אוהב להתווכח
New member
פרילנסר
אני מתכנת Full Stack ואני מחפש פרוייקטים כפרילנסר.
קצת על עצמי:
יש לי שש שנים ניסיון בתכנות. מתכם שלוש שנים באינטל ושלוש שנים כפרילנסר ובסטרטאפ שלי שנסגר. כפרילנסר עבדתי עם אינטל, Powermat, בית חולים הדסה ועוד.
עבדתי עם די הרבה טכנולוגיות. עיקר הניסיון שלי הוא ב-SERVER SIDE ואני יודע גם לפתח לאנדרואיד ואתרים.
בנוסף יש לי גם ניסיון ב-Machine Learning ובבניית מוצרי IOT עם ארדואינו.
בגדול מה שאני יודע זה:
C#, Python, JAVA, JUnit, JS, R, Machine Learning, MSSQL, Postgres, MySql, BigQuery, EF, Hibernate, Android, Angular 1, Bootstrap, JQuery, Arduino, Selenium ועוד כמה דברים ששכחתי לרשום.
אם אתם מחפשים מומחה JAVA שמכיר כל שטיק ב-JVM אני לא האיש. אבל אם אתם מחפשים מישהו שירים לכם פרוייקט שלם כולל DB, שרתים, UI, אני בדיוק האיש (כך אני חושב לפחות).
מבחינת קלאוד יצא לי להתעסק עם Heroku, AWS, Azure, Google Cloud.
המלצות יינתנו לכל דורש.
אני גר בירושלים ואני יכול להגיע למרכז כפעם בשבוע.
מי שמעוניין בקשר ארוך טווח לעבודה מהבית זה גם יכול להיות מעניין.
אני מתכנת Full Stack ואני מחפש פרוייקטים כפרילנסר.
קצת על עצמי:
יש לי שש שנים ניסיון בתכנות. מתכם שלוש שנים באינטל ושלוש שנים כפרילנסר ובסטרטאפ שלי שנסגר. כפרילנסר עבדתי עם אינטל, Powermat, בית חולים הדסה ועוד.
עבדתי עם די הרבה טכנולוגיות. עיקר הניסיון שלי הוא ב-SERVER SIDE ואני יודע גם לפתח לאנדרואיד ואתרים.
בנוסף יש לי גם ניסיון ב-Machine Learning ובבניית מוצרי IOT עם ארדואינו.
בגדול מה שאני יודע זה:
C#, Python, JAVA, JUnit, JS, R, Machine Learning, MSSQL, Postgres, MySql, BigQuery, EF, Hibernate, Android, Angular 1, Bootstrap, JQuery, Arduino, Selenium ועוד כמה דברים ששכחתי לרשום.
אם אתם מחפשים מומחה JAVA שמכיר כל שטיק ב-JVM אני לא האיש. אבל אם אתם מחפשים מישהו שירים לכם פרוייקט שלם כולל DB, שרתים, UI, אני בדיוק האיש (כך אני חושב לפחות).
מבחינת קלאוד יצא לי להתעסק עם Heroku, AWS, Azure, Google Cloud.
המלצות יינתנו לכל דורש.
אני גר בירושלים ואני יכול להגיע למרכז כפעם בשבוע.
מי שמעוניין בקשר ארוך טווח לעבודה מהבית זה גם יכול להיות מעניין.