פריסה פוליטית

פריסה פוליטית

הי גילי וגולשי הפורום, אמש שאלתי את קלפי הטארוט:"האם מר פרץ יצליח לגבור על שרון בבחירות הקרובות ולהבחר לראשות הממשלה?" להלן תשובת הקלפים: הקוסם קלף אמצעי 4 מטבעות קלף ימני יום הדין קלף שמאלי הפרוש שלי: עמיר פרץ ניחן בסבלנות רבה וברשותו כל הכלים להצליח כראש ממשלה. בנוסף להיותו ארצי מאוד ופרקטי, הוא אדם רוחני מאוד ולראייה אמונותו באלוהים...יום הדין הוא קלף המראה לנו כי העם התפכח מהאשליות וכי הוא מוכן ובשל לשינוי קלף 4 מטבעות... בקיצור, על פי קלפי הטארוט לפחות, בבחירות הקרובות מאוד צפוי מהפך פוליטי בסדר גודל של בחירות 77... אשמח לתגובות רוני גלעדי נטורופת ויועץ טארוט (לשעבר מתומכי שרון)

IBP1

New member
הורי ז"ל......

שבאים בליכוד מצד בית"ר הקדומה, אם היו חיים סביר להניח שהיו יוצרים קונספירציה חדשה ,כי האיש העומד כעת ברשות הממשלה הוא כפיל שלא הכין את שיעורי הבית על שרון. והם גם היו מצליחים להוכיח זאת קבל עם ועידה ואפילו בעבודה היו מסכימים עימם.הנטיה שלי למרכז מתנגשת אומנם עם דעת שני האדונים הנכבדים,אך כמי שמכיר אישית את מר גבי אסרף שהוא איש עמיר פרץ מימיהם בהסתדרות.אעדיף את פרץ על שרון. בעניין פריסת ה-sos שעשית, פיספסת משהו קטן מאוד ,את התחיה ואת משמעותו של קלף יום הדין. לפי איך שאני צופה עפ"י פריסתך,רק המזליסט וזה שהשתמש ביותר לכלוך יזכה. קלף התחיה הוא גם קלף מאגי אשר מצביע על כך שבכדי לזכות הרבה זבל יש לשפוך ובתוכנית בולדוזר השבוע ראיתי מה אמרו "כפתיח" על עמיר פרץ. ושאלתי את עצמי שאלה פשוטה ."למה עד היום לא הציגו לציבור את התוכנית הזאת? ולמה שבוע לפני הבחירות לעבודה דווקא דאגו שכן??. בעיני שניהם לא מתאימים ואיכזבו את מאמינהם.

אהלן רוני../images/Emo24.gif

מה היו עמדות הקלפים? יופי של פריסה

למעלה