פריסה זוגית מורחבת

starot

New member
פריסה זוגית מורחבת

שלום לכולם. פריסה זוגית לאדם מבוגר, המקיים קשר רומנטי ארוך שנים עם בחורה צעירה בהרבה. הרחבתי לפי הצעתו של נתנאל לשני קלפים עבור השואל ושני קלפים עבור בת הזוג. להלן הפריסה והפירושים אשמח לשמוע הערות. השואל: 7 חרבות + מיזוג בת הזוג: 4 גביעים + אס הגביעים מה עוזר: 6 גביעים מה מפריע: המרכבה פוטנציאל: הירח תשובה: 7 גביעים חילוץ: 2 מטבעות האם אכן מוציאים בפריסה זוגית קלף תשובה? השואל: אלמנטים של חוסר יושר כלפי השואל או מצידו בזוגיות. השואל בעל גישה מתונה. בת הזוג: פגועה וכועסת ואינה רואה את האהבה שמוצעת לה. היא מאוהבת בשואל. מה עוזר: העבר המשותף. מה מפריע: חוסר מודעות עצמית מביא לחוסר שליטה במצב. מאבקי כוחות שלא מאפשרים להתקדם, יחסים עם דגש על הישגים חיצוניים יחד עם יוהרה וגאווה. פוטנציאל: צורך בהתמודדות אמיצה עם הכוחות העמוקים המניעים את התהליכים שעל פני השטח כדי להיות בזוגיות טובה. תשובה: בילבול והתפזרות. חילוץ: חוסר יכולת להחליט או להתחייב ביחסים. יחסים לא יציבים.

רשף כשף

New member
דרך אגב בלי קשר לקלף התשובה

על פי הפריסה נראה שהקשר הולך להסתיים. השילוב של 4 גביעים עם אז הגביעים מצד האישה מעיד על דחיה בעקבות אכזבה. הגבר אינו מעורב רגשית בקשר, בניגוד לעבר. גם אני רואה ב 7 חרבות חוסר יושר, נראה שהוא יבגוד או כבר בוגד בה. פוטנציאל של ירח הוא לא משהו לזוגיות וגם מעיד על קשיים לשמור על הקיים.

starot

New member
תודה והשאלה

תודה על ההערות המעניינות. הוא לא שאל שאלה ספציפית אלא ביקש לפרוס לגבי הזוגיות שלהם באופן כללי. קצת היה לי קשה כי היא היתה נוכחת. לאחר שהסתיים הם תיארו מצב שבו עיקר הקשר הוא כח והישגים. שניהם אקדמאים.

רשף כשף

New member
מוזר שהוצאת קלף תשובה ללא שאלה

לדעתי קלפים שלא שייכים לפריסה רק גורמים לבלבול. צריך להוציא מספר קלפים מינמלי, כל המוסיף גורע. כמו כן, בקריאות לבני זוג אני מקפידה לבצע בארבע עיניים ולא שש. אם בן הזוג יהיה מעוניין לשתף את האחר לאחר הקריאה, זה עניין שלו. פריסה זוגית כללית שאני נוהגת להשתמש בה היא בצורת ריבוע קסם: 2 3 1 5 6 4 8 9 7 כאשר הטור הימני(2,5,8) הוא בן הזוג והטור השמאלי (1,4,7) הוא בת הזוג, הטור האמצעי (3,6,9) הוא טיב הקשר. השורה הראשונה (1-3) היא המצב בהווה, השורה השניה (4-6) היא העצה, והשורה השלישית (7-9) מתארת את הפוטנציאל של הקשר.

starot

New member
תודה בכלל לא הכרתי

את הפריסה הזאת. פריסה זוגית נוספת שאני מכירה - שלושה קלפים משמאל מאפיינים את מי שאינו השואל (כיצד רואה אותו בן הזוג) שלושה קלפים מימין מאפיינים את השואל (כיצד רואה אותו בן זוגו) ושניים באמצע מציינים את מערכת היחסים.

starot

New member
האם בפריסה שפרסתי

לשואל למעלה יש צורך להוציא קלף תשובה או לא? אודה על תגובה.

רשף כשף

New member
את זו שצריכה להחליט

אני לא הייתי מוציאה קלף תשובה ובטח לא קלף חילוץ שהוא בכלל מיותר באופן כללי לדעתי

אם יש שאלה אז מוציאים קלף תשובה

כמו רשף גם אני בעד להוציא מספר מינימלי של קלפים ולו על מנת לא לבלבל. השואל בהחלט עושה רושם של איש לא ישר כלפי הזוגיות עם אותה בחורה ו/או למעשה כלפי זוגיות אחרת שבה הוא נמצא...

starot

New member
תודה רבה

האם תמיד חייבתלהיות שאלה לדעתך? לא ניתן לפרוס על מנת לקבל תמונה כללית כמו כאן למעלה לגבי זוגיות, או לגבי דבר אחר?

אני כמעט ולא משתמשת בפריסה זוגית

בד"כ אשתמש בקלטית - לראות התפתחות ופוטנציאל ו/או אשתמש בפריסת מילים על מנת לבדוק את נכונות הקשר. אם אני מבקשת לקבל תמונת מצב כללית גם כאן אשתמש בפריסה הקלטית על מנת לראות פוטנציאל. מרבית הפריסות שאני עורכת מלוות בשאלה. אני מוצאת את זה נוח ומדויק יותר. עבורי כמובן :)

starot

New member
את צודקת לדעתי

בעניין הפריסה הקלטית. יותר ויותר אני מרגישה ככה גם. עדיין אני מחפשת את הדרך שלי.

יפה, תלכי עם מה שאת מרגישה

ועם מה שנכון לך. זה היופי בפורום, להיחשף למגוון של דעות וסגנונות ולדעת כיצד לבחור את מה שנכון ומתאים לך.

פירוש ../images/Emo29.gif

תראי כמה סימנים של כפילות בפריסה הזו השואל - שבע החרבות, מיזוג ומיתון רואים פה את הבוגדנות וחוסר השלמות של שבע החרבות, ובנוסף לזה קלף המיזוג/מיתון גם מדבר על אחיזה בשתי דברים בבת אחת בת הזוג - ארבע הגביעים, אס הגביעים עייפה מהקשר הזה, לא מרוצה, אדישה.... נראה לי שגם היא נדלקה על מישהו אחר (אס הגביעים) מה עוזר - שש גביעים הדאגה שלהם זה לזה, החברות שלהם, ההיסטוריה שלהם ביחד מה מפריע - מרכבה תחושת התקיעות. הקשר לא נכון מבחינה רוחנית פוטנציאל הקשר - ירח (אני קורא לו "לאור ירח") (גם בפוטנציאל הייתי מציע שני קלפים) הפוטנציאל לקשר שקרי, חשוך ומתעתע תשובה - שבע הגביעים בקשר הזה הכל באוויר, הרבה חוסר בהירות, מצב פתוח שבו כל אחד מהם משליך על הקשר מחשבות ודימיונות פנימיים. יש בעייה של תקשורת. חילוץ - שני המטבעות אי-ודאות, בלבול וחוסר החלטיות תוקעים את בני הזוג בקשר

dmmr

New member
כרגיל, הפירוש שלי מזוית אחרת.....

גם אני לא הייתי בוחרת את הפריסה הספציפית הזו אבל יאלללה..... מר בחור מתוסכל ,הוא מחפש כל דרך אפשרית מלבד הקצרה והישירה להגיע לאיזון בחייו. בחורה צעירה ומעריצה נראה לו פתרון מעניין בזמנו וכעת הוא אוכל את מה שבישל (ואסביר בהמשך) ... הבגידה שלו בעייני לא כלכך מוחשית כמו רוחנית , הוא כבר לא מסופק מהקשר ועדיין לא מסוגל לעשות את הצעד של להתנתק ממנה.... הוא מנסה לאכול מהעוגה ולהשאיר אותה שלמה ...ומה לעשות הוא כבר צריך להבין שזה לא עובד ככה. גם אצלה המצב לא להיט, היא מרגישה בשיא הפריחה אבל הסביבה שלך מתסכלת אותה ... לדעתי מבקרים אותה על מערכת היחסים שלה...מה שמצליח להכניס רעל לתוך המצב. היא בתקופה טובה שלה ,היא מחוזרת מה שגורם לספק להתגבר. אין ספק שמה שמחזיק אותם ביחד זו ההתרפקות על ימים עברו בהם היו מאוהבים וחשבו שיצליחו כנגד כל הסיכויים. כנראה שהבסיס שם אכן היה חזק ויש לו אנרגיה משמרת של הקשר. העניין הוא שהכל דורש שם מאמץ גדול כל הזמן ,מלחמות ,שליטה , לנתב בין דברים ולא רק בין שניהם אלא מול כל העולם. ביחד עם הספק הפנימי והשאלות שעולות אצל שניהם האים הם במקום הנכון יש בכך כוח הרסני. היא כבר לא רק מעריצה אותו ....והוא לא כלכך מתמודד עם הכוחניות החדשה שלה. לכן הפוטנציאל מאופיין בירח , קלף של פחדים וחוסר התמודדות וכן הלאה... תראי הם יכולים להשאר במצב הזה עוד הרבה שנים , אין ספק ששתי מטבעות רומז שיש כבר עניין של נוחות והתרגלות לסיטואציה ,כן גם אהבה, אבל הרבה חוסר התקדמות במיוחד שקלף התשובה הוא 7 גביעים (ובאמת תשובה למה?) שבשילוב עם 2 מטבעות אני לוקחת דווקא את הפאן הלא מציאותי שלו ואומרת שמתי שהו זה יתפוצץ להם בפרצוץ. אם האהבה הזו חשובה להם מישהו צריך להזיז שם את התחת ולהתחיל לשנות ....כי אחרת גם אני רואה כאן את הסוף.

הי מיכל ../images/Emo24.gif

האם תוכלי למצוא זמן לפרש את הקלטית ששמתי באתר לפני כשבוע? אמרת שתנסי למצוא זמן לשבת על זה תודה רבה מראש ואם אין לך זמן אני מבינה יום טוב

dmmr

New member
אני פשוט עומדת ללדת כל שניה...

ומשתדלת לא לגעת בקלפים עצמם .... את אצלי בראש ולא שכחתי ..... פשוט אצלך ,בגלל שזו קלטית, כבר אמרתי לך שאני רוצה לראות את הפריסה מול העיינים. אבל אשתדל לתת מאמץ נוסף. מבטיחה.

למעלה