פריחה

לולהההה

New member
פריחה ../images/Emo122.gif

יש למישהו עצות לטפל בפריחה וגירודים פתאום שנוצרו לי בצוואר במיוחד אבל יש גם בבית שחי(בצד אחד-לא מצחיק) וזה לא מבושם,שרשרת וכו'

טוטס

New member
חומץ תפוחים - מסריח אבל עובד../images/Emo8.gif

שימי לך בכוס חד פעמים מעט חומץ, טבלי צמר גפן וכל פעם שמציק/מגרד תעברי על האיזור עם הצמר גפן. זה נהדר... אבל כדאי תמיד גם לראות רופא לפני שזה, חלילה, יחמיר.

kartisia

New member
מהמכולת? ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

כדאי לך לקפוץ לבית מרקחת בשביל משהו שיקל, ואח"כ לרופא.

לולהההה

New member
כן אני יהיה אצל הרופאה בקרוב בגלל

הרואקוטן אבל בנתיים זה מגרדדדדד

I Was Hoping

New member
יש במכולת

5.99 לבקבוק גדול [אתמול קניתי שניים, בשביל הקומקום שלי
]

ToryMaster

New member
סליחה על האוף

אבל אם בא לך להסביר לי רגע איך זה עובד אני אהיה המאושרת באדם [וגם אבא, וגם הלימונית והלואיזה].

I Was Hoping

New member
בטח!

פשוט שופכים בקבוק שלם [או כמה שצריך, לפי גודל הקומקום] של חומץ אל תוך הקומקום ומחכים. אחרי כמה שעות [אני מחכה או יום או לילה] פותחים את הקומקום ורואים איזה חדש הוא כבר. שופכים את החומץ לכיור, ומרתיחים כמה פעמים מים וזורקים כדי להוציא את שאריות החומץ. זהו.

טוטס

New member
לא יותר פשוט לעשות את זה עם מלח

לימון - שאיתו צריך לחכות רק 10 דק' כדי שהקומקום "יתחדש"? יש איזה יתרון לדעתך בשימוש בחומץ לעומת המלח לימון?

I Was Hoping

New member
גם עם חומץ

אפשר לחכות 10 דקות וזה עושה יופי של עבודה. הקומקום שלי שקוף והוא מזכוכית [מתה על הבלו-בלו-בלו של הרתיחה
] ולכן מוציא אותי מדעתי לראות אפילו אדים בתוכו. לא מפריע לי שהחומץ יישאר לילה שלם, אף אחד לא רוצה פה תה או קפה מתוך שינה :)

טוטס

New member
אוי - אני מתה על השקופים!!!!!

איזה כיף!! הבעיה שלי היא יותר שאני צריכה את הזרקת הקפאין בשניה (!!!) שאני מתעוררת - למי יש סבלנות להמתין כמה פעמים עד שזה ירתח?? אני אחטוף התמוטטות עצבים עד אז

מלח לימון עושה את אותה עבודה ולא

מסריח כמו חומץ
שתי כפיות מלח לימון, להרתיח, לחכות 10 דקות, להרתיח שוב, לשפוך את המיים, להרתיח עם מיים נקיים, לשפוך - ואה ווא לה: קומקום נקי

למעלה