פרימייר שלום, ניתן להכהות חלקים מסויימים מתוך שוט וידאו בפרימייר? תודה..
ת תוםםםם New member 13/12/13 #1 פרימייר שלום, ניתן להכהות חלקים מסויימים מתוך שוט וידאו בפרימייר? תודה..
ת תוםםםם New member 14/12/13 #3 תודה, הסבר: יש לי שוטו מצולם שם אדם שוכב על הריצפה ומדמם מהבטן, אני רוצה ליצור החשכה-כהות על איזור הבטן כדי שהדימום יראה אמיתי יותר. אפשרי? תודה רבה..
תודה, הסבר: יש לי שוטו מצולם שם אדם שוכב על הריצפה ומדמם מהבטן, אני רוצה ליצור החשכה-כהות על איזור הבטן כדי שהדימום יראה אמיתי יותר. אפשרי? תודה רבה..
ש שמוליק דגן New member 14/12/13 #4 האם ייתכן שאתה לא משתמש בהגדרות נכונות? אם תחשיך את איזור הבטן, אז איך ייראה הדימום אמיתי יותר??........ לא נשמע הגיוני לגמרי! תמשיך להסביר.....
האם ייתכן שאתה לא משתמש בהגדרות נכונות? אם תחשיך את איזור הבטן, אז איך ייראה הדימום אמיתי יותר??........ לא נשמע הגיוני לגמרי! תמשיך להסביר.....
ת תוםםםם New member 14/12/13 #5 יש תאורה במאירה את הבטן אני רוצה להכהות רק את האיזור הזה. ניתן לעשות זאת? ואיך? זאת השאלה... עזוב דימום ומטרות..
יש תאורה במאירה את הבטן אני רוצה להכהות רק את האיזור הזה. ניתן לעשות זאת? ואיך? זאת השאלה... עזוב דימום ומטרות..
ש שמוליק דגן New member 14/12/13 #7 מאחר ולא ציינת איזה גירסה של פרמייר, אז דע לך שזה בדרך כלל אפשרי, אבל הרבה יותר טוב לבצע את זה באפטר איפקטס..... אם תעשה חיפוש קצר בגוגל, תוכל למצוא גם הסברים איך לבצע את זה.
מאחר ולא ציינת איזה גירסה של פרמייר, אז דע לך שזה בדרך כלל אפשרי, אבל הרבה יותר טוב לבצע את זה באפטר איפקטס..... אם תעשה חיפוש קצר בגוגל, תוכל למצוא גם הסברים איך לבצע את זה.