פריסה ממוחשבת

פריסה ממוחשבת

מה דעתכם עליהן? ולמה אני שואלת, כי כל פעם שאני לוחצת יוצא משהו חדש כבר מוכן מראש ...ואם אני לא רושמת את שאלתי??? ולוחצת האם זה יתן לי את התשובה שעליה אני חושבת בלב? אני חושבת שפריסת קלפים אמורה להגיע דרך פורס בקלפים המתקשר ומושפע מהשואל עצמו. להרגיש אנרגיות. לפריסה ממוחשבת אין רגשות, והיא אינה מתקשרת.... ומה לגבי כך שהפריסה כבר מוכנה מראש ..במחשב...ואז מה הטעם לכתוב שאלה אם התשובה אפילו לא יוצאת מתוכי ומתוך מתקשר על אמת? מה דעתכם? והכיצד יודעים, אם התשובה דרך פריסה ממוחשבת ונייטרלית נותנת את התשובה הכי נכונה ואמיתית לאותו אדם? הייתן שיווצרו טעויות בהכוונה?

צ ל י ל 8

New member
נוגעת ברגישות,

אני תמהה על שאלתך כאן. אם את חושבת שפריסות ממוחשבות אינן נכונות, מדוע את משתמשת בהם בפורום שואלים את הקלפים

צ ל י ל 8

New member
ואגב, אם תחשבי בהיגיון

אם תפרסי קלפים באופן ידני, האם לא תקבלי בכל פעם קלפים אחרים כאשר תפרסי שוב ושוב? האם אם לא תשאלי שאלה בקול רם, לא תקבלי עליה תשובה?

צליל

לא באתי ממקום של לשלול את הפריסה הממוחשבת...באתי לשתף במחשבותי...לקבל תשובות דיעות, ואולי להבין דברים שאולי לא מובנים לי. זה שאני מביעה את מחשבותי, לא אומר שלא אמשיך להתנסות בפריסה הממוחשבת. אמנם הרבה פעמים שאלותי בפורום נענו בתשובות נכונות...אך יש תשובות שנראות לי תמוהות דרך המחשב. כאשר אני שואלת את הפריסה הממוחשבת, והקלפים מופיעים..הם לא מרגישים אנרגיות כמו אדם ..הם מוציאים קלף באופן אוטומטי..וזו כוונתי. ואז כאשר אני מבקשת מכם לעזור לי בפתרון בעיות, אתם לא עובדות כמו רובוט אתן מתקשרות ולווא דווקא משהו הקשור לקלף שיצא. ולכן לפעמים אתן מבקשות פריסה אחרת (???)כי משהו לא "מתחבר...לא הגיוני" בפריסה עצמה. אולי אני טועה, ולכן שאלתי דווקא בפורום שבו אנו לומדים האחד מהשני. לא חרצתי עמדה ואמרתי אני לא מאמינה לפריסה הנ"ל..אלא באתי להעזר פה ולהבין. זה לא אומר שלא אמשיך להתייעץ איתכם..זה אומר, שאקח רק מה שמתאים,מתחבר לי,ונכון לי...לא כל מה שנאמר לי..אני מבצעת..יש גם את האינטואיצייה האישית שלי...והיא משתלבת באופן שהכי מתאים לי. לוקחת רק מה שנכון..אני לא רובוט, וחיי לא מתבססים ע"י הקלפים בלבד..אלא רק נעזרת.

יפה הבהרת...

את עמדתך, ותמשיכי לנסות, כי גם בפריסות האוטומטיות יש דבר... ורק שמלבנים דברים - יוצאים נשכרים ! את בדרך הנכונה... ערב טוב והמשך חג פורים שמח, דפנה

היי

שימי לב שהן לא מבקשות פריסות חוזרות סתם בגלל ש"משהו לא מתחבר, לא הגיוני" הן מבקשות פריסות חדשות רק כאשר הפריסה לא נכונה לשאלה, השאלה לא נשאלה בקונטקסט נכון או על ידי האדם הנכון, או שהשאלה לא נשאלה בצורה נכונה לנושא שמנסים לברר. לגיטימי לחלוטין. אבל לשאול את אותה השאלה בדיוק פעם אחר פעם כי לא מצליחים להבין את הקריאה או כי לא מסכימים עם התשובה, זה לשחק עם אש. במקרים כאלה רק הפריסה הראשונה לגיטימית. וזה לא חוק שמישהו המציא, זה פשוט מניסיון.

התשובה שלך מאוד יפה.

אני למען האמת בקושי משתמשת בפריסות ממוחשבות. ולא רק לעצמי גם כאשר אני מתארחת בפורום ומעניקה תשובות באמצעות הקלפים אני בד"כ עושה ומעדיפה בקלפים האישיםי שלי. ענין של חיבור אני מניחה שלא היתה הצלחה כזו גדולה לפריסות ממוחשבות אם לא היה בהן מעבר. אם אינני טועה באתר של אורי רז יש מאמר מפורט לענין זה.

למעלה