פריטים של BSB למכירה

Kettercat

New member
פריטים של BSB למכירה

היי לכולם וחג שמח, קודם כל
אני מקווה שההודעה הזאת לא תימחק, וכמובן שכמה מכם יגלו בה עניין (אני לא ספאמרית, מבטיחה
) החדר שלי עובר שיפוצים בקרוב ולכן אני עושה סדר בכל הארונות, מוציאה דברים שלא צריך. במשך השנים הצטברו לי מלא דברים כאלו, וביניהם יש כמה פריטים של הבקסטריט בויז (אחותי הייתה מעריצה לפני מספר שנים) שפשוט זועקים לקצת תשומת לב. ולצערי הם לא יקבלו את זה ממני... אז אולי אתם תתנו להם סיכוי?
מה שמצאתי נכון לעכשיו: - 9 גלויות ישנות ונדירות מאוד! - 2 קלטות וידיאו: אחת מהן מ-1996 עם קליפים וראיונות, השנייה של הופעה מ-1997 - כרית חמודה
- מגזין מיוחד מארה"ב רק על הבקסטריט בויז משנת 1999 מארה"ב - חולצה מודפסת
יש לי גם תמונות של הכל חוץ מהגלויות (אני יכולה לסרוק למי שרוצה). אפשר לראות את התמונות ולקרוא עוד פרטים באתר שלי. הכל הכל הכל במצב מצויין, מבית נקי ואוהב
אני פשוט חייבת להעיף את הכל בקרוב אחרת זה סתם ילך לפח... אין איזה מחיר ספציפי שאני רוצה בשביל הדברים, אז אני מקבלת הצעות... כמובן מי שמציע את המכיר הגבוה ביותר "זוכה". אז... מי שמעוניין, יש לו שאלות וכו' שיפנה אליי במסרים. תודה רבה ושוב, חג שמייח לכולם

Incomplete Girl

New member
נצל"ש../images/Emo99.gif

קטע מאיזה תכנית טלויזיה גרמנית[?]
מהממים
אבל מעצבן אותי השפה ההיא

Shiri from the block

Active member
אוהבים אותם בערוץ הגרמני../images/Emo12.gif וקווין כזה גררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר../images/Emo99.gif|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

M a r i a n21

New member
...

דווקא אני ממש אוהבת גרמנית אפילו חשבתי פעם ללכת ללמוד אבל אני עצלנית מידיי

יאאאאאאא../images/Emo99.gif

גרמנית שפה מגעילה, אבל מה זה משנה העיקר שיש שם את הבויז
ותודה אתי

Incomplete Girl

New member
עוד נצל"ש..מה../images/Emo3.gif

אממ... סתם שתדעו שאינקומפליט היה שבוע שעבר מקום שני ברדיוס מאה FM והיום חברה שלי אמרה לי שהוא מקום רביעי
להצביע פוקס!

Incomplete Girl

New member
כן

אבל בתדודתי החמודה [בצבא וכל היום שומעת רדיו
] אמרה לי שלא מפסיקים לבקש אותו! ות'אמת כמעט כל תכנית שאני מאזינה לה, מבקשים את השיר

Incomplete Girl

New member
אוקיי שכחתי ת'פואנטה../images/Emo122.gif

השיר לא רשום בכלל באתר שלהם! ומשה רק מצביעים!
אז אני לא יודעת אם זה לפי בקשת השיר או לפי הצבעות
בכל מקרה תתקשרו ותבקשו אותו כמה שיותר! נמ..מותר לפרסם פה מספר טלפון?

Incomplete Girl

New member
אז הנה המספ' טלפון של התחנה

תתקשרו ותבקשו ת'שיר כמה שיותר
03-9029980 [אני כבר יודעת אותו בע"פ
]

נצל"ש

מאוחרי המוזיקה עם הבקסטריט ישודר ב-vh1 ב-13 ביוני
ועוד משהו- תקראו את זה: A US news show has helped clear pop star Nick Carter's name after he was wrongly accused of drinking and driving last week. Website ocidiots.blogspot.com reported Carter had been pulled over by police after a party in Huntingdon Beach, California, for the second time in three months, and suggested the Backstreet Boys star is gay. But when TV show Celebrity Justice tracked down the man behind the blog, who calls himself Chief, he insisted the posting was a joke and has since added a disclaimer to the story, in which he states: "It is supposed to be funny, you know, poking fun. "As far as I know, Nick Carter was not at Sharkeez (club) on 5/5... and is not gay. How could he be gay if he dated Paris Hilton?" He adds: "I apologise. Please don't me mad at me, Nick, I was just playin'. Thanks. Love, Chief." Carter was pulled over by cops in February and charged with driving under the influence. The pop singer will be in court next month to face the charges. מה הבעיה של השריף מעפן הזה
מה אין לו חיים, וחסר לו את מי לעצור בצד

למעלה