הייתי מחליפה בעצמי... אבל הוא לא קנה....
א אנדי 43 New member 7/1/06 #42 ואני?חחחחחחחחחחחח בפעם האחרונה שקדחתי עף לי הדיבל לעין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
א אנדי 43 New member 7/1/06 #29 הוא נהנה לתקן תנור בלילה????? יש לי שכן שלוקח מטפחת הולך לאט לאט לטלוויזיה פותח אותה משחרר כמה ברגים ואחר כך מנסה לתקן ..ומתי כל זה שאישתו גולשת חחחחחחחחחחחחחחחח
הוא נהנה לתקן תנור בלילה????? יש לי שכן שלוקח מטפחת הולך לאט לאט לטלוויזיה פותח אותה משחרר כמה ברגים ואחר כך מנסה לתקן ..ומתי כל זה שאישתו גולשת חחחחחחחחחחחחחחחח
פ פcיפלורה New member 7/1/06 #31 חחחחחחחחחחחחחחח אנדי דו... מה יהיה הסוף אתך... חייבים לבדוק מה נסגר עם השכנים שלך.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים)
חחחחחחחחחחחחחחח אנדי דו... מה יהיה הסוף אתך... חייבים לבדוק מה נסגר עם השכנים שלך.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחח אלוהים)
ל לוקחת לריאות New member 7/1/06 #37 וואלה פסי...גמני חשבתי לעצמי... מעניין כמה שכנים יש לאנדי... או שזה כל הזמן אותם הארבע...כשרוניים שכאלה ...למות עליהם
וואלה פסי...גמני חשבתי לעצמי... מעניין כמה שכנים יש לאנדי... או שזה כל הזמן אותם הארבע...כשרוניים שכאלה ...למות עליהם
א אנדי 43 New member 7/1/06 #43 לוקחת יש לי מלא שכנים ושכנות כל פעם שהמעלית נפתחת אני אומר שלום ,,ושהיא נסגרת אני אומר גם שלום ..אז היו 2 אנשים או 1 וואלה מבלבל
לוקחת יש לי מלא שכנים ושכנות כל פעם שהמעלית נפתחת אני אומר שלום ,,ושהיא נסגרת אני אומר גם שלום ..אז היו 2 אנשים או 1 וואלה מבלבל
א אנדי 43 New member 7/1/06 #46 השירשור הזה התחיל עם שיר פריחת ארגמן ,ונמשך עם התנור של לוקחת ,ובעלה במקום לשבת רגל על רגל ולשתות בירה יושב יום שישי עם ארגז כלים מול נוף משגע כפריחת הארגמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
השירשור הזה התחיל עם שיר פריחת ארגמן ,ונמשך עם התנור של לוקחת ,ובעלה במקום לשבת רגל על רגל ולשתות בירה יושב יום שישי עם ארגז כלים מול נוף משגע כפריחת הארגמן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ל לוקחת לריאות New member 7/1/06 #50 מה פתאום! הוא יושב בסלון מנסה לחשוב איך לתקן... העיקר שהפך לי את כל המטבח
א אנדי 43 New member 7/1/06 #33 נגיד ואני שמוצקין ..יש לי הודעההההה דרדסיםםםםםםםםםםםם בואו לצאטטטטטטטטטטטטטטטטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נגיד ואני שמוצקין ..יש לי הודעההההה דרדסיםםםםםםםםםםםם בואו לצאטטטטטטטטטטטטטטטטט חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח