פריסה

LULAV3

New member
פריסה

ערב טוב.
שאלה של חברה שלי : היא טיילה בחו"ל זמן מה ויצאה שם עם מישהו משם.
חזרה ארצה וניסתה לשמור על קשר איתו, אבל זה לא עבד כי הוא לא שיתף איתה פעולה
והקשר נותק בגללו
תצחקי...היא אמרה שכשהם יצאו לבלום שם, הוא סיפר לה שעומדת להיות בחודש יולי תחרות אכילת נקניקיות. כנראה שהתחרות בפועל היתה אתמול (מישהו אכל איזה שיבעים נקניקיות ברבע שעה)
היא רוצה לשלוח לו מייל בקשר לזה. יעצתי לה לא ליצור איתו קשר בכלל! אבל היא לא מקשיבה כי היא מחפשת
סיבות לדבר איתו .
אז היא שאלה ככה :

האם כדאי לי לשלוח ל C מייל בקשר לזה... ???
SOS
מלך הגביעים - עשר מטבעות - המוות

רחליקה יקרה אני לא בטוחה איך לפרש לה. הקלף עשר מטבעות הוא יופי של תשובה : ידידות טובה וחיובית. אבל המוות אומר שמשהו השתנה ואולי צריך לחתוך את הקשר הזה. מלך הגביעים...אומר שהיא פועלת מפחד אבד את הבחור
בקיצור : קלף תשובה ממש חיובי , אבל קלפי הכיוון בצדדים אומרים לה לא!
אז אמרתי לה לא

האם אני צודקת
אודה ממש לפירוש שלך

תודה

רחליקה האחת

Member
מנהל
לולבית נהדרת, ערב טוב,

מה שלומך? התגעגעתי.

לולבית, הקלפים החוסמים הם: מלך הגביעים , המוות.

שני קלפים עצמתיים מיסוד המים!

שלוש הקלפים מדברים על הזדמנות נאותה ליצור קשר ולסגור מעגל זה בחייה לכאן או לכאן.

שתזהר במילותיה כי יש בה עוצמה אדירה.

אגב , מי מהם בן/בת מזל עקרב?

רחליקה,

ערב קסום ובהצלחה

LULAV3

New member
היי רחליקה

גם אני התגעגעתי
שניהם לא עקרב. אני חושבת שהיא אמרה פעם שהוא מזל דגים.
להבנתי את אומרת שהקלפים ממליצים לה כן להתקשר.
תסלחי לי על השאלה אבל איך יודעים לפי הפריסה שיש לה עוצמות כאלה אדירות ולכן היא צריכה להיזהר במילים שלה?
תודה שוב

LULAV3

New member
וגם מה אומר כאן מלך הגביעים רחליקה היקרה?

שיהיה לך שבת שלום.

דרך אגב לא כ"כ הולך לי הקשר עם הבחור ההוא. תקוע, לא זז.

רחליקה האחת

Member
מנהל
הקלף המרכזי בפריסת אס או אס

מלמד על התשובה ולצידו שני קלפים המחזקים או מחלישים אותה מלך הגביעים כאן מצביע על רמה אינטואיטבית ועצמה רבה וכך גם קלף המות כלומר יש לה הזדמנות לסגור מעגל בתוכה על ידי בירור חיצוני המהווה אינדיקטור לתחושותיה מכאן אני למדה על שהמלך מביא אנרגיות של ביצוע ופתרון הדילמה צר לי בנוגע לבחור שאיתך חיבוק רחליקה

רחליקה האחת

Member
מנהל
לולבית יקרה בוקר אור

הקלפים כולם עוצמתויים קלף מלך הגביעים הוא קלף שמיןחס לו על פי הקבלה מזל עקרב גם עשר המטבעות מלמד על שיא קלף המוות גם הוא מיסוד המים ומשוייך לו מזל עקרב לצערי אני נאלצת כרגע להשתמש במקלדת וירטואלית אין לי בה סימני פיסוק או אפשרות לערוךאת ההודעה הזו מקוה לרכוש בהקדם מקלדת ולהגיב לעומק בינתים אגיד שני קלפים מזל עקרב וגם עשר המטבעות מלמדים על עוצמתה של חברתך לכן הצעתי לה למתן את דבריה אשמח להגיב עוד בהמשך שבת מבורכת רחליקה

LULAV3

New member
רחליקה יקרה-קודם גל-תודה. יש לי עוד שאלה

שאלתי על הבחור שלי....................לא כל ך ידעתי באיזה פריסה להשתמש, אז בסוף שאלתי ב - SOS

האם כדאי / נכון לי להישאר איתו בקשר ולהילחם על הקשר הזה?
S OS

8 מטות , מגדל , 6 מטות.

הפירוש שלי: המגדל כתשובה די הפחיד אותי כי הוא לכאורה דוגל בפירוק . אומר שהקשר כבר התפרק לא קיים עוד, ואפילו אין על מה להילחם.
אבל הקלפים של הצדדים, איך הם מתקשרים לתשובה?
ה 8 מטות כאילו שהוא קורא לי לעשת משהו מהר ולפעול במיידיות.
ה 6 מטות כאילו שאומר לי לא לנוח על זרי הדפנה אלא להמשיך ולפעול
קלפי המטות שבצדדים מחזקים בעיניי אחד את השני, אבל קלף התשובה שהוא המגדל אומר להיפך.

למעלה