זה רק אני או ששוב
העיתונות בארץ הידועה ברמתה הנמוכה והחפפנית, מכתירה את 3121 כקאמבק משגע כמעט פה אחד...בלי לתת שום סיבה אמיתית מדוע הוא עדיף על מיוזיקולוג'י או רייב (והוא *ממש* לא בהכרח עדיף אליהם)...? גם אתם מרגישים פתאום שזה אין להגיד "הוא חזר"? למעט קוואמי אני לא חושב שיש שם אחד שבכלל מכיר את היצירה של פרינס מספיק כדי לכתוב על האלבום - ולא כמעריץ, כעיתונאי. השטחיות כרגיל חוגגת. זה הרי כל כך ברור ש 3121 הוא עוד אוסף די אקראי של שירים של פרינס, חלקם קצת ישנים אפילו. לטוב ולרע אין בו את שאר הרוח שאפיין יצירה קוהרנטית (ומוזרה מדי) כמו ריינבו צ'ילדרן. בדיוק כמו רייב ומיוזיקולוג'י, (וגם אלבומים אחרים רבים של פרינס) הוא לא מרגיש כמו מסע או כמו אלבום קונספט, ולאלץ לאלבום הזה כותרת של "פאנקי", "אלקטרו" או כל חרטה אחרת, זה להתעלם מרוב האלבום לטובת שני הפייבוריטים של העיתונאי שכותב. יש כאן רוק, אלקטרו, FUNK, סול קלאסי, RNB עדכני, ושאר ירקות. גם כלים וגם לופים, גם לייב וגם אולפן, גם פרינס מיושן וגם מחדש. מבינים את הכיוון שלי? זה כאילו - אני אוהב את זה, אבל היי, מי הם שיאהבו את זה, אחרי שלא אהבו כל מיני דברים לא פחות טובים שלו? זהו להיום.