פרילאנסר בהולנד

Yaniv Or 78

New member
פרילאנסר בהולנד

אהלן, משפחתי ואני רוצים לעבור להולנד. אין לנו אזרחות אירופאית.
מבחינת עבודה, אני לא ממש צריך לדאוג לזה משום שאני פרילאנסר מתכנת ובונה אתרים.
אילו אפשרויות יש לי מבחינת ויזות מעבר לויזת תייר?
האם רק ויזת סטודנט?
אם ויזת סטודנט, מה האפשרות הזולה ביותר?
תודה, יניב

FalseFlat

New member

Yaniv Or 78

New member
מקצוע כבר יש לי

,אני 10 שנים עוסק בתחום, כך שאם אני יכול ללמוד איזה קורס של שנה נניח במוסד לא משהו ומטה כדי לחסוך עלויות, אז כן.

תודה

כך בחשבון שבתור סטודנט יש

לך הגבלות תעסוקה, כמה שעות בשבוע, כך שיהיה קשה לעבוד כעצמאי במלוא המרץ, ולנסות להוכיח לרשויות ההגירה שזה עניין של כמה שעות בשבוע...

אתה לא יכול

אשרות לימודים לא ניתנות לסטודנטים במוסדות "סתם" או לקורסים בודדים (או שאם כן - תוקף האשרה הוא עד לסוף הלימודים - כלומר - קורס של חודש יתן לך אשרה של חודש וכו')
בדרך כלל המוסד האקדמי מבקש עבורך את האשרה ולא כל המוסדות רשאים לעשות את זה. בנוסף - עליך להציג ממון נזיל שאמור לאפשר לך קיום ודמי לימוד למשך תקופת הלימודים ואסור לך לעבוד יותר מ 40 שעות חודשיות.

אשרת עבודה ניתנת למעסיק עבור עובד שכיר. האשרה בתוקף רק לאותו מעסיק ויש סכום מינימלי של שכר שהמעסיק חייב לשלם לעובד (ז"א - אי אפשר לנסות קומבינה של עבודה חלקית אצל מעסיק ידידותי או עסק קטן)

במילים אחרות - מאחר והולנד היא לא מדינת הגירה - אין בה את התנאים כמו שיש למשל בקנדה, באוסטרליה או אפילו בבריטניה - לצורך הגירה מקצועית. הולנד מנסה להגביל את מתן האשרות האלה ונותנת אותן רק כשבאמת צריך (מעסיק יהיה חייב להוכיח שלא מצא עובד לתפקיד בכל האיחוד האירופי בשביל לקבל עבור עובד זר אשרת שהיה)

לא נראה לי שהולנד היא המקום האידאלי לעניין.

ועוד משהו קטן -

שני סוגי האשרות האלה לא מקנים ותק שהיה להתאזרחות בגלל שמדובר באשרות זמניות שתלויות בהתקשרות עם צד שלישי.

למעלה