פריסה לעצמי

בונדית

New member
פריסה לעצמי

האם גם אתם נתקלים בבעיה של פרשנות כאשר אתם פורסים עבורכם. משום מה כאשר אני פורסת לאחרים הפרשנות פשוט באה ולפעמים אין לי מושג מה אני אומרת לבן אדם שמולי זה פשוט זורם. כשאני שואלת שאלות עבורי אני מסתכלת על הקלפים ולא מצליחה להבין מה הם רוצים ממני.

זה תלוי../images/Emo4.gif

יש פעמים שאת יודעת מיד את התשובה אבל לא קוראת אותה כלל. ויש פעמים שהרגשות שלך מפריעים לך לקרוא ולענות לעצמך. זה די טבעי ונורמלי. את לא צריכה להרגיש עם זה לא טוב.

כבר מזמן לא אמרתי את דעתי הנחרצת!

אל תקראי לעצמך בקלפים. זה לא טוב, זה לא עובד, וגם לא כל כך בריא לראש. ואנסה להסביר למה: באופן מפתיע למדי, את לא אובייקטיבית לגבי עצמך. מאוד לא (אף אחד לא, אגב, אל תקחי את זה אישי). לכן את לא מבינה מה הקלפים אומרים לך. אין לך מרחק מספיק מעצמך בשביל לראות. אפילו לבני משפחה זה לא קל, אבל כולנו התחלנו ככה. הכי טוב עובד - לזרים גמורים. ואשמח להרחיב בנושא ולתרום לך מניסיוני אם תרצי.

בוקר טוב לך יפעתוש../images/Emo42.gif

אני דוקא פורסת לעצמי את פריסת השם המבורך,אבל רק עם ארבעה קלפים,ולא שואלת שום שאלה מבקשת מהקלפים לדבר ,,כך לימדה אותי שרה וזה יוצא לי נהדר תנסי פעם,בעיקר שאני עושה מידטציה,,אני גם עושה זאת לעיתים די רחוקות שאני ממש מרגישה על הפנים....

ניסיתי את זה הרבה יותר ממה שאת

חושבת, כולל רישום יומי כל יום, תוך בדיקה אם קרה או לא ברמה יומית (אני למדתי ב-1991), וזה היה פשוט מטורף. מחליא!!! שרה אמרה לי שאני חייבת להתחבר לזה, לתרגל עד שאוכל לקרוא לעצמי, וזאת ההוראה הראשונה שלה ש"סירבתי פקודה". אחר כך באו עוד כמה, אבל אחרי שכבר לא היינו בקשר. בעיני היא הטעתה את עצמה כשלמדה את זה (היא למדה לבד, כזכור לך, מספרים בלבד), ומה שהטעה עוד יותר (פרשנות שלי), שהקלפים ש"עשו לה את זה" היו קראולי המתועבים, והעיסוק המופרז הזה בקראולי (כולל התעמקות בספריו) דפק לה את הראש חופשי. אז אני זזתי מהקטע הזה, ועדיין אני מחפשת איך לזוז ממנו הלאה, בעיקר בכל הקשור למאגיה וכאלה...

יפעת אז אם זה כך ב-1993 היא כבר

לא לימדה בצורה הזו כי איתנו היא לימדה רק בקלפיי ריידר וואיט,אף פעם לא ראיתי אצלה את קלפי קראולי,ומהספרים של גילה בוים,יש כמעט את כל הספרים שלה בהדפסות ששרה נתנה לנו בכל שיעור...

היא לא לימדה אותנו את קראולי

אבל אלו היו הקלפים האישיים שלה, והיא השתמשה רק בהם. וכמובן גם הראתה לנו אותם. אני זוכרת בעיקר שהיא הפנתה את תשומת ליבנו לכך שאצל קראולי קלף השטן מעוצב בצורה של...איבר מין גברי (פורום, לא נעים לי לכתוב את המילה הרגילה) ובאחד האשכים יש ילדים רוקדים, וגם סיפרה לנו שקראולי עשה אורגיות עם ילדים כחלק מההתנסות המיסטית שלו. ולגבי ספרים - היא לא הפנתה אותנו לשום ספר משום סוג, הכל הקריאה מתוך קלסר שלה שהחזיקה מולה. אח"כ, די בצער, גיליתי שרוב החומר נלקח ישירות מספרה של ז'ולייט שרמן-בורק, רק שהיא "שכחה" להגיד לנו. מישהי גם אמרה לי שפרישת השם המפורש (המבורך, כמו שאת קוראת לזה) לקוחה ישירות מגילה בוים, בעוד ששרה אמרה שזו פרישה שהיא המציאה. ככה היא, אין מה לעשות. זה עדיין לא פוגם בעובדה שהיא הייתה מורה מצויינת, ואני אוהבת אותה מאוד.

בוקר טוב יפעת ../images/Emo42.gif

ואני חשבתי שאני יודעת עליה הכל..ממש מפתיע..יש לי את הספרים של גילה בוים ולא מצאתי שם את הפריסה הזו ,אולי בספר אחר ....כן אני זוכרת שהיא אמרה שהיא המיצאה את הפריסה הזו...אבל כמו שאת אומרת אנו אוהבות אותה...

ואולי זאת שאמרה את זה "לא דייקה"...

בסך הכל, אני לא בדקתי בעצמי שאכן הקריאה מופיעה אצל גילה בוים, אלא אני מצטטת מה שאמרה לי מישהי שהיתה בסכסוך איתה. לכי תדעי.

בוקר טוב לך בונדית אני למשל

כשאני פורסת לעצמי אני לעולם לא שואלת שאלות ,אני מבקשת מהקלפים לדבר.. ואז ז יוצא לי נהדר גם יש לי פריסה מיוחדת לזה....

טורנדו1

New member
בוקר טוב ../images/Emo24.gif

האמת שניסתי לקרוא פעם לעצמי הכל לא היה ברור,מבולגן כזה. והמורה הדגולה שלי ששאלתי אותה למה אני לא יכולה לפתוח לעצמי, היא אמרה לי שאף אדם לא יכול לפתוח לעצמו.לכן,אם יש לי שאלות ואני מעוניינת לקבל תשובות אני נעזרת בחברותיי לפורום. לפי דעתי יפעת צודקת. שיהיה יום מקסים לכולכם.

אוי, כמה אני אוהבת להיות צודקת ../images/Emo23.gif

אתן מוכנות להגיד את זה עוד פעם? (אפשר גם בעינינים אחרים...)

למעלה