פריסה פתוחה שעשיתי

פריסה פתוחה שעשיתי

על השבוע שעבר רכיב 1 - מלך המטות + הקוסם רכיב 2 - עשר הגביעים רכיב 3 - מלך החרבות רכיב 4 - שמונה המטבעות + מלך המטבעות בגדול היה שבוע טוב מלך המטות + הקוסם: הייתה לי הרבה עצמאות, ניתנה לי ההזדמנות מיוחדת לטפל בעניינים שלי לבד (גם בדברים מסוימים שבד"כ עושים עבורי ההורים) עשר הגביעים: הייתה הרמוניה בין-אישית עם חברים, כמו גם שמחה מרובה כשהגיע לי בדואר מוצר נפלא שהזמנתי מהאינטרנט. מלך החרבות: במשך השבוע הייתה ביקורת על כך שלוקח למוצר זמן רב להגיע... שמונה המטבעות + מלך המטבעות: ניתנה לי הזדמנות להוכיח את כישרוני בעשייה בלימודים (דבר שהביא לי הרגשה של כבוד מהסביבה) מעניינות הפריסות הכלליות הללו
http://tarot.natanel.com/spread_display.php?spread=open4&questionasked=&card1=kingwands&card2=magician&card3=10cups&card4=kingswords&card5=8pentacles&card6=kingpentacles

עשיתי את זה ביום שבת שלפני

לפני שהתחיל השבוע.... פריסה טובה בכדי לקבל את ה"תחושה" של כל קלף. אני לא אוהב קלף יומי (הרבה ימים שלא קורה בהם כלום), במקום זה אם נראה לי שהשבוע יהיה מעניין אני מוציא פריסה פתוחה לשבוע, רק בכדי ללמוד ולחדד את המשמעויות היישומיות של הקלפים

פעם גם אני הייתי עושה את זה

פריסה שבועית קלף לכל יום + קלף סיכום. הפסקתי... לא יודעת למה. כן, הפריסות הללו מעניינות. אם כי אני הוצאתי את הקלפים יותר בבחינת מסר לכל יום, לשבוע בכלל.

למעלה