצה עשב במקום צוף,רק בנתיים שאנחנו מחכים שזה יגמר ו,חורקים שיניים מביטים אל השמיים,מביטים למוות בעיניים,השנאה משתקפת במים אולטימטום ,חארטות הגנה והבטחה אל תסמוך על אף 1 אחי,תכין ת'מסיכה כי סאדאם רואה שהוא תקוע,אז הוא יעשה הכל כדי שנסבול וניפול,ומה אני ילד קטן לעשות יכול? סאדאם ישלח קאסאם,אנחנו נאבד פה דם,נשק חם זה לא סתם טיל אחד שולח 100 אל הים,ושוב אני בורח אל הסם מרגיש במשחק שחמט,ועלק יעזרו לנו-קיבינימט גם צרפת כי תומכות הופכות אויבות לאט לאט אחת אחת מלחמות כבר לא במודה,פאק איט כבר 2003 אני אומר את זה ושיט-עובר לי טיל מעל הראש מסתכל על העתיד ורואה איך הוא יהרס,זה מבאס שאפילו אמריקה פועלת רק מתוך האינטרס,ויש פה MESS כל אחד עוזר ומשחק אותה חבר,רק בשביל יחס טוב יותר אבל ברגע האמת הוא נסוג אחורה ולא זוכר יותר עכשיו שובר את האמון שהיה שומר ומתברר שאנחנו לבדינו במערכה סופרים שניות עד שנקבר

MC IdO

New member
אחי יפה מאוד!!! עכשיו רק תקליט ו

תשחרר לרדיו....

וואוו פצצה (תרתי משמע)!!!

קבל חיזוק

למעלה