פריסה קצת בעייתית...

פריסה קצת בעייתית...

פרסתי את הפריסה הבאה לחבר שלי, אך קצת התקשתי להבין... מה - עשר הגביעים נראה כי בגדול הוא דיי נהנה מהמסגרת כרגע הפוטנציאל - אס המטות נראה כי יש פוטנציאל טוב באם ישקיע את מרצו בעניין של X - העולם מבחינתו זה נראה ככיוון מושלם, אם כי אולי הוא מרגיש קצת "חנוק" או מוגבל... להצליח - המגדל הבוער פה הבעיה שלי. עד כאן, וגם הלאה, נראה טוב אבל המגדל הבוער? עד כמה שאני מבין הקלף אמור לתאר עד כמה הוא יכול להצליח... אולי זה לא כיוון טוב? ואם כך למה כל השאר מראים דברים טובים? ואולי ה"שוק" יהיה עד כמה באפשרותו להצליח בכיוון זה? בלימודים - מלכת המטות זה קורס של חודשיים. נראה סבבה, כיפי.... אולי קצת קליל? סיכום - שני המטבעות גם זה קצת קשה. אולי התלבטות מסוימת תעלה? או שאולי הלימודים יכנסו לשגרה מכבידה? אשמח לעזרה

רשף כשף

New member
המגדל בנושאי לימודים

לעיתים מצביע על כישרון או תלמיד מבריק במיוחד. אחד כזה ש"מנער" את המערכת מרוב גדולתו. יכול גם לתאר תגלית או הארה שתהיה לתלמיד כתוצאה מההשתפות בקורס.

אני חושבת שהמגדל קשור עם קלף העולם

המיצוי מקלף העולם יביא לחוסר הצלחה בקלף המגדל. אולי הלימודים צפופים מדי והוא זקוק לקצת חופש מהם... ?

ועוד אפשרות

ייתכן שמהמקום שהוא מיוצג ע"י קלף העולם - קרי חושב שהוא טוב מאוד והלימודים מיוצגים ע"י מלכת המטות, מכאן קלף המגדל. זאת אומרת הוא לא יתייחס מספיק ברצינות ו/או ינסה לעשות כמה דברים במקביל מתוך מחשבה שהוא יכול ומסוגל.

ב מ ב ו ש

New member
ואולי גם :

רעיון הלימודים - מוצלח פלוס, הרבה דברים פתוחים בפניו, וזה העניין רק אולי לא הלימודים הספציפיים שבחר.! ואולי לא במקום המסויים הזה?

תודה על התגובות ../images/Emo140.gif

מה הפוטנציאל של X להצליח בלימודים "להצליח" = המגדל הבוער המגדל הבוער אמור לתאר את מושג ההצלחה מבחינתו של X. הקלף המתאר את הפוטנציאל שלו להצליח, אס המטות, הוא טוב. העניין עם קלף המגדל הבוער, נדמה לי, כי המושג "הצלחה" מבחינתו יעבור שינוי דרסטי. נראה לי שהוא בנה הרבה מגדלים בראשו על הלימודים הללו, ואז יכנס אלמנט חדש שיהפוך לו הכל מבחינתו. ביקשתי פירוש נוסף - "להצליח = המגדל הבוער?" אס המטבעות, חמש הגביעים נראה שאלמנט חדש נכנס, אולי הצעה אחרת, תוכנית חדשה או הבנה חדשה. הוא יתבאס כי הוא כבר התחייב למסגרת הזו אך יוכל לעשות כלום (זה ממומן לו).... מה דעתכם? אולי אפשר לשאול אם בכלל מתאים לו הלימודים הללו, אם כי זה כבר מאוחר כי הוא כבר מחויב....

dmmr

New member
אני מוסיפה...

שקלף המגדל אומר לו כאן לחזק את היסודות ... במילים פשוטות דווקא כיוון שהלימודים קורצים לו והוא מתחבר לנושא יתכן שהוא יחשוב שיוכל להצליח יחסית בקלות , אבל פה הקלפים אומרים לו שדווקא עליו להשקיע ,אם ישקיע יוכל למנוע את המגדל מלבעור. עבודת הכנה נכונה תעזור לו למצות את הפוטנציאל הנפלא שיש לו בקורס הזה. תחושת "בא לי בקלות ולא דורש יותר מדי" תתנפץ לו בשלב התוצאות..... החבר שלך רוצה את הקורס לא רק כי הוא מעניין, אלא כי הוא גם חושב שזה לא ידרוש ממנו יותר מדי.... ולכן הסיכום מדבר על שתי מטבעות .... למעשה יש לו כאן הזדמנות להתקדם לאן שהוא ולפתוח לעצמו דרך.... (מלכת המטות...) אבל הוא לא ממש בוחר להיות שם וקצת מחפש לעשות לעצמו חיים קלים..... לכן 2 מטבעות במקרה זה יעידו דווקא על חוסר ההתקדמות...יהיה לו נחמד ,אבל קצת מפוספס.... הוא יכול להפיק מזה הרבה יותר אם רק יכנס עם האנרגיה הנכונה...

starot

New member
הצעה

אולי הלימודים האלה ימוטטו אצלו את האופן שתפס עד כה "הצלחה", ותתחיל הבנה חדשה בקשר לכך אצלו. (האם הלימודים בתחום ה"אלטרנטיבי")? הקלפים הקודמים למגדל מראים אדם עם ביטחון בהישגיו ותחושת הגשמה. הייתי מציעה לקחת בחשבון שינוי גדול בהקשר של ההצלחה בלימודים, אולי בתפיסה, אולי באופן התנהלותו בקורס, או באופן ההתנהלות של הקורס עצמו, ושכדאי לנסות לראות את השינוי שיבוא כמשהו שאפשר לגדול ממנו. מלכת המטות כמתארת את המילה לימודים אולי מצביעה על הלוך רוח של התלהבות, אופטימיות, אמון בעצמו וביכולותיו ודבקות במטרה. שני המטבעות כסיכום אולי באמת כתוצאה מהנ"ל יכנס לסוג של התלבטות, או שיצטרך לגלות יותר גמישות בנושא הלימודים.

למעלה