פריסה מוזרה

טלי מכ

New member
פריסה מוזרה

פרסתי היום : מה עלינו לעשות לשפר את המצב הכלכלי שלנו ? והתשובה : תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה: הווה - שש המטבעות עיצה - שני הגביעים תוצאה - שלוש החרבות ההווה מראה לי שאין מחסור , העצה לדעתי לשתף פעולה או לתת יותר תמיכה לאיש שלי (שהגיוני הוא המפרנס הראשי ) העצה 3 חרבות ????????? עם אני אגיע בסופו של דבר ל3 חרבות (צער) אז סימן שיהיה יותר גרוע ? יש למישהו פרוש קצת יותר אופטימי תודה מראש

העצה היא לא שלוש חרבות

לפחות לא לפי מה שכתבת - כתבת שהעצה היא 2 גביעים ואכן הקלף הזה כפי שכתבת מביא עמו שיתוף פעולה, הדדיות, עזרה זה לזו וכיו"ב ועוד מביא הקלף הזה עמו כנות ואמון הדדי. התוצאה עלולה להיות 3 חרבות, כשלון זמני, מפח נפש, אכזבה. 6 מטבעות כמצב נוכחי יכול להראות שאחד מכם מקבל אבטלה/ביטוח לאומי ו/או עזרה מהמשפחה וכדומה.

ליויה

New member
נסיון לפרש../images/Emo131.gif

ההווה- 6 מטבעות, מלמד שאתם נסמכים על גורם חיצוני שיממן אותכם. אולי נעזרים בבני משפחה, אולי הלוואות, אולי סתם אוברדראפט. העיצה- 2 גביעים- להשען יותר על הקשר הזוגי, לטפח את הזוגיות. להפסיק להישען על מקורות חיצוניים. גם במובן שאולי צריך לקבל החלטות ביחס לרמת החיים, ולקצץ בה. צריך תמיכה הדדית גדולה בשביל זה. התוצאה- 3 חרבות- החלטה שכלתנית כואבת, אבל גם כזו שמפלסת דרך ישרה החוצה מהמשבר. בהצלחה!

מבחינתי

6 המטבעות מראה על מצב של חוסר מסויים, הכנסה מדודה שלא ממש מספקת את הצרכים (טפטוף המטבעות). יתכן כי האדם (במקרה שאלת על המצב של שניכם ביחד) נסמך על מישהו אחר, אך הפריסה מינימלית מדי בכדי להיות בטוח. 2 הגביעים מראה על צורך לעבוד ביחד, להסכים על אופן פעולה ולהתחלק שווה בשווה במטען 3 החרבות מראה על ביצוע של ויתורים לא נעימים, אבל בסופו של דבר נכונים.

טלי מכ

New member
תודה על הפרושים

אנחנו שנינו עובדים ולא מסתמכים על אף איש , והפרוש של נתנאל הכי נראה לי מתאים . נתנאל , אתה טוען שהפריסה היא מינימלית , אשמח להצעה לפריסה אחרת . תודה ויום מצויין לכולם .

אני מעדיף את פריסת

פריסת הייעוץ הזו, שכן היא מבוססת ביותר קלפים ועל כן נוטה להיות יותר ברורה במסר העמדות: מצב נוכחי: 2 קלפים לתיאור המצב הנוכחי. השילוב מאפשר לנו לקבל קונטקסט מלא יותר מאשר קלף יחיד. הכיוון הטוב ביותר: קלף אחד מה להמנע: קלף אחד, חשוב בכדי להשלים את התמונה של מה שכן מומלץ לעשות. העמדה הזו שווה פז בניסיוני. תוצאה באם תילקח העיצה: 2 קלפים, שוב בכדי לקבל תמונה מפורטת יותר תוצאה לחילופין: אמנם לעתים העמדה הזו קצת מבלבלת, אבל פה ושם היא מסייעת המון להבנת הפריסה ככלל. בכל אופן, אין צורך לפרוס בשנית בנושא שכבר פרסת....

הפריסה מינימאלית אבל ננסה לתת לכם תשובה....

תראי שש מטבעות אומר שיש אבל לא מספיק, כלומר העיניין הוא לא בהכנסה אלא במה אתם עושים איתו... תנסי רגע לחשוב... מה אתם עושים בכסף ועל מה הוא מושקע... ייתכן שהוא מושקע בסמלי סטטוס חיצוניים... שני הגביעים דווקא מראים על שיתוף פעולה אקטיבי ולא פסיבי מה שאומר, לא תמיכה בבן זוג אלה צעידה ביחד ופעולה פיזית משותפת, הייתי אפילו אומר אם יש לו עסק פרטי השתדלי להצטרף אליו ולעזור לו פיזית , אם הוא שכיר אני אוביל אותך לקלף הבא- שלוש החרבות- נכון המצב מתסכל ויש תחושה של החמצה והשקעה בתחום הלא נכון אבל הפיתרון הוא בך- קחי אחריות ונסי ללמוד איזה קורס לימודי כי לרוב ע"פ הקבלה החרבות מסמלות לימודים... שלוש חרבות זה לא אומר צער... זה אומר שבלב שלך יש תחושה של כישלון וצער... אבל המצב לא בהכרח כך... כי קלף ההווה שלך הוא חיובי יחסית ומראה שיש מספיק... ולסיכום אתן לך המלצה בונה... תנסי לפרוס עוד פריסה מפני ששלושה קלפים לא מספיקים לתת דרך או פיתרון כל שהו... נסי פריסת פרסה של שבע קלפים או פריסת מגן הדויד אם היא מוכרת לך... בהצלחה

למעלה