פריסה ממוחשבת

פריסה ממוחשבת

שלום לחברי הפורום, העליתי באתר שלי דף לפריסה ממוחשבת, שלושה קלפים בפריסה פתוחה מהטארוט של מרסיי, עם פירושים והסברים נלווים. מוזמנים לנסות, ואם יש באגים או הצעות לשיפור - אנא כתבו אלי.

ד"ר יואב בן-דב - כל החיי !

נפלא, איזה רעיון מקסים - רק חבל שכל הפירושים לא באים יחד באותו דף בו ישנם שלושת הקלפים, וזאת כדי שאפשר יהיה להוציא להדפסה ולשמור... (ולא כמו עכשיו שצריך לפתוח כל קלף בנפרד ולהסתיר...וחבל ) בסה"כ אחלה.. תבורך ותמשיך לעניין ברעיונות המבריקים שלך.... תודה דפנה רזיאל

snail911

New member
יפה מאד!

ניתקלתי ב"בג": בקלף 13 (המוות), לא רשום שם הקלף. מלבד זה הפירושים ברורים ומובנים והדף מעוצב מאד יפה!

רשף כשף

New member
איזה יופי אהבתי

הצבעים של הקלפים מאוד חדים וברורים. האם זה פורס רק בארקנה גדולה? החלון של הקלפים נפתח בגודל מאוד קטן עדיף שייפתח בגודל בינוני.

כן זה רק בסדרה הראשית

במרסיי זה מספיק.. אבל מה שאת כותבת על החלון - מוזר. זה אמור להיפתח בחלון מלא בכל הרזולוציות וגם במוזילה. באיזה דפדפן את משתמשת?

איזה יופי

ממש אהבתי . גם ההסבר לקראת הפריסה וגם הפריסה עצמה מאוד ידידותיים . תודה רבה ליאת

winnie82

New member
ניסיתי את הפריסה, אבל

אני חובבת ריידר, לצערי איני מכירה כל כך את מרסיי. אשמח לקבל את עצתכם בעיניין הפריסה שפרסתי לעצמי: שאלתי את הקלפים האם אני וX נהיה יחד? הקלפים שקיבלתי משמאל לימין הם: הקיסר,ללא שם (המוות הנני מניחה), הקוסם. אם הבנתי נכון אז הקוסם הוא העתיד. מה שגרם לי לדילמה הוא הללא שם, הבנתי שזו התחלה חדשה, האם ההתחלה החדשה היא ביני או בין X או מסר לגביי חיי הרומנטיים באופן כללי? והקוסם - מע' יחסים טובה שבה אני מכתיבה את מהלך הענינים עם X? מאוד אודה לכם אם תוכלו לפרש לי את הפריסה, ואם ניתן יהיה לתת מדד של זמן , תוך כמה זמן, המון תודה על שיתוף הפעולה.

למעלה