הורדתי את Sailing the Seas of Cheese, די אהבתי. הורדתי גם את Pork Soda, לא שמעתי הכל. לס קלייפול בסיס אדיר, התיפוף מעולה, אבל הגיטרה הצורמנית ודיסוננטית פשוט מעצבנת אותי. מישהו מכיר אלבום שלהם שיש בו פחות דיסוננס?
סליחה, הייתי חייב. כדאי לך לבדוק את הראשון שלהם, Frizzle Fry. אני לא אתחיל למדוד לך עכשיו דיסוננסים, פשוט זה גם אלבום שאני אוהב שלהם. אגב, יש ללס קלייפול קאבר די משעשע לקרימזו.
ראיתי את זה באתר www.progarchives.com זה עדיין לא אומר, גם ראיתי את Radiohead וגם הם לא לגמרי פרוג, אבל ניחשתי שאם מישהו טרח לכתוב עליהם באתר פרוג, אז גם אחרים שאוהבים פרוג מכירים את פרימוס ורדיוהד.
אם לא שמת לב שמתי את זה בסוגריים כי המשפט הזה כבר הפך כאן למשפט מפתח. בקשר לרדיוהד אני לא יודע אבל אני יודע שפרימוס לפחות מבחינת ההשפעות הושפעו גם מפרוג, מצד שני גם נירוונה הושפעו קצת מפרוג אז זה לא אומר הרבה...
סידרה של שלושה אוספים של זאפה שערכו אומנים שונים,מה שנקרא הפייבוריט זאפה שלי ולס קלייפול ערך את האוסף הראשון,בנוסף,לס קלייפול מנגן בס באלבום האחרון והמצוין של טום וויטס REAL GONE.
אבל לס קלייפול הזה, פשוט אדיר. הוא נראה כמו דייג מעטיפה של טונה בשימורים, והשמות של הפרוייקטים שלו פשוט מצחיקים Flying Frog Brigade Bucket of Brainy Brains אחד האנשים ההזויים.