פריטים צבאיים

MILF Doom

New member
פריטים צבאיים

ברור כי חלק מכם עשו מכך קריירה באיביי, בתור חייל בשירות חובה השאלה שלי היא האם זה חוקי, והאם שמעתם על מקרים יוצאי דופן בתחום זה.. חג שמח, ערן.

roeeya

New member
חוקי לחלוטין,

כל עוד אתה מוכר פריטים שניתן לקנות גם בריקושט. ולכל המעצבנים שאומרים לך שזה יגיע למחבלים, אתה יכול להזכיר את זכריה זביידי שהצטלם עם ציוד שכל קרבי היה חולם עליו... (אני בספק אם המחבלים יושבים באיביי ומחפשים את תג השלישות שלך) בכל מקרה אל תבנה על הרבה כסף. מכרתי קצת סיכות יחידה, תגים וכומתות. המחירים די נמוכים, זה בעיקר כדי להשיג פידבקים ומהר. תמכור בעיקר באיביי.COM ותצרף את המשפט האלמותי "was used in active service" אני אפילו מכרתי רסיס של פגז טנק תוך שעה מהפרסום (buy it now) עם סיפור שהוא נורה על חוליית מחבלים :)

roeeya

New member
בתור קצין לוגיסטיקה במיל'

אני יכול להבטיח לך שכל עוד מוכרים את זה בריקושט זה חוקי. בכל מקרה, כל ציוד צבאי שלא חתומים עליו, כגון סיכות ותגי יחידה אינו רכוש הצבא, מתייחסים אליו כאל ציוד מתכלה.

שנייה

מה זאת אומרת מוכרים בריקושט? אבל אתה לא מדבר על ציוד מריקושט אלה על ציוד גנוב מהצבא , אז מה בדיוק חוקי פה? לא נשמע הגיוני ובטח לא ציוד כמו שקי שינה , חרמוניות , משקפות , קסדות ומה לא. אני אין לי מה להוסיף ... אגב... מדים של חיל הים לבנים .. יותר שווים?? ...סתם:)

evilihi

New member
../images/Emo45.gif

פעם מכרתי איזה מוצר עם "IDF" עליו (שקניתי בשוק ובכלל לא היה רשמי של הצבא" ואיביי סגרו לי את הליסטינג כי "אסור למכור חפצי צבא כי הם לא יודעים לאן זה יתגלגל והם לא יקחו את האחריות שמישהו יקנה ויתחזה לחייל עם הפריטים" לא מונע מהם לעשות קטגוריות שלמות בשביל זה

roeeya

New member
את רצינית?!?

יש קטגוריות שלמות של פריטי צבא... על איזה קטגוריה שמת את זה?

roeeya

New member
וסתם סיפור מצחיק שהזכרת לי

הייתי בארה"ב בתקופה של הוריקן קטרינה (לפני איזה שנתיים ככה) ויש לי חולצה ישנה של FOX שרשום עליה NYPD ובכל מקום שלבשתי אותה כולם בירכו אותי על העבודה המצויינת שלנו באיזור האסון וכו' (אין לי מושג מה משטרת ניו יורק יעשו בניו אורלינס, אבל לכי תדעי)

evilihi

New member
ענק!!! ../images/Emo6.gif

מתאים להם... ואני רצינית לגמרי בקטע הזה ... איביי טמבלים עוד לא למדת?

ועוד טמטום של איביי

יש להם חנות מוצרים, www.theebayshop.com, ובתור חברה בינלאומית מכובדת ורצינית...הם לא שולחים מחוץ לארה"ב!!! אני חושב שיותר מטומטם מזה קשה למצוא...

roeeya

New member
יש ויש

אולרים, אם אתה רושם בתור אולר אתה לא יכול למכור מחוץ לארה"ב (המוצר, הקונה והמוכר צריכים להיות בארה"ב) אבל: אם אתה רושם אותו בתור מזכרת צבאית, זה בסדר... זה המוצר הראשון שניסיתי להעלות (אולר שוויצרי משומש) 3.5 שעות עד שהצלחתי להכין דך מכירה (פעם ראשונה אל תשכח) וב 1:30 בלילה שאני לוחץ על אישור הוא אומר לי שאסור לי למכור...

למעלה