פריסה קראמתית

ליויה

New member
פריסה קראמתית

שלום לכולם. אשמח להסבר לגבי הפריסה הזו, על איזו שאלה היא עונה. תודה.

ליויה

New member
העלתי.

מטען חיובי - הכוח מטען חיובי - הקוסם מטען חיובי - שש המטות מטען שלילי - נער המטות מטען שלילי - השמש מטען שלילי - אס הגביעים מסר משופטת הצדק - תשע המטות התכוונתי למשמעות הכללית של השאלה. האם הכוונה באיזון קרמתי לכוחות וחסרים שאנחנו סוחבים איתנו מלידה או מגלגולים קודמים?

פריסת איזון קארמתי ../images/Emo119.gif

מאפשרת לנו לעשות ניתוח של המצב הקארמתי שלנו ברגע נתון. "קארמה" משמעו מטענים של אנרגיות חיוביות ושליליות שנשארים מאחורי כל פעולה שאנו לוקחים. אלה נשארים ברקע ועשויים לקלקל או לעזור במצבים אחרים בהם אנו מוצאים את עצמנו. דרך הניסיון שלי עימה, הפריסה נוטה לשקף מטענים מהחיים הנוכחיים, אם כי מהו ההווה אם לא תוצאה של ההיסטוריה שלנו, בכללותה (כולל גילגולים קודמים). ניתן לברר ספציפית את המטענים שאנו מביאים מגילגולים קודמים אם נרשום זאת בשאלה, למשל "מהם המטענים הקארמתיים שאני סוחב איתי מגילגולים קודמים?"

ניסיתי על עצמי ../images/Emo189.gif

מה הם המטענים הקארמתיים שאני סוחבת איתי מגלגולים קודמים? חיוביים - 6 המטות, המגדל הבוער ו6 חרבות שליליים - נער המטבעות, 4 מטות ואביר הגביעים מסר משופטת הצדק - האוהבים מה אתה אומר על זה???

אנסה קודם בעצמי

6 המטות - קלף הנצחון, יכולת להצליח במה שעושה, אנרגיות חיוביות בדר"כ המגדל הבוער - השרדותית, קמה ונופלת 6 חרבות - קלף הסיוע - פחות לעצמי והרבה לאחרים אבל זה גם משהו חיובי נער המטבעות - מזל בתולה שהוא ביקורתי, קצת ילדותי, אומרים שהוא אחד המזלות הכי פחות סימפטי. ואולי גם רדיפה קלה אחרי מה שעוד לא השגתי ואי הסתפקות במה שיש 4 מטות - וואלה? מה רע ביציבות...חופה...אולי אני לא יודעת לשמור על זה מספיק טוב אביר הגביעים - החיפוש אחר המושלם שאיננו קיים? מסר משופטת הצדק - אוהבים: אין סיפור גן עדן, אין שלמות, עלי לפתור דילמות קיימות כדי שהשלווה והשקט יגיעו

אנסה לפרש...

למרות שהפריסה יצאה קצת מבלבלת עם כל הקלפים החיוביים הללו בעמדה השלילית מטען חיובי: שש המטות - מוכנות ליזום ולפעול בצורה חיובית על בסיס ערכים שלמים ונכונים. המגדל הבוער - עברת ניעור מהשורש, אשר אפשר לך לבנות את עצמך בצורה בריאה יותר וחזקה יותר. שש החרבות - בגילגול הקודם הצלחת להתרחק מאנרגיות שליליות, עשית שינויים נכונים. יתכן כי עזרת למישהו אחר וכעת את מקבלת סיוע קארמתי. מטען שלילי: נער המטבעות - חוסר רצינות, לקיחת דברים בקלילות יתרה, חוסר השלמה של דברים. ארבע המטות - נהנתנות יתרה מההווה כפי שהוא. אולי נטייה לקיבעון מחשבתי? אביר המטות - חוסר סבלנות, חוסר במחשבה תחילה ובשיקול דעת, רגשנות ורגזנות. עלייך להפסיק "לשוטט"
מסר משופטת הצדק - האוהבים הבחירות שלך עשויות להיעשות ממקום לא נכון - שימי לב לתת שיקול דעת נכון, לא לתת לרגשות גולמיים להשפיע עלייך ועל הכיוון שלך בחיים. מה דעתך?

למעלה