פריסה לאחיינית

the cheriot

New member
פריסה לאחיינית

פרסתי לאחיינית שלי בנוגע לאקס שלה. כל הזמן נפרדים וחוזרים, יש ביניהם אהבה גדולה אבל לו יש קשיים נפשיים - מפחד שלא יכול לאהוב אותה כמו שמגיע לה. כרגע הם בנתק ארוך לאחר ניסיון חזרה שלא צלח. כרגיל, מתקשה מאוד עם פריסת מסר ב-3, אשמח לשמוע עוד זוויות: השאלה הייתה "מה על *** להבין בנוגע למצב הנוכחי עם *****" והתוצאה - 5 מטות, 2 מטות, 3 מטבעות הפירוש שנתתי הוא שנראה שיש פה מאבק, אולי אפילו מאבק אגו, בנוגע למי ייצור קשר ראשון - ולכן יש מצב המתנה לחדשות מהצד השני. הפירוש התבסס על כך ש-5 מטות מסמל מאבקי סרק, לעיתים מאבקים פנימיים. 3 מטבעות עבורי לפעמים מסמל אגו - מי יגיד את המילה האחרונה/הראשונה. 2 מטות הוא ההמתנה - מי יישבר ראשון. מרגישה לא שלמה עם הפירוש אשמח לשמוע עוד

רחליקה האחת

Member
מנהל
the cheriot שבת שלום

פריסת מסר ב-3 כשמה כן היא. על פי נתנאל: "פריסת מסר בשלושה קלפים מציעה מסר כללי ענייני בנושא הנבחר. פריסה זו מומלצת כאשר אין צורך בפריסה רחבה ספציפית יותר, או כאשר נדרשת תשובה כללית לנושא כללי. הפריסה מספקת תשובה דרך ההקשר בין הקלפים והסיפור שהם מתארים ביניהם." לצערי, לא מצאתי בדברייך גיבוש המידע מהקלפים לכדי מסר אחד/אחיד
ציטוט מדברייך: "השאלה הייתה "מה על *** להבין בנוגע למצב הנוכחי עם *****" והתוצאה - 5 מטות, 2 מטות, 3 מטבעות" מנסה לענות בעצמי: "מי שרודף אחרי הכבוד- הכבוד בורח ממנו". הקלפים משקפים מאבקי כח מיותרים, ילדותיים ומזיקים במסגרתם המילה "כבוד" הופכת מילה נרדפת למילה "אגו". ראוי לשקול פאסיביות מדי פעם ולתת לאחר להוביל את המהלכים. יישר כחך the cheriot על נכונותך לסייע. בהצלחה לאחיינית ושבת מבורכת, רחליקה
הציטוט מתוך: http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=msginthree

the cheriot

New member
היי רחליקה!

זאת פריסה שאני מאוד רוצה להתמקצע בה כי לדעתי היא יכולה לתת המון מידע, אבל אף על פי כן אני עדיין מתקשה בגיבוש מסר אחד ומאוחד, ולכן תודה על התוספת והפירוש שלך. אשמח לדעת האם במצב כזה היית מציעה לעשות עוד פריסה. היא לא רוצה משחקי כוח ולכן שוקלת ליצור קשר, אמרתי לה שעל פי הפריסה הזו נראה לי שלא (גם את אמרת לתת לצד השני להוביל), אבל האם אולי כדאי לעשות פריסה ליצירת קשר - 2 אפשרויות או אולי הווה-עיצה-תוצאה?

רחליקה האחת

Member
מנהל
the cheriot בוקר אור

יפה שברצונך להתמקצע בפריסה. אני ממליצה לך למצוא דרך לספר סיפור קצרצר העולה מן הקלפים ומשקף את המצב והעיצה בכמה מילים. כדי לעשות זאת ממליצה לך : 1. למצוא שם לכל קלף שישקף את עמדתך לגביו. השם שתתני יכול להיות שונה מהשם המקורי שלו. כך למשל לקלף המרכבה אני קוראת "יוסף במצריים".
לקלף 8 הגביעים אני קוראת על שם פרשת "לך לך".
2. לאחר שבחרת שם משלך תצליחי ביתר קלות להגדיר את הקלפים,להרכיב סיפור ולמצוא לו תמצית. זו הדרך שלי וזו רק המלצה כמובן. אינך חייבת להסכים/ליישם...
בנוגע לפריסה לאחייניתך: אני ממליצה על פריסת ייעוץ בגרסה מצומצמת. בהצלחה, רחליקה
http://tarot.natanel.com/spread_info.php?spread=counslght

the cheriot

New member
תודה על תשובתך,

אינני מנוסה בפריסה אך מהסתכלות באתר של נתנאל היא נראית מעניינת ומועילה. אני אתאמן בה מעט היום ואפגוש את האחיינית בערב. אני אעלה לכאן את הפריסה עם הפירוש היות ואני בכלל לא מנוסה בה ואשמח כמובן לשמוע עוד הארות והערות. נשתמע בערב

the cheriot

New member
רחליקה יקרה,

אני מוסיפה את הפריסה שהתקבלה ואת פרשנותי, אשמח לתגובתך. התקשיתי מאוד לפרש את הפריסה והבטחתי לאחיינית פרטים נוספים אחר התייעצות
הפריסה על השאלה "האם נכון עבור *** לנסות לחדש את הקשר עם ***** בחודש הקרוב" מצב נוכחי - מלך המטבעות ושלוש חרבות הכיוון הטוב ביותר - 3 גביעים מה להמנע - מיזוג ומיתון תוצאה אופטימלית בהתאם - עשר המטות והקוסם תוצאה לחילופין - 9 גביעים הפירוש שנתתי - המקום הנוכחי הוא של תקיעות ו"אגו" (שוב מופיע בדמות מלך המטות). דבר זה גורם לכאב לב ולצער. הכיוון הטוב ביותר הוא להשתחרר ולשדר שמחה ואופטימיות ולהימנע ממצב של התנדנדות בין שתי אפשרויות (ליצור/לא ליצור קשר). התוצאה תהיה שהקלפים יהיו בידיה והיא תוכל להתמודד עם העומס הרגשי ולהביא אותו למקום טוב של פעולה. מצד שני המצב עלול להיתקע כמו שהוא וימשיך להיות מצב של הסתרת רגשות (9 גביעים כביטוי לשמירה קנאית על סטטוס רגשי מסוים). מאוד התקשיתי לתת כאן תשובה של ליצור קשר או לא. לדעתי אם תהיה כאן יצירת קשר זה צריך להיות מתוך שמחה, ולא מתוך צער וכאב כפי שמתבטא ב-3 החרבות. מחכה בקוצר רוח לדעתך

גאוי7

New member
אנסה לפרש

הקלפים מעידים כי קיים קשר נפשי בין השניים שנושא בחובו משום מה עומס רגשי אולי אפילו משום מה כאב... מסתמנת יותר שמחה בעניין הרגשי של השואלת הנערה בתנאי שהשואלת תיחלץ מהמילכוד / מתקיעות ותבצע מאמץ שיגרום לה להבין האם יש סיכוי לשיתוף פעולה הקלפים גם מראים כי ייתכן ובסביבתה ישנם מספר מחזרים שאחד מהם מאד מתאים לה השמחה שתגיע אליה היא תוצאה של בדיקת השטח באופן של עשייה כלשהיא ( רעיונות בנושא ? שיחות כלליות עם הבחור, לימוד אופיו וכו' ) להימנע מאי עשייה וחלומות באספמיא התוצאה - אכן מצב העומס הרגשי יימשך לאורך תקופה מסויימת בה מדובר , שוב עולה שקיים צורך לשתף אחרים בעלי ניסיון או היכרות עם האדם השני ( חברין של x ? ) או בסביבתו הקרובה ... כמו כן יוצא שלאחר פרק זמן מסויים מתברר שהמצב אינו תקוע ויש סיכוי , ובתנאי שאחד מ2 האנשים המדוברים יסכים לקחת על עצמו להיות קצת יותר אקטיבי בקשר וליזום משהו... משהו מסוג מטרה שיש להתכוון אליה כך גם בזוגיות... הקלף האחרון מאד מאד מעניין - 9 גביעים מעידים על הרמוניה פנימית אצל הנערה , אהבה וקבלה עצמית עם אותו בחור או בלעדיו - ודווקא בזכות אותה שלמות נפשית היא תמשוך אליה קשר זוגי

רחליקה האחת

Member
מנהל
מורה?! אני?!

הסמקתי. תודה. גאוי, שמרי על נקודת המבט שלך ובהדרגה הרחיבי את ידיעותייך. יש לך את זה. אשמח ללמוד ממך עוד, רחליקה

the cheriot

New member
גאוי שלום,

גם בפניך אני מתנצלת כמובן שאני מגיבה באיחור. הפירוש שלך מאוד מעניין ואלמנטים שונים בו משתלבים היטב עם הפירוש הנוסף של רחליקה. האחיינית שלי התחברה מאוד לחלק הראשון - מדובר בקשר של שנים רבות שנושא בו משקעים, פרידות ופגיעות רבות. תודה לך שהקדשת מזמנך לעזרה!

רחליקה האחת

Member
מנהל
the cheriot בוקר אור

מצב נוכחי: מלך המטבעות ושלוש חרבות שני הקלפים מצביעים על מידת שתלטנות בקשר המובילה להתפכחות על רקע משבר. ניכרים לעיניי תחושות חרדה המתלוות למערכת יחסים זו. הכיוון הטוב ביותר: שלושה גביעים נראה כי קיימת קנאה מגורם נשי , רכילות מתעצמת מעלה חרדות אלו על פני השטח ומעיבה על הזוגיות. המלצת הקלף במקרה זה היא לשמור דברים בסוד. שהרי הברכה שרויה במה שסמוי מן העין. ממה להמנע: מיזוג ומיתון הקלף מציע להמנע מיצירת תחושות אשמה אצל הצד האחר וכן להמנע מטחינת מים, בעיקר על רקע העבר. הדברים נעים לאט וכוללים משקעים שעולים בכל הזדמנות. חבל. תוצאה אופטימלית בהתאם: עשר המטות והקוסם ניכר כי התוצאה במקרה זה היא קיפאון בלתי נמנע. מומלץ לפיכך לאוורר את הרגשות , לאפשר פסק זמן לחשיבה , ליצור סדרי עדיפויות מחודשים ולהמנע מנטילת אחריות עודפת ומעיקה- גם ובעיקר אם מדובר באחריות רגשית. כדי ליישם זאת מומלץ להשתמש הן באינטואיציות המעולות והן ביצירתיות הרבה המאפיינת גם שני קלפים אלו. תוצאה לחילופין: תשעה גביעים הקלף הזה מעיד על פאסיביות ותחושת "מגיע לי שתשרת/י אותי". הקלף מצביע על חרדות המוסוות באמצעות הבעה מזויפת של שביעות רצון. לסיכום: כל צד בזוגיות זו חי כמו אפנדי חרד. הפריסה ממליצה על חשיבה מחודשת בנוגע לזוגיות זו. מטענים מהעבר מעיבים על הקשר. גם מעורבות של חברות יוצרת סערה [לעיתים בכוס מים]. מומלץ לפיכך ליצור סדרי עדיפויות מחודשים, להשתמש באינטואיציות ולהמנע מתחושת קורבנות וכמובן להמנע מלהפיץ ברבים מידעים אישיים. פסק הזמן כרגע יכול לפעול לטובת שני הצדדים ולהביא לקבלת החלטה טובה. כל טוב,ובהצלחה לך לאחייניתך לבן זוגה ולכולם, רחליקה

the cheriot

New member
רחליקה יקרה,

קודם כל אפתח בהתנצלות על התגובה המאוחרת - לצערי לא הייתה לי גישה למחשב! הפירוש שלך מפליא אותי באלמנטים הרבים שאת משלבת בו. כמו כן, אחיינית שלי מאוד התחברה לפירוש אך סייגה שאינה יודעת במה מדובר בחלק שמדבר על "מעורבות של חברות" או "קנאה נשית". תודה לך על ההשקעה הרבה ממני ומהאחיינית שלי כמובן!

למעלה