פריסטיילים מהמעבדה

GreeCheeMan

New member
ניצול שרשור

אמיר ו/או עמית, אתם מתכוונים להחליף בעשור הקרוב את הסקר של הפורום?

GreeCheeMan

New member
עוד פריסטייל מהמעבדה

באזוקה, פישי וטובה.
למתן(TakTik) על הפריסטייל הזה ושל דה´לורד ונובלס ולעידו (Golden I) על הפריסטייל של סאב סטרייק ובבילון.

stas aka GhoSt

New member
שימו את הפריסטייל של כלא 6

הוא היה מצוין וגם של מסיקה "מציאות מדומה"

טובא

New member
גם את הפריסטייל של לירון וסופרים..

אחלה פריסטייל אז אם משהוא יכול להוריד אותו לפורום זה יהיה פצייייייץץץ

הנה המילים של סופרים ושלי

מי לא קנה? מי לא קנה? דיסק של 360 מי לא קנה? מי לא קנה? מי בן זונה? מי מסתבך עכשיו עם כל השכונה? הוא עכשיו בחנויות, הוא מחכה על המדף כמו מטוסי אל-על נחטף ועוד ארגז מיד נשלף – הוא במחיר ידידותי מציע היפהופ איכותי ואם ´תה לא קונה אותו - קנית קלאש איתי הוא מלך כל הסגנונות הוא משגע ת´בנות הוא עם לשון אחת ושלוש מאות שישים שפות מי לא נותן כבוד לשי, מי מחפש היום צרות? מי לא קונה ת´דיסק שלו עכשיו אוכל מכות?? מי מסתבך איתי בקרב של יריות עכשיו סופרים, סאבלימינל, יואב, לירון מתחת למושב אחד מסכן שלא קנה וכל קבוצת התאקט עליו חטף ששה תפרים ביד ושבר עצם הזנב ועוד אחד אמר קנה והתברר שהוא גנב הוריד באינטרנט ת´דיסק ולחבר צרב אחד אחר כתב בטור שאת הדיסק הוא לא אהב שניהם טיפול נמרץ עכשיו ביחד גב אל גב מי לא קנה? מי לא קנה? דיסק של 360 מי לא קנה? מי לא קנה? מי בן זונה? מי מסתבך עכשיו עם כל השכונה? אז מי לא קנה? מי לא קנה? מי מחפש עכשיו אשפוז לשנה? מי לא קנה? דיסק בן זונה!! מי רוצה עכשיו להיקבר בגינה? POOOOWWWWWWW!!!! שי שלל ידע,שלוש מאות שישים זה בן אדם אחד או ארבע אנשים? אלבום חדש יצא- עכשיו בחנויות אתם עוד לא רצים? זה דיסק ממש פצצות כי שי מביא שירים כמו שהצל עושה שרירים כמו שאני פולט שטויות כמו שסופרים סופר שקלים הוא מקבוצת הטאקט שירוצו לבחירות סאב עם לימור ליבנת מנשקים כבר תינוקות את הלהיט "הפרד ומשול" מכרנו כבר לקליינר וללהיט "כבס וסחוט" נמצא עוד איזה פרייר הצל גידל זקן ממש כמו של איתם ורון שובל עבר לש"ס הוא שר שם עם סיוון אז שי אחי תקשיב לי טוב לתימני הגוץ תחבור אלי השמאלני ויחד בוא נרוץ נעיף מתנחלים-שתי מדינות לשני עמים זה שוק הרבה יותר גדול למכור בו תקליטים פיס סאלם לפנות את השטחים וורד

D.O.D

New member
גדול!!! ענק! אני רוצה את זה מוקלט

אבל לא בפריסטייל שלירון טעה וקילל בשידור חי!!! אני רוצה את זה מוקלט בהקלטה! ענק!

RunNGun

New member
פריסטייל גדול!!!!!!

לירון, יש לך בית גדול לדעתי. כבוד!

RunNGun

New member
הבית של סופרים גם היה טוב

פשוט אני לא אוהב הארדקור...

D.O.D

New member
אני פשוט לא אוהב תימנים ../images/Emo13.gif

שיר ענק. אני לא אשכח איך באמצע הלילה כשאני שומע בחצי אוזן לפני שאני נרדם אני קולט את סופרים ולירון שרים ונשפכתי מצחוק! אני סוגד לכם!

D.O.D

New member
חחח

יש לך עוד כמה קומבינות עם השם הזה? הזכרת לי כרגע את המשחק נמלולים :)

למעלה