פריסה קלטית קלאסית
רק היום התחלתי להתעסק עם הקלטית... הפריסה הראשונה הלכה לי ממש מצויין! אפילו יותר חלק ומעניין עם פריסות בנות 3 קלפים שלדעתי, בהשאווה לקלטית- בכלל לא כיף לפרש אותן - די סתמי חח
קודם כל לפני הפירוש, יש לי טכניקה קצת שונה לפירוש הקלטית... לא הטכניקה המסורתית. את הטכניקה אימצתי מ-ספר אחד שאני נעזרת בו כעת בלימודיי. שאלתי מה הפוטנציאל שלי למצוא זוגיות ב3 החודשים הקרובים מה עוזר- המוות מה מפריע- 4 הגביעים שורש העניין- 2 חרבות העבר-התלוי עתיד קרוב (או עתיד חלופי) -3 מטבעות עתיד רחוק- הירח השואל בעניין- אס המטות הזולת בעניין -8 מטות חששות/פחדים- 9 חרבות תוצאה-הכוכב אשמע לשמוע את דעתכם על כישורי הפירוש שלי בקלטית
הפירוש שלי
סיימתי שלב בחיי והתחלתי שלב חדש ומבטיח יותר עם גישה חדשה (המוות) עם זאת, אני פסימית ואדישה לגבי העניין ומכונסת בתוך בעצמי (4 גביעים) ברמה עמוקה יותר, אני חוסמת את עצמי רגשית ומפחדת להיפתח ריגשית שוב מפחד להיפגע שוב (2 חרבות) לעומת זאת, בגישתי המודעת אני מבינה שאם אני רוצה זוגיות אני צריכה לתת לאחרים להיתקרב אלי ולשתף פעולה (3 מטבעות) (זה היה רמות התודעה- קלף 3 אמת עמוקה ורגשות אמיתיים וקלף 5 גישה מודעת- זה לפי הטכניקה שלמדתי) בעבר, ויתרתי על רגשות אהבה שהיו, ועל זוגיות בפרט בשלב זה על מנת לקבל הארה (התלוי) בעתיד, נראה שעדיין החוסר הודאות יאפוף אותי ואני ארגיש אבודה בנושא (הירח) את הקלפים 7 ו 8 של השואל בעניין ושל זולת בעניין אני מיתקשה לפרש ולא מבינה מה הקשר שלכם... תוכלו לעזור לי? 9חרבות מציין את הפחד שלי להיכנס שוב למצוקה בגלל אהבה וגם מזהיר אותי לא להיכנס שוב לדיכאונות בגלל שאין לי זוגיות הכוכב שחותם את הפריסה מראה שיש סיבה לאופטימיות ושבסך הכל תיהיה התחלה חדשה עם הזדמנות לזוגיות. מה דעתכם? תודה רבה מראש.
רק היום התחלתי להתעסק עם הקלטית... הפריסה הראשונה הלכה לי ממש מצויין! אפילו יותר חלק ומעניין עם פריסות בנות 3 קלפים שלדעתי, בהשאווה לקלטית- בכלל לא כיף לפרש אותן - די סתמי חח