פריסה מעניינת

פריסה מעניינת

יש תשובה. מישהו רוצה לנסות את כישוריו?
השאלה שנשאלה: מה - הפוטנציאל - של X - להתקבל - ב-Y? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - ארבע החרבות מיקום 2 - אס המטות מיקום 3 - שלוש המטות מיקום 4 - ארבע המטות מיקום 5 - האוהבים סיכום - שש החרבות השאלה שנשאלה: מה - X - צריכה לעשות - בשביל להתקבל לעבודה - ב-Y? תוצאות פריסת השאלה: מיקום 1 - מלך החרבות מיקום 2 - שבע הגביעים מיקום 3 - שמונה המטבעות מיקום 4 - שני המטות מיקום 5 - שני הגביעים סיכום - הקיסר

יהילי

New member
הבהרות

מה משמעות המיקום? איזו פריסה? אתה מבין לא כולם מבינים גדולים, אבל רוצים לנסות.

יהילי

New member
הבהרות

מה משמעות המיקום? איזו פריסה? אתה מבין לא כולם מבינים גדולים, אבל רוצים לנסות.

אוקיי

זו לא פריסה חדשה בפורום. מדובר בפריסת השאלה, והעמדות הן: השאלה שנשאלה: מה - ארבע החרבות (מתאר את המצב בו שאלת השאלה) הפוטנציאל - אס המטות (הכושר שלה להתקבל) של X - שלוש המטות (מתאר את X בעניין) להתקבל - ארבע המטות (מתאר את היכולת להתקבל בגדול) ב-Y? - האוהבים (מתאר את מקום העבודה כלפיה) סיכום - שש החרבות (התשובה בגדול או אלמנט נוסף לקחת בחשבון) השאלה שנשאלה: מה - מלך החרבות X - שבע הגביעים צריכה לעשות - שני המטות בשביל להתקבל לעבודה - שמונה המטבעות ב-Y? - שני הגביעים סיכום - הקיסר אם מישהו רוצה לתרגל את כישוריו זה המקום
ארשום את התשובה מחר

שתיהן על אותו מקום

אך השאלות שונות מעט (הן נשאלו בזמנים שונים) שניהם מתיישמים יפה לפי איך שהדברים התפתחו בפועל

יהילי

New member
לעניות דעתי

הפריסה הראשונה פשוט פירשה את השאלה עצמה, ממש כל מילה התאימה בול.

Cat Woman 2005

New member
אני מנסה :)

למרות שאני לא כל כך מבינה את פריסות השאלה, ואני גם חדשה בתחום הטארוט. השאלה הראשונה: המצב ההתחלתי זה קיפאון, X לקחה פסק זמן כדי להחליט על דרכה או שיא פשוט לא יכולה להחליט ונמצאת במצב של קיפאון. הפוטנציאל נראה מבטיח ונראה שהיא מסוגלת ליזום ולהתקבל. X בדיוק סיימה שלב בחייה ועכשיו מסתכלת הלאה ומחליטה לאן היא הולכת מכאן ומה היא רוצה, היא מתכננת את הצעד הבא שלה, וכך זה גם מתקשר עם קלף פסק הזמן שהיא לקחה לעצמה כדי לראות "מה קורה עכשיו". את קלף 4 המטות כיכולת להתקבל לא ממש הבנתי, אבל יכול להיות שיש לה יכולת להתקבל למסגרת מסויימת ולהתפתח בה. יחס מקום העבודה אליה הוא חיובי, יש בו הזדמנות אך היא צריכה להתגבר על מכשולים בדרך אל ההצלחה או ההתקבלות. הסיכום הוא שמישהו יוכל לעזור לה בנידון והעזרה תגיע אם היא תסכים להיפתח לתת שיעזרו לה. בזכות עזרה זו מצבה ישתפר. שאלה שנייה: עכשיו בניגוד למצב של X ב4 החרבות שמסמל קיפאון היא החליטה החלטה והיא שלמה איתה. היא מרגישה שהיא מצאה את האיזון וההרמוניה. X עדיין מתלבטת בנוגע למשהו (קצת סותרת את עצמי, לא?) אבל פה כל הבחירות שלה הן טובות. אולי היא כבר בחרה פשוט עדיין מהססת. היא נמצאת עכשיו באמצע שלב (2 מטות) ועדיין מתכננת, אך ההתלבטות הכבר היא חיובית. כדי להתקבל לעבודה היא צריכה לתכנן מחדש מה היא רוצה בהמשך הדרך. 8 המטבעות מראה השקעה יום יומית מתמשכת. כדי להתקבל/לעבוד בעבודה זו X צריכה להשקיע מאמצים יום יום, להיות חרוצה ולבנות את ההצלחה שלה לטווח רחוק כדי להצליח. מקום העבודה המיוצג ע"י 2 גביעים לא ממש הבנתי. והסיכום הוא שהיא בדרך הנכונה וצפויה לה המצלחה אם היא תנהג בסמכות ונחישות. היא צריכה לפעול במחשבה ואסטרטיביות כדי להתקבל למקום העבודה. היה לי קצת קשה לי למצוא קשר בין הרבה קלפים בפריסה. אבל אני מקווה שלפחות חלק נכון ואשמח אם תתקנו אותי או תוסיפו למה שאמרתי.

kulystab

New member
הניסיון שלי

שבת שלום לכולם, הייתי רוצה להתחיל מהשורה התחתונה בסיכום שתי הפריסות - לא משנה מה X חושבת לגבי היכולות שלה, או מה שהיא צריכה לעשות, היא תתקבל בפרוטקציה. לכן עדיף לה להשקיע כדי שלפחות תחשוב שהיא התקבלה בזכות האיכויות שלה. שאלה ראשונה: X מגיעה ממצב בו לקחה הפסקה ה\מהעבודה הקודמת שלה. הקלפים אומרים שבאמצעות יוזמה של X יש לה סיכוי להתקבל למקום העבודה. X כרגע חושבת/מרגישה שהיא על סף הקבלה לעבודה. אם X תתקבל לעבודה, זה אכן ישקף את פירות ההשקעה שלה. מקום העבודה לא יודע אם לקבל אנשים על סמך היכולות או על סמך הייחוס. כל העניין יוכרע בעזרתו של מישהו אחר ולא באמצעות יכולותיה של X. שאלה שניה: X באה מנקודת מבט שמקום העבודה מסתכל על פני האנשים באופן שווה, אך נקודת מבט זו היא מוטעית. הקלפים מציעים ל-X ל"קרוע את התחת" (סליחה על הביטוי) על מנת שתרגיש שהחיבור בינה לבין מקום העבודה יהיה אמיתי. כי אחרת, וסביר להניח שזה מה שעומד על הפרק, מישהו בעל השפעה ימשוך בחוטים וכך היא תתקבל. מקווה שצדקתי, יואב

התשובה ../images/Emo202.gif

יפה מאוד חבר'ה
הפירוש שלי היה שהיא תוכל להתקבל ב-Y, אם כי יהיו בעיות מסוימות והיא תקבל סיוע. אגב היא נמצאת בעבודה כרגע, אך המקום הנוכחי הולך להיסגר בקרוב מאוד. המקרה הזה מראה עד כמה חשוב לשים לב לניסוח המדויק של השאלה. שימו לב כי השאלה מתייחסת למקום העבודה באופן כללי, ולא ספציפית לתפקיד שהוצע. השאלה שנשאלה: מה הפוטנציאל של X להתקבל ב-Y? מה - ארבע החרבות - השאלה נשאלת ממקום של תקיעות עד כה, אולי הכנה נפשית לקראת רעיון עבודה. (האמת אני לא זוכר בדיוק את הסיטואציה בה שאלנו שאלה זו) הפוטנציאל - אס המטות - יש לה את הכושר להתקבל אם תיישם את כוחה ואת האנרגיות שלה בכיוון זה. של X - שלוש המטות - אני רואה כאן את X מוציאה לפועל פרוייקט רציני של מציאת עבודה. להתקבל - ארבע המטות - ל-X בהחלט יש את היכולת להתקבל במקום זה. אכן זהו קלף מסגרות ולכן הוא חיובי כשאנחנו שואלים לגבי התקבלות לתוך מסגרת. בכלל הקלף נחשב בדרך כלל חיובי. ב-Y? - האוהבים - מקום העבודה נמצא במקום של דילמה קשה מבחינת מי לקחת לעבודה זו. סיכום - שש החרבות - יתבררו קשיים מסוימים, אך היא תקבל סיוע מאדם חשוב. השאלה שנשאלה: מה X צריכה לעשות בשביל להתקבל לעבודה ב-Y? מה - מלך החרבות - בשלב זה X נמצאת במקום של ביקורת כלפי Y על כך שלא החזירו לה תשובה. X - שבע הגביעים - X נמצאת במקום של בילבול, היא לא מבינה מה קורה. (הרי אמרתי לה שהיא תוכל להתקבל
) צריכה לעשות - שני המטות - היא צריכה להמתין ולתת לזה יותר זמן, לתכנן את צעדיה, לראות כיצד הדברים מתפתחים ולפעול בהתאם. בשביל להתקבל לעבודה - שמונה המטבעות - היא יכולה להתקבל לעבודה אך זה ידרוש ממנה השקעת זמן, להשאר בסביבה, להראות את פניה ולהשאר עמם בקשר. ב-Y? - שני הגביעים - דווקא המקום עבודה חיובי ואוהד כלפיה (שימו לב לדמיון עם קלף האוהבים בפריסה הקודמת). סיכום - הקיסר - לפי תרגומים מסוימים, הקיסר מתאר אדם בעל כוח המשפיע לטובת השואל (בדומה לשש החרבות בפריסה הקודמת). X לא התקבלה לתפקיד הראשון, אך מסתבר כי הבעל של ידידה שלה עובד ב-Y ולפי בקשה של אישתו הוא לקח על עצמו לקדם את X ולהעביר את קורות חייה בין המנהלים שם. כל הכבוד

למעלה