the cheriot
New member
פריסה פריסה!
אתמול אחייניתי היקרה באה אליי עם חברתה כדי שאפרוס לה בקלפים לגבי קשר.
מדובר בידיד שלא מזמן היחסים איתו התקדמו ליחסים רומנטיים.
פרסתי עבורה: מה פוטנציאל הקשר בין X ל-Y בחודש הקרוב?
צד השואל - שוטה - נראה שהיא מתרגשת ומתלהבת מההתקדמות החדשה בקשר, כמו כן הרגשתי באינטואיציה (משהו שאני מנסה לעבוד עליו בהקשר לפירושים
) שהיא מרגישה איתו שהיא יכולה לבטא את הייחודיות שלה.
הצד השני - יום הדין - נראה שגם עבורו ישנה התלהבות רבה והתעוררות רגשית חזקה כלפיה.
מה עוזר - מלך המטבעות - בגלל שהפריסה נעשתה עבורה, אז אני מניחה שמלך המטבעות מדבר על כך שמה שמסייע להם בקשר הוא הבסיס החזק שיש לחברות ביניהם והעובדה שהיא מנהלת את העניינים. אף על פי כן אני חושבת שיש כאן גם אפשרות שהקלף מצביע דווקא עליו ועל כך שהוא קובע מה יהיה, מבלבל...
מה מפריע - 3 מטות - לדעתי מה שמפריע זה הרצון שלה להתקדם מהר לשלב הבא.
פוטנציאל - אס גביעים - פוטנציאל מעולה לכל הדעות, יכולה לצמוח כאן אהבה אמיתית!
לסיכום - שניהם נמצאים כרגע במצב של פריחה רגשית והתאהבות. עליה להתאזר בסבלנות ולנתב את הקשר לאט ובאופן מחושב ולהיזהר מהרצון המשתלט לקדם את הקשר מהר. במידה ותנהג כך ישנה אפשרות לאהבה אמיתי.
מה אתם אומרים? מה את אומרת רחליקה?
מחכה לשמוע את דעתכם!!
אתמול אחייניתי היקרה באה אליי עם חברתה כדי שאפרוס לה בקלפים לגבי קשר.
מדובר בידיד שלא מזמן היחסים איתו התקדמו ליחסים רומנטיים.
פרסתי עבורה: מה פוטנציאל הקשר בין X ל-Y בחודש הקרוב?
צד השואל - שוטה - נראה שהיא מתרגשת ומתלהבת מההתקדמות החדשה בקשר, כמו כן הרגשתי באינטואיציה (משהו שאני מנסה לעבוד עליו בהקשר לפירושים
הצד השני - יום הדין - נראה שגם עבורו ישנה התלהבות רבה והתעוררות רגשית חזקה כלפיה.
מה עוזר - מלך המטבעות - בגלל שהפריסה נעשתה עבורה, אז אני מניחה שמלך המטבעות מדבר על כך שמה שמסייע להם בקשר הוא הבסיס החזק שיש לחברות ביניהם והעובדה שהיא מנהלת את העניינים. אף על פי כן אני חושבת שיש כאן גם אפשרות שהקלף מצביע דווקא עליו ועל כך שהוא קובע מה יהיה, מבלבל...
מה מפריע - 3 מטות - לדעתי מה שמפריע זה הרצון שלה להתקדם מהר לשלב הבא.
פוטנציאל - אס גביעים - פוטנציאל מעולה לכל הדעות, יכולה לצמוח כאן אהבה אמיתית!
לסיכום - שניהם נמצאים כרגע במצב של פריחה רגשית והתאהבות. עליה להתאזר בסבלנות ולנתב את הקשר לאט ובאופן מחושב ולהיזהר מהרצון המשתלט לקדם את הקשר מהר. במידה ותנהג כך ישנה אפשרות לאהבה אמיתי.
מה אתם אומרים? מה את אומרת רחליקה?
מחכה לשמוע את דעתכם!!