פריסה ראשונה

chimichanga

New member
פריסה ראשונה

פרסתי פריסה של הווה/עצה/תוצאה שאלתי מה עלי לעשות כדי לגרום ליחסים שלי ושל X לפרוח ולהצליח יצא לי 3 חרבות - הווה 2 חרבות - עצה ואס חרבות - תוצאה 3 חרבות היה נכון מאוד והייתה התעלמות קשה של העבר למרות שנשארו בקשר ובשבוע האחרון זה התפוצץ אני לא ממש מצליחה להבין את ה2 חרבות ואת האס חרבות ואודה לך אם תעזור לי.. אם אני ייתן קצת בסיס לעניין היינו יחד כמה שנים נפרדנו לפני 3 חודשים והיינו מסתובבים יחד בחודש האחרון.. בלי הגדרות.. קצת מסובך להסביר חח.. קיצור הכל התפוצץ בשישי שעבר.. יש רעיונות לגבי הפריסה? אולי לא פרסתי נכון?

../images/Emo8.gif פריסת ייעוץ זה טוב

בררר רק חרבות. כלי מלחמה. "מה עלי לעשות כדי לגרום ליחסים שלי ושל X לפרוח ולהצליח" הווה = 3 חרבות מישהו פה נפגע עמוק בפיצוץ האחרון שתיארת עיצה = 2 חרבות הקלפים לא יודעים מה להגיד לך. כנראה שזה לא ממש בידיים שלך לשנות את המצב.... תוצאה = אס חרבות כן, רואים כאן המשכיות שלילית. מישהו הולך לחתוך מהקשר הזה, ולא ניתן לשנות את דעתו בזמן זה. אס החרבות בקשרים נוטה להיות "קלף הגירושין", במיוחד אם הוא בא בסביבה שכזו.... מה קורה כאן הפכתי איש בשורות רעות בזמן האחרון??
אוף נו שיהיה רק טוף

chimichanga

New member
אלו לא בשורות רעות..

אני לוקחת הכל בגדר המלצה של הקלפים וגם בגדר העובדה שאני עוד לא פותחת דגולה בקלפים. כנראה שאני לא יכולה לעשות שומדבר בשביל לשפר את המצב אבל מי יודע ואולי הדברים ישתפרו בעצמם ולא יצטרכו את עזרתי.. אני לוקחת את הכל בצורה נורא אופטימית ומאוד מאמינה שהכל קורה לטובה!!! תודה רבה על הפרוש.. בכל מקרה אני אשמח לשמוע עוד פרושים אם למישהו יש.

למעלה