פריסה מעניינת

פריסה מעניינת

בילבלה אותי בהתחלה, אבל עכשיו יש לי תשובה וזה מתחבר לי כמו פאזל
חכם במבט לאחור מישהו רוצה לנסות לעלות על מה קרה? זו פריסה פתוחה: השאלה שנשאלה: מה קורה עם המוצר ששלחתי בדואר שליח לחברה לשם החלפה שבע המטות + שבע החרבות שמונה המטות שמונה הגביעים

פירוש במבט לאחור

השאלה שנשאלה: מה קורה עם המוצר ששלחתי בדואר שליח לחברה לשם החלפה שבע המטות + שבע החרבות נראה לי שהדואר מתקשה בארגון ומתחמק מהתמודדות על ידי דחייה של הדברים שמונה המטות הכל עדיין באוויר, בתנועה. בגלל זה נראה לי שמדובר בבעייה של המשלוח ולא של החברה המקבלת. שמונה הגביעים דחו את זה, השאירו את זה מאחור, התעסקו בדברים אחרים במקום תוצאה: התקשרתי אל החברה אתמול והם אמרו לי שבדיוק זה הגיע אליהם והם יעבדו על זה. הייתי מצפה שבדואר שליחים (היקר) היו שולחים את זה למחרת או משהו!! בסוף עבר כמעט שבוע
גם בדואר רגיל זה היה מגיע ככה

רשף כשף

New member
האם ייתכן ש...

הם עובדים עלייך (7 חרבות) הם קיבלו את החבילה מזמן (8 מטות) ואין להם כוונה לחזור אלייך (8 גביעים) ?

חחח ../images/Emo8.gif

לא נראה לי, זו חברה עם שם עולמי (יותר נכון חברת-בת של חברה עם שם טוב, ויש גם אחריות) גם לי עלה החשד עם שבע החרבות, אבל הוא בא בשילוב עם שבע המטות ואי אפשר להפריד אותם בפירוש (המסר מורכב משילוב של שני הקלפים הללו) מקווה שאני צודק

שנה נפלאה ../images/Emo24.gif נראה שצדקתי!

עוד אתמול שאלתי מה קורה עם זה, יצא לי 10 חרבות + הכוהן הגדול. ראיתי בזה שמצידם המוצר המקורי הרוס וזה נמצא בתהליכים בירוקרטיים לשלוח תחליף. ברוך השם הגיע אלי היום מוצר חלופי עם שליח!!

למעלה