פריילוף אחורי

Julien Absalon

New member
פריילוף אחורי

הפריילוף בנאבה האחורית שלי חייב החלפה דחופה! האם אני יכול לשים פריילוף של אופני כביש בנאבה, הפריילוף שאני מתכוון לשים הוא של camapgnolo record טיטניום. השאלה אם הוא יישב כמו שצריך

רמי לשם

New member
איזו נאבה יש לך?

אם זו לא נאבה של קומפי, קשה לי להאמין שהפריילוף יתאים. פריילוף הוא חלק מהנאבה ושונה מיצרן ליצרן ולעיתים גם מדגם לדגם של אותו יצרן. מעבר לזה, פריילוף של קומפי מתאים לקסטות של קומפי, כלומר תצטרך להחליף גם את הקסטה בהנחה שלא מדובר באופני כביש עם מערכת של קומפניילו.

chuku3

New member
ג'וליאן, בקש מהספונסרים גלגל שלם.

למישהו כמו אבסלון הם בטוח יתנו בחינם!

Julien Absalon

New member
הם לא רוצים

שברתי להם מספיק!! לא סתם! הנאבה היא של שימאנו דיאור. אגב הכינוי זה בגלל שאני אוהב את הצורת רכיבה של אבסלון, רכיבה אגרסיבית בצורה מטורפת! בקרוב תהיה לי שלדה כמו שלו! גם באותם צבעים

Julien Absalon

New member
יש לשימאנו פריילוף רועש במיוחד??

כדוגמאת הmavi cross max sl... או הנאבות של hope? תודה

chuku3

New member
נאבה רועשת במיוחד?

תראה, חוץ מזה שאני חייב לומר לך שזה מתלהב לגמרי (סלח לי...), לשימנו אין נאבות רועשות. שיטת העבודה שלהם לא יוצרת את הרעש שאתה מייחל לו. חפש נאבה של די.טי הוגי, כריס קינג או הופ. שיטת העבודה יוצרת את הרעש, מין גלגלי שיניים תעשייתיים שיוצרים מין תקתוק שכזה. עדיין לא מבין את המטרה בלחפש נאבה רועשת, אבל מה שעושה לך את זה... חנוך

Julien Absalon

New member
שלום חנוך!

רכבתי עם נאבות שקטות כמו הנאבה של דיאור ומשום מה אהבתי יותר את הנאבות הרועשות כמו הנאבות שציינת... לא יודע איך להסביר את זה כל כך אבל אהבתי אותן יותר. אגב קריס קינג יש לי נאבה כזאת רק שאני לא רוכב איתה,נאבה מעולה אבל אני לא כל כך אוהב אותה. אביב

למעלה