פרינס בבלומפילד! (שער 5)

DJ$upreme

New member
פרינס בבלומפילד! (שער 5)

כאילו, אם פיל קולינס... למה לא פרינס? איזה סנוב. אני כבר רואה איזה עשיריה עפה מחשבון הבנק שלי לכיוון מערב, ב-TOUR הבא. וממה אני אתקיים בפנסיה? מבוטלגים?!!?!

HeavenlyB

New member
אחחח...עצוב אבל עד כמה שקלטתי

הוא לא ממש מזדהה עם ישראל. יש כל מיני רמיזות לזה בשירים שלו, ובאמירות שלו. כששאלתי אותו, הוא אמר שמפחיד קצת, אבל לדעתי זו דרך דיפלומטית להגיד שלא בזין שלו. חוץ מזה שלדעתי הוא לא יעשה עוד סיבוב בקרוב. עם הפרידה מאישתו, הסיבוב הופעות הארוך שהוא עשה, השקט של התקופה האחרונה מבחינה מוסיקלית וההכרזה שלו שהוא רוצה לנוח ולהינות מהחיים.

החיבור

New member
וואו!

סליחה על הסטייה מהנושא, אבל האם זה רשמי?! מאני & פרינס כבר לא? מאיפה האינפורמציה? מי הדליף? האם פרינס הבריח עוד נקבה חושנית מחיי הנישואין עמו? אלוהים, זה מצטייר כאקט סדרתי

HeavenlyB

New member
רשמי? אני לא חושב שהמושג קיים אצלו

אבל עד כמה שידוע לי זה סופי. לאחרונה גם רואים אותו מסתובב עם כל מיני זמרות צעירות, ומאני כבר לא נראית איתו בהתכנסויות של ה-JW.

JazzAzz

New member
שמעתי גם שיש לו איזה קליפ

פרו פלשתיני באיזהשהו אופן מהתקליט האחרון...איזה גרוע זה שאנשים אדיוטים לפעמים.

HeavenlyB

New member
לא בדיוק

יש לו שיר אחד שנקרא Pearls B4 The Swine שכביכול הוא מתייחס לקונפליקט, ושהיהודים הם בעצם ה-Swine (חזירים). יש לו קליפ מהשיר החדש שנקרא Cinnamon Girl שבעצם מראה בחורה צעירה שכולם מתנכלים לה עד שהיא מפוצצת את עצמה (או שלא) בנמל תעופה.

MAGAV24

New member
פרינס אפשר ליראות כל יום כנסו

את פרינס אפשר ליראות כל יום הוא נימצא כל יום מ9 עד 19 ברח קינג גורג 2 תל אביב יש חנות קטנה ומגניבה ששם כל הבגדים הם של פרינס מעצבים צעירים והוא מתאים לאנשים שהם באמת פרינסים המוכר מלביש אותך או אותך ושאתם יוצאים מישם אתם ממש תראו פרינס אמיתי

HeavenlyB

New member
את זה אני חייב לראות ../images/Emo13.gif

פרינס האמת אף פעם לא רצה לשווק את הבגדים שלו כי עד כמה שהבנתי הוא מעוניין במקוריות, ולא שאנשים יחקו אותו.

למעלה